Şimdi Ara

bir kac sorum var yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hafta icinde 3dsxl alacagim ntsc-u version alacagim urun. sorularima gelirsek
    1 ntsc-j oyunları calısır mı bu konsolda?
    2 nintendo eshop ta her oyun var mı ve turkiyede yasadıgımdan dolayı sorunsuz bir alisveris gerceklestirebilir miyim? kredi kartım var download sirasinda vs. herhangi bir sorun olur mu?
    3 shopto.net sitesinde sadece pal oyunları var yada ben goremedim ntsc-u version oyunlari. onereceginiz baska siteler var mı?
    4 istanbul ntsc u version oyun satan bir yer var mıdır?
    sanki baska sorularım daha vardı ama unuttum hatırlayınca editlerim cevaplar icin simdiden tesekkurler

• ntsc u alirsan pal ve ntscj oyunlarini oynayamzsin. ntsc u'da kredi kartini yanlis bilmiyorsam usa eshopta kullanamiyorsun. canada yapman lazim. zaten pal oyunlar cok pahali full eshop kullan. 40 usd vs 45 euro. aradaki fark ucurum

Orijinalden alıntı: blackwar19

ntsc u alirsan pal ve ntscj oyunlarini oynayamzsin. ntsc u'da kredi kartini yanlis bilmiyorsam usa eshopta kullanamiyorsun. canada yapman lazim. zaten pal oyunlar cok pahali full eshop kullan. 40 usd vs 45 euro. aradaki fark ucurum

simdi diyelim bolgeyi kanada yaptıktan sonra istedigim oyunu alabilirim degil mi

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

bu hafta icinde 3dsxl alacagim ntsc-u version alacagim urun. sorularima gelirsek
    2 nintendo eshop ta her oyun var mı ve turkiyede yasadıgımdan dolayı sorunsuz bir alisveris gerceklestirebilir miyim? kredi kartım var download sirasinda vs. herhangi bir sorun olur mu?
    3 shopto.net sitesinde sadece pal oyunları var yada ben goremedim ntsc-u version oyunlari. onereceginiz baska siteler var mı?
    sanki baska sorularım daha vardı ama unuttum hatırlayınca editlerim cevaplar icin simdiden tesekkurler

NTSC candır.

1 - çalışmaz (gateway kart ile çalışır ama ayrıntılarını anlatamam)
    2 - eshop da her oyun var. Canada yapıp kredi kartını rahatça kullanabilirsin.
    3 - tronixweb.com ntsc satıyor tr ye kıyak geçiyor :) 3 günde gelir kargon.
    4 - bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

bu hafta icinde 3dsxl alacagim ntsc-u version alacagim urun. sorularima gelirsek

NTSC candır.

1 - çalışmaz (gateway kart ile çalışır ama ayrıntılarını anlatamam)
    2 - eshop da her oyun var. Canada yapıp kredi kartını rahatça kullanabilirsin.
    3 - tronixweb.com ntsc satıyor tr ye kıyak geçiyor :) 3 günde gelir kargon.
    4 - bilmiyorum

zaten sanırım bu gateway kart dediginiz sey korsan kırdırmak gibi birseydi galiba zaten ben istemiyorum cihazımı kırdırmak cevaplar icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 24 Aralık 2013; 17:29:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.