Şimdi Ara

Bir kaç soru ve yeni öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İyi bayramlar herkese öncelikle, Şuan TTnet 24mbps 50gb akn olan bir paket kullanıyorum ilk bağlattığım zaman en fazla bu hızı alabilirsiniz demişlerdi, Şuan kapsama haritasına baktığım zaman fiber destekleniyor diye uyarı veriyor o zaman 35 mbps hızda olması gerekmiyormu desteklenen hızlar içinde?
    Diğer sağlayıcıların haritalarında adres sorunu olduğu için bakamıyorum, Yakında sözleşme bitecek aklımda türkNet'e geçmek var kota veya akn olmayan bir pakete geçmek istiyorum alt yapıları aynı sanırım değilmi?

TT'un online işlemlerinden filan bıktım 2 senedir sadece bir defa girebildim böyle rezil bir sistem olamaz her defasında hata veriyor şifre değiştiriyorum olmuyor onada hata veriyor beter olurlar umarım, Tavsiyeniz varmı bu konularda.

• Modem arayüzünden hat değerlerinizi atabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Modem arayüzünden hat değerlerinizi atabilir misiniz?
    Buyrun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Buyrun hocam.

Maksimum 104 mbit görünüyor. 100 mbit sınırda ama 75 mbit rahat alabilirsiniz. Türk telekom'un sorgu sistemi pek iyi çalışmıyor. En iyi bilgiyi vdsl kullanıyorsanız modem arayüzündeki hat değerlerinden veya diğer altyapı sorgulama sitelerinden öğrenebilirsiniz. (örnek :https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede burda il ilçe girdikten sonra bina adını sallama girin. O şekilde sorgulayın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 21 Ağustos 2018; 12:21:53 >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    O sitede herhangi bir şey çıkmıyor hocam bir tane alakasız yer çıktı orada'da 100mbit gösteriyor hız. Türknet'den baktığım zaman adresinizde nakır yok devam edemiyoruz gibi bir uyarı veriyor gerçi oranın adres kısmı daha beter.
  • quote:

O sitede herhangi bir şey çıkmıyor hocam bir tane alakasız yer çıktı orada'da 100mbit gösteriyor hız. Türknet'den baktığım zaman adresinizde nakır yok devam edemiyoruz gibi bir uyarı veriyor gerçi oranın adres kısmı daha beter.

Anladım hocam. E-devlet'ten ya da türk telekom faturanızdan vs bir yerden adresinizi öğrenmeniz lazım. Sistemde kayıtlı tam adresinizi bilmeden başka bir operatörden hizmet alabilmeniz mümkün değil.

https://www.extranet.com.tr/altyapi/
    http://www.internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html

Buralarda adresiniz çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 21 Ağustos 2018; 12:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Anladım hocam. E-devlet'ten ya da türk telekom faturanızdan vs bir yerden adresinizi öğrenmeniz lazım. Sistemde kayıtlı tam adresinizi bilmeden başka bir operatörden hizmet alabilmeniz mümkün değil.

https://www.extranet.com.tr/altyapi/
    http://www.internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html

Buralarda adresiniz çıkıyor mu?

Alıntıları Göster
    Hocam adres belli aslında ama türknet sitesinde bina numaraları tutmuyor benim oturduğum bina numarısı başka bir yer olarak görünüyor zaten direk o numarada yok / bilmem kaç var

Verdiğiniz iki sitede'de Maksimum 93 Mbps hız alabilirsiniz diyor bir tanesinde altyapı türü adsl yazıyor yanlış nedense orası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam adres belli aslında ama türknet sitesinde bina numaraları tutmuyor benim oturduğum bina numarısı başka bir yer olarak görünüyor zaten direk o numarada yok / bilmem kaç var

Verdiğiniz iki sitede'de Maksimum 93 Mbps hız alabilirsiniz diyor bir tanesinde altyapı türü adsl yazıyor yanlış nedense orası.

Anladım hocam, adres çıktıysa sorun yok. Turknet'in sistemine yansımamış demek ki. Bu durumda turknet'ten nasıl internet alabilirsiniz bilmiyorum, turknetdestek ile iletişime geçebilirsiniz. Onun dışında oris 60 tlye 100 mbit'e kadar akn'siz veriyor. Millenicom 70 tlye 35 mbit, 80 tlye 100 mbit'e kadar akn'siz veriyor. Türknet dışında bu alternatifler de var.

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yardımlar için
  • quote:

Teşekkürler hocam yardımlar için

Önemli değil hocam.

• cayır cayır 75 100 arası bişey alırsın, 100 zorlayabilirsin ama dslamın çok yoğun olduğu bu bayram günü gibi zamanlarda ne olur bilmem.
  • cayır cayır 75 100 arası bişey alırsın, 100 zorlayabilirsin ama dslamın çok yoğun olduğu bu bayram günü gibi zamanlarda ne olur bilmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.