Şimdi Ara

bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bedfordları hatırlayanınız var mı arkadaşlar,nerenin malıydı bu marka,vauxhall,scania ve volvo tırlardaki,ağzından ateş çıkan ejder figürü (anka kuşu benim bildiğim nedir, bu markalar ortaklaşa kullanıyorlar bu figürü,volvo ve scania'nın niye kullandığı belli,vauxhall neden logosunda kullanıyor arkadaşlar,konu nerden nereye geldi demeyin,bedford'a aynı logoyu kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 4 Mart 2013; 19:28:34 >

• Ingiliz yapimi olmasi lazim. Bi sure sonra turkiyedede uretildi.cok güzel kamyondu sesini duyunca direk camdan bakardim tir tir tir diye değişik bi sesi vardi. Ne gunlerdi be bizim sokaktaki bakkala kola getirirdi,bi ara babam is yerine almisti bedford bi kac kere binmisligim var ama ozaman kucuktuk surmek nasip olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Ingiliz yapimi olmasi lazim. Bi sure sonra turkiyedede uretildi.cok güzel kamyondu sesini duyunca direk camdan bakardim tir tir tir diye değişik bi sesi vardi. Ne gunlerdi be bizim sokaktaki bakkala kola getirirdi,bi ara babam is yerine almisti bedford bi kac kere binmisligim var ama ozaman kucuktuk surmek nasip olmadi

benim bildiğim 3 örneği var ve hala sapa sağlam çalışıyorlar,biri itfaiye,biri çöp kamyonu biride normal damperli kamyon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan74

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Ingiliz yapimi olmasi lazim. Bi sure sonra turkiyedede uretildi.cok güzel kamyondu sesini duyunca direk camdan bakardim tir tir tir diye değişik bi sesi vardi. Ne gunlerdi be bizim sokaktaki bakkala kola getirirdi,bi ara babam is yerine almisti bedford bi kac kere binmisligim var ama ozaman kucuktuk surmek nasip olmadi

benim bildiğim 3 örneği var ve hala sapa sağlam çalışıyorlar,biri itfaiye,biri çöp kamyonu biride normal damperli kamyon..

Maşallah diyelim nazar değmesin onlar antika olmus onlari artık cok güzel muhafaza etmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisi olan yok mu başka arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan74

bedfordları hatırlayanınız var mı arkadaşlar,nerenin malıydı bu marka,vauxhall,scania ve volvo tırlardaki,ağzından ateş çıkan ejder figürü (anka kuşu benim bildiğim nedir, bu markalar ortaklaşa kullanıyorlar bu figürü,volvo ve scania'nın niye kullandığı belli,vauxhall neden logosunda kullanıyor arkadaşlar,konu nerden nereye geldi demeyin,bedford'a aynı logoyu kullanıyordu.

arkadaşlar yokmu bilgisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.