Şimdi Ara

Bir iş kurmak istiyorum Tavsiyeler lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 21.Maddi durumumuzda Allaha bin şükürler olsun bi sıkıntı yok altımda arabam bile var şükür..Üni okuyorum ama istemediğim bi bölüm istemediğim bi okulda.Sırf babam istedi diye.Şu sıralarda aklımda hep bi iş kurma ticarete atılma,öğrenme isteği var.Zor olsada artık öğrenmem lazım.Açıkcası baba parası yemekten sıkıldım.Sürekli bi iş düşünüyorum ne yapabilirim nasıl yapabilirim fikirlerimi babama nasıl götürebilirim gibisinden.Bu konuda kimse arkamda değil ne yazık ki..
    Konuya gelirsek bugün sahibinden'de gezinirken aklıma birden tekstil işi geldi.İstanbul içi bi yerde kiraya çıkıp Erkek giyim üzerine bişeyler yapmak istiyorum.Malları merterden toptan alıp hem dükkan hem internet satışı yapmak geldi aklıma.Sizce nasıl bir iş yaşıma göre güzel bi başlangıç olur mu ? Para kazandıkça farklı sektörlere girmeyide düşünüyorum.Sizden sadece ciddi cevaplar bekliyorum.Teşekküler

• Para konusunda sorun yok demişsiniz ya.

Ülkemizde statü sembollerinden birisi marka takılmaktır.Türk halkı son dönemde oldukça markalı yaşamaya çalışıyor çünkü önemli biri gibi görünmenin ve saygı görmenin yollarından biri sayılıyor bu durum.

O yüzden Franchise veren çeşitli markaları inceleyin ancak tabii seçtiğiniz işkolu sektörüne de biraz aşina olmanız lazım.Yoksa ciddi bir yatırıma girip ciddi kayıplara uğrayabilirsiniz.

Özelllikle gıda ve giyim sektöründe kar marjları en az %50 'dir.Bu sektörlerdeki franchise markalarını araştırın derim.

İyi bir yerde açılan marka bir dükkan ayda rahat 30.000 tl ciro yaptırabilir.Tabii marka kira bedeli ve diğer sabit giderler derken size ne kalır bilmem ama yinede birşeyler kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 13 Aralık 2012; 3:23:47 >
  • Olmaz.İstersen nedenini uzun uzun yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowley

Arkadaşlar yaşım 21.Maddi durumumuzda Allaha bin şükürler olsun bi sıkıntı yok altımda arabam bile var şükür..Üni okuyorum ama istemediğim bi bölüm istemediğim bi okulda.Sırf babam istedi diye.Şu sıralarda aklımda hep bi iş kurma ticarete atılma,öğrenme isteği var.Zor olsada artık öğrenmem lazım.Açıkcası baba parası yemekten sıkıldım.Sürekli bi iş düşünüyorum ne yapabilirim nasıl yapabilirim fikirlerimi babama nasıl götürebilirim gibisinden.Bu konuda kimse arkamda değil ne yazık ki..
    Konuya gelirsek bugün sahibinden'de gezinirken aklıma birden tekstil işi geldi.İstanbul içi bi yerde kiraya çıkıp Erkek giyim üzerine bişeyler yapmak istiyorum.Malları merterden toptan alıp hem dükkan hem internet satışı yapmak geldi aklıma.Sizce nasıl bir iş yaşıma göre güzel bi başlangıç olur mu ? Para kazandıkça farklı sektörlere girmeyide düşünüyorum.Sizden sadece ciddi cevaplar bekliyorum.Teşekküler

Kendimi gördüm.

• Sen dün bu konuyu açmıştın. Ben cevap vermiştim. Hatta eskiraki uzun uzun cevap vermişti. Adam gibi cevap yazmıştım hibir aşağılama ya da hakaret yoktu konuda. Neden mesajların birçoğu silinmiş?
  • Bende bir iş düşünüyorumda arkadasım benden önce davrandı eski bi bakkal satın aldı bakkalda o kadar kötü ki zorla alısveris yaparsın sonra kazandıkca yeniledi dükkanı ve şu anda bir memurun 3 katı para kazanıyor 2 sene içinde oldu bu dediklerim. Biraz şans biraz cesaret sana tavsiyem okulu bitirebilirsen ilk başta okulunu bitir işi her zaman yaparsın ama okul yaşın geçince zor olur.
  • Dostum bence tekstil sektorune ilk defa hasir nesir olcaksan girme sana tavsiyem ist. Besiktasta ve kadikoyde adeks int kafe var buyuk capli turnuvalara falan evsahipligi yapiyo mutfagida baya kaliteli kisa zamanda kendini amortileyecek bi yatirim git gor iyi bi model olur sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekstil sektörü yakında bitiyor.Sadece ''büyük babalar'' para götürecek.

Hem çok yorucu bir iş yapmasıda satmasıda.32 yaşındaki adamın saçları bembeyaz.Sırf stresten.Sadece sen çalışmayacaksın.Çalışanların olacak yanında.Ne kadar çok elemanın varsa o kadar sorun demek bu.

Amacın çok para kazanmaksa küçük işlerden başla.Tek seferde çok zengin olamayacağın için küçük şeylerle başlarsan çok bişey kaybetmezsin.

Benimde aklımda böyle işler var ama ben daha lisedeyim.Daha çok var zamanım.Sen düzden mi mezunsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.