Şimdi Ara

Bir kaç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent üniversitesi iktisat bölümündeyim daha hazırlık okuyorum size bir kaç tavsiye vermek istiyorum başarısızlığımla alakalı
    1.Asla gaza gelmeyin arkadaşlar takıntılı bi insansanız ve motivasyon videoları izleyip daha fazla ders çalışıyosanız kendi topuğunuza sıkıyorsunuz unutmayın daha fazla strese girerek uykularınızda uyuyamıcaksınız
    2.Asla çok hırslı olmayın hırslı olun ama yeterince elinizden gelenin en iyisini yapın yeter sonuçta sizde insansınız
    Bana gelince ben geçen sene çok hırslı olan biriyim 12 saatlere bile çıktığım oldu yanlış anlaşılmasın gerizekalı değilim ygsye bile düşünmekten uyuyamadan girdim 140 bin gibi bi sonuç getirince herkes yıkıldı lysye hiç çalışmadım zaten o sonuçu görünce çeke çeke 30 bine çekerek Bilkent Üniversitesine geldim sonuç olarak mutlumuyum derseniz ben hep boğaziçi isterdim hatta olmassa mezuna bile kalacaktım ama stresten bu sene yerleşme kararı aldım. Ve size şunu söyleyebilirim ki hayatımda şuan olmadığı kadar mutluyum ki Bilkent benim ufkumu genişletti sonuç olarak istesenizde istemesenizde hayat sizi bir yerlere sürüklüyor Herkese başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle hayat götürüyor insanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başakşehir ekonomide okuyan tanıdığım bilkentin boğaziçi seviyesinde olduğu söylemişti(ekonomi bölümünde) ayrıca int vb de çok övülüyor. Bende ekonomi istiyorum itü-odtü-başakşehir tam burslu ilk hedeflerim ama bilkentede hayir demem. Çok güzel bir bölümde okuyorsunuz burslumu acaba ve netlerinizi söylermisiniz özelden burada konuyu kirletmek gibi olmasin :D tekrar basaırlar süper bir üni süper bir bölüm güzel hayat sizi bekliyor

Takıntı ve stres, hiç çalışmamaktan daha kötü bir durum.

Şunu kavramalıyız, illaki bir işimiz olacak, tek bir şeye odaklanmak insanı kimi zamanın inanılmaz strese sokuyor.

En kötü ne olabilir yahu? İstediğini kazanamaz, rızkını başka yerden ararsın. Bu sınavın bir varoluş mücadelesi olmadığını kavrayıp, stressiz önüne geleni çözen ortalama bir çalışmayla çok iyi şeyler zaten yapar.

Hayat, illaki bir yerlere sürükleyecek. Huzur sahibi olmak, mutlu olmak ilk 100 e girmekten milyarlarca kat daha önemli. Altı üstü 40 yıl daha yaşayacağız. 20 alırsak 60 yaş yapıyor. Şuana kadar geçen 20 yılın nasıl aktığını hepimiz biliyoruz. Bu yaşadığımızın 2 misli daha yaşayacağız ortalama. Belki kimimiz onu da göremeyecek kimisi de biraz daha fazla yaşayacak. Hiçbir durumun kalıcı olmadığını bilmek önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 25 Kasım 2017; 16:38:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.