Şimdi Ara

Bir kedinin ölümüne neden oldum, çok üzgünüm. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ihg70

    Bugün akşam üstü dönerken az daha bir hayvan yüzünden kaza geçiriyordum!

    Hızım 60-70 km civarı boş yolda gidiyorum. Birden karşıdan bir martının bana doğru alçaktan uçarak, kanatları açık biçimde üstüme doğru geldiğini gördüm. Tam karşıdan geliyor. (Yav bi de bu istanbul'un martıları bi acaip. Martı dediğin normal ufak bir kuştur. Kanat açıklığı neredeyse 1,5 metre olan martı mı olur muş? Kartal gibiler mübarekler, dinozor çağındaki o koca kanatlı hayvanlara benziyorlar)

    Olduğu gibi cam seviyesinde üsütme geliyor. Son anda sıyırarak (tavandaki antenime çarparak) yükseldi.

    Allaın zalak kuşu, az daha akşam akşam durduk yere başıma iş çıkaracaktı. O hızla ön cama girse camı tuzla buz ederdi, yüzüm gözüm parçalanırdı valla! Bir de virajlı yol, öyle bir çarpmada ne olduğunu anlamadan araç hakimiyetini kaybetmek içten bile değil.

    Simit vere vere bu sersem kuşlara evrim geçirttik. Ebatları büyüdü beyinleri küçüldü galiba.





    edit: kelime hataları düzeltildi.



    Yav bende hayvan lafını duyunca acaba birine küfür falanmı ediyosun dediydim,yazını sonuna kadar okuyunca anladım. Meğer gerçekten bahsettiğin hayvanmış.




  • 2 hafta önce 9 yaşındaki kedimi veterinere götürürken sepeti açıldı hemen yola fırladı hızla gelen araba çarptı durmadı,bir zahmet durup bakmadı bile,zavakllı kedim can havliyle arabanın altından portakal bahçelerine fırladı o halde kaçtı.gece 02:00 kadar aradım anca bulabildim.allahtan kedimde herhangi bir şey yoktu bulduğumda.iri bir kedi 7-8 kilo falan var.bu durumda çarpıpda durmayan araçta inşallah hasar vardır.inan durup bir bakmadı bile ne olursa olsun.taşa çarpsa durup bakardı arabama bir şey oldumu diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 21 Eylül 2006; 20:10:06 >
  • benimde basıma boyle bi olay geldi daha 30 dk.önce :( cok üzgünüm ama öncesinden kedinin biri benim önüme çıkıp orkutmustu bende ilerde çöpü kurcalayan kediyi korkutmak istedim poşete vurdum ve kedi korkudan yola fırladı o anda araba hızla gecerken kediye carptı kediden kanlar cıkıyor ve anca zıplıyordu sonra çöpün dibinde kımıldamadan durdu sanırım öldü cok üzgüüm aglamaktan hoşaf oldum :(
  • hort'a bak

    bu arada otobanda durup kediyi kenara nasıl alıcan merak ettim? canını sokakta buldun galiba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.