Şimdi Ara

Bir insanın telefonları dinliyorsun bula bula sadece küfür buluyorsan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hiç öyle gerçek mi değil mi demem Akpliler gibi Erdoğan'ın ses kayıtlarına sahte buna gerçek demem. Onlar işine gelene inanıyor işine gelmeyene sahte diyor

Elbette keşke küfür etmeseydi hoş değil ama bir insanın 7/24 telefonlarını dinliyorsan ve bula bula küfür videosu buluyorsan bu siyasi ortamda demek ki çalması çırpması yok demek ki ayakkabı kutuları kasalar yok dedirtiyor. Ayrıca Erdoğan'ın ağzı da çok düzgün değildir hani geçtim telefonu kameraların önünde Ananı da al git diyen biri sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 22 Haziran 2018; 23:12:14 >

• Ayrıca bu telefon dinlemek kaydetmek ifşa etmek Tck ya göre suçtur da.

Hukuk nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 22 Haziran 2018; 23:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kimseyi gizli gizli insanların mahremini didikleyip, bir şey bulduğunda bakın bu böyleymiş diyecek kadar küçültmesin.

• harbiden çok ilginç
  • Dinleme yapıldığı kesin mi kanıt var mı? Ne malum aradığı kişi ses kayıt almadığı? Hemen herşeyi akp’ye bağlamakta kolayınıza geliyor alıştınız 16 yıldır.

• redloves kullanıcısına yanıt
    Ben Akp mi dinledi demişim? Alınan sensin yarası olan gocunur.
  • ak gezen tayfası kendi seçmenlerine gönül masturubasyonu yaptırırken aslında küfürden başka bir şey süremedikleri için bir yandan da kendi kuyusunu kazıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ettiyse de haksız değil birinde koruma polisini içeri almayan adama kızıyor diğerinde mesajla annesine küfür eden adamı arayıp sövüyor delikanlı adam

• Kriptolu telefonumu bile dinlemişler.

Bir atasözü.

• Ağla ağla chp liler demi inanıyor bunlara doğru ya KK bile telefonlarımız dinleniyor demeye başladı, ya bırakın bu işleri emniyette fetöcüler varsa hala bu işler olur onun dışında kimse kimsenin telefonlarını kolay kolay dinleyemez, artı bunlar seçim zamanı küfürlü şekilde ortaya çıkması belli görün işte birileri iki tarafı çekebildiği kadar çekiyor kalanlar benim olsun hesabı bunların hedefi ülke değil bunların hedefi sallayım bombayı kim ölürse ölsün iki taraftan da olsa yeter ki ölsün..

Kendinize gelin teknoloji nerelere gelmiş artık hayvanı bile kopyalıyorlar Dünya da..
  • Beni ve babamı da dinliyorlar yıllardır. Arada bi hal hatır soruyorum dinleyen abiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.