Şimdi Ara

Bir kapı boyalı bir kapı değişmiş araç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayideki satış ve servis müdürleri, test araçlarını kullanır. Ekstra araç mı tahsis edecekler? Müdür aracı ama test aracı değil, üfürme..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    aynı aracı 2 yıl model yükseltmek için kaç lira fark verdiniz hocam ?
    merak ettim de. ben de yapabilirim gibi yakında bir delilik. bulamazsam yine dönüp aynı aracı alırım herhalde.
  • Kapının kendisi komple mi değişmiş ? Yoksa sadece kapı sacı mı değişmiş ? Macun çatlamasıyla uğraşmayım diye kapı sacı değiştirtmiş biri olarak yazıyorum: Sac değiştiyse eğer ilerde kötü işçilikten kaynaklı paslanma ve fitillerden ses gelme, su alma gibi riskleri alıyorsan bence sorun yok.

Kapı komple değiştiyse hasar sandığınızdan büyük olabilir. Yoksa sadece sürtmeden kapı komple değiştirmişlerse bence sorun yok.

Edit : Satarken sıkıntı yaşar mıyız ? sorusunu ben sonra sıkıntı yaşar mıyız ? gibi okumuşum yorgunluktan. Satışı ile ilgili sorun yaşanır mı ? Önümüzdeki 6 ay içinde aracı satışa çıkartacağım bakalım görelim =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 28 Haziran 2019; 22:31:20 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam biz aracı hemen yenisini almak için satmamıştık satarken, sonra işler değişti araç almamız gerekti malum ikinci el de sıfır fiyatlar uçmuş. Ben üstüne 50 bin civarı vedim hurda indiriminden de yararlandım ama bu kez hem 1. 6 hem de otomatik tercih ettim. Zaten bildiğimiz bir araç memnunum o yüzden. Eski aracı da 90a alıp 105 e sattım, 100.000 km de yol yaptım, zararım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.