Şimdi Ara

bir insan sonradan eşcinsel yada lezbiyen olurmu [CİDDİ KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşcinselliği tercih olarak görenler su soruya mantıklı bir cevap versin; böylesine toplumda tepki çeken, yer yer dışlanan bir secimi neden yapıyorlar o halde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bi aralar 1 hafta kızlarla oynamaya başlamıştım(10 yaşında), ama hiç cinsel kimliğimi kaybetmedim.(yaş 19)Kızları seviyorum, onlar dünyanın en güzel şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 16 Mart 2012; 0:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Eşcinselliği tercih olarak görenler su soruya mantıklı bir cevap versin; böylesine toplumda tepki çeken, yer yer dışlanan bir secimi neden yapıyorlar o halde?

nefis şeytan aklı kullanamama bunlar olabilir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: çılgıncocuq

quote:

Eşcinselliği tercih olarak görenler su soruya mantıklı bir cevap versin; böylesine toplumda tepki çeken, yer yer dışlanan bir secimi neden yapıyorlar o halde?

Nefis derken sen kızlardan hoşlanıyorsun bir gün ne hikmetse nefsine yenik düşüp karsı takıma mı geçmeye karar verirsin yani..
    Aklı kullanamama olsaydı zeka seviyesi düşük herkes eşcinsel olurdu. Bu da değil..
    Şeytana gelince de bunu kabul edersek herkesin potansiyel bir eşcinsel olduğunu da kabul etmen lazım sonuçta şeytan giriyor.
    Yani bu dediklerin hiçbir akla uymuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

quote:

quote:

Bayanların eşcinsel olmasında pek sıkıntı yok da erkeklerin olması kötü birader...

Erkek adamsın sonuçta postu deldirdin mi olay bitmiştir..

Şaka bi yana hızla çoğalıyorlar yav... Allah sonumuzu hayretsin...

Lut kavmi gibi olacağız bu gidişle... Artık sadece taksimde değil heryerdeler...

Fındıkzade topkapı beşiktaş vs... Hatta bayrampaşa da çalışırken görüyoduk yıldırım mahallesinde gündüz vakti dolaşan travesti vardı bi ara... Lüks araçlara binip gidiyordu...

Demek ki talep var usta..

Eşcinseller seks işçilerinden ibaret midir? Ha seks işçisi olanları da suçlamıyorum, büyük bir çoğunluğu ailelerinin, toplumun onları ittiği yollar sonucu o pis işleri yapıyor o ayrı, ancak eşcinselleri sadece seks işçilerinden ibaret gören cahiller sinirime dokunuyor. Sanki seks işçiliği eşcinsellere özel bir şeymiş gibi... Aptal saptal, alakasız konular ortaya atıyorsunuz, ucu eşcinsellere dokunsun da gerisi önemli değil zaten. Ayrıca bayan eşcinselliğine sıcak bakıp, erkek eşcinselliğine nefretle bakarak zaten ikiyüzlülüğünü gösteriyorsun. O yolda gördüğün seks işçileri bayan olsa eminim sesini çıkarmazdın çünkü onlar senin fantezilerini süsleyen, birbiriyle sevişen ateşli lezbiyenler, değil mi? Kusura bakma ama yazdıkların bunu gösteriyor. İşte sizin ahlak anlayışınız bu, buraya kadar yani.

@çılgınçocuk Bu forumda böyle konular dini tartışmaya çevrilirse konuların kilitlenmesine, kapanmasına sebebiyet verir ve yasaktır. Tıpkı özellikle yazılmış alakasız "hele hele hele dinin ne söyle hele???" mesajın gibi, bak konuyu nasıl da saptırdı.

Ohooo müdür sen ne yaptın yaa... Bütün nefretini bize kusmuşsun bi sakin ol şampiyon...

Biz işin makarasındayız...

Zaten mesajımı bi daha okursan "şaka bi yana" diye bi cümle geçiyor orda...

Dediklerinde haklı da olabilirsin belki ama sex işçisi olsun ya da sex işçisi olmasın hiç bi şekilde saygım yok eşcinsellere...

Bu da benim seçme hakkım bunu kimse engelleyemez zorla saygı duymamı da sağlayamaz...

Senin seçme hakkının olamayacağını söylemedim, sadece senin seçme hakkın olan şeyi eleştirdim, sorun mu var? Ayrıca şaka dediğin şey bence senin gerçek düşüncelerinin sadece bir şakaya vurumuydu. Her şeyi geçtim en basitinden normal, kültürlü, insancıl eşcinsellere saygının olmama nedenini de çok merak ediyorum doğrusu. Bence asıl anormal olan budur.

Yeterince açık söyledim kardeşim zorla değil ya saygı duymuyorum...

Sonuçta her anlamdan sapkın bi şey nerden bakarsan bak...

Din, Toplum, Ahlak kuralları, Hatta bi çok ülkede hukuk kuralları ve herşeye aykırı...

Bunlar da umrunda değilse insan sağlığına aykırı bi kere...

Bu yüzden saygı duymuyorum... Benim nazarımda sex işçisi olanla olmayan arasında da bi fark yok... Para karşılığında yapmayıp da partneriyle eşcinsellik yaşayan insan çok masum gibi anlatıyosun etme gözünü seveyim birader...

Bir insanı yargılarken gözünde yatak odasında neler yaptığıyla ilgili bir film şeridi geçiyorsa asıl sapık ve ahlaksız zaten sensin. Ayrıca o eşcinselliğin hukuken yasak olduğu ülkelerin diğer konularda da insanlığa, insancıllığa ve çağa ne kadar uzak olduğunu biliyorsundur umarım? Onları mı savunuyorsun şimdi? Bahsettiğin ahlak kuralları da herkese göre değişir. Kiminin ahlak kurallarına göre millet el ele bile tutuşmasın. Kendi ahlak kurallarınızı genel ahlak kuralları diye yutturmayın, yemezler. Ayrıca ben hala "doğuştan olsa da.." dediğin halde eşcinsellere "tüüü, ahlaksızlar" tarzı olan söylemlerini anlayamıyorum. Ne yani eşcinseller şimdi doğuştan mı ahlaksız? Bu mudur? Ayrıca doğuştan olan bir şey neyin sapması olabilir? Neyse ya, bu konuya uzunca bir süre bir şey yazmamayı düşünüyorum, sinir kaynağından başka bir şey değilsiniz. Kendi cahilliğinizle boğulun.
  • quote:

quote:

Aklı kullanamama mı ? Şakamısın sen ya ? Belli oluyor kimin aklını kullanamadığı.
  • Ne polemik yaptınız ya özgür bir toplumda yaşıyoruz 18 yaşından büyük iki kişininde rızasıyla isteyen istediği şekilde sex yapabilir bazılarının canı ister bazılarının hormon dengesizliği vardır bazıları merak eder bazılarıda normal sexten bıkmıştır farklı şeyler arıyordur. İşin içine din erkek adamlık katıyorsunuz bunlar sizin görüşünüz karşındakinin görüşüne saygı göster biraz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

Ne polemik yaptınız ya özgür bir toplumda yaşıyoruz 18 yaşından büyük iki kişininde rızasıyla isteyen istediği şekilde sex yapabilir bazılarının canı ister bazılarının hormon dengesizliği vardır bazıları merak eder bazılarıda normal sexten bıkmıştır farklı şeyler arıyordur. İşin içine din erkek adamlık katıyorsunuz bunlar sizin görüşünüz karşındakinin görüşüne saygı göster biraz!!!

Konuda ki en mantıklı yorum.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

quote:

Aklı kullanamama mı ? Şakamısın sen ya ? Belli oluyor kimin aklını kullanamadığı.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

Ne polemik yaptınız ya özgür bir toplumda yaşıyoruz 18 yaşından büyük iki kişininde rızasıyla isteyen istediği şekilde sex yapabilir bazılarının canı ister bazılarının hormon dengesizliği vardır bazıları merak eder bazılarıda normal sexten bıkmıştır farklı şeyler arıyordur. İşin içine din erkek adamlık katıyorsunuz bunlar sizin görüşünüz karşındakinin görüşüne saygı göster biraz!!!

Konuda ki en mantıklı yorum.Teşekkürler.

Kendi düşüncemi yazdım bu konu hep ortaya geliyor isteyen istediğini yapar kime ne?
  • quote:

quote:

quote:

Nefis derken sen kızlardan hoşlanıyorsun bir gün ne hikmetse nefsine yenik düşüp karsı takıma mı geçmeye karar verirsin yani..
    Aklı kullanamama olsaydı zeka seviyesi düşük herkes eşcinsel olurdu. Bu da değil..
    Şeytana gelince de bunu kabul edersek herkesin potansiyel bir eşcinsel olduğunu da kabul etmen lazım sonuçta şeytan giriyor.
    Yani bu dediklerin hiçbir akla uymuyor.

Yuh ya bukadar olur.

Şeytan illa herkeze aynı şeyleri yaptıracak diye bir kaidemi var, bana hırsızlık yaptırmaya çalışır sana zina yaptırmaya çalışır nefiste aynı şekilde. Problem?

• Homo, hetero, biseksuel, aseksuel hepsine saygim sonsuz. Hormonal bozukluktan homoseksuel olanlara bisi demiyorum, tedavisi varmi onu bilmiyorum (transeksuel ameliyati disinda), varsada tedavi olmuyorsa oda onun tercihi ama hormanlari normal bir insanin cinsellik ihtiyacini homoseksuel olarak karsilamasi igrenc bisi, hic bir sorunun yokken kendi cinsine ilgi duymak acizliktir. hele bide parali iliskiye girmek isterse heteroseksuel bile olsun en berbati, hayvanlar bile boyle bisi yapmiyor, onlarda para yok ama al bu ot veya et, hadi iliskiye girelim demiyor.

Dini olarak escinsellik gunah ama hormanal bozuklugu olan insanlara gunahmi bilmiyorum. Din zaten allahla bireyin arasinda olan bisi, hic kimse bu gunah insan degilsin diye kimseyi assagilayamaz, insanlarin dini inanclarinada zorla karisilamaz. Benim allahla olan iletisimime, inancima 2.bir kisi karisamaz. Ama turkiyede saygi denen bisi olmadigindan dolayi insanlari muslumanliktan sogutuyorlar.
  • insanlar dogustan lezbıyen yada escınsel degıllerdır zaten.. Zamanla bu egılımlerı ortaya cıkar hormonlarda buna bıraz yardımcı olur. Hatta egılımınız arttıkca hormon dengesı dahada cok bozulmaya baslar sonuc duruma gore lez yada trav.
  • quote:

quote:

ASDKJASAKDLS;AFKHDSGLKSA'
    GLS'KJ;D;L'A
    ;FLS;JGKFA;D'FHGFDGSARASDFDSAASDFHDTYRYETARFSD
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Bence sen bir kliniğe git ve bu soylediklerini oradaki uzmana anlat. Sana bir yerleriyle güleceklerdir eminim. Burada eşcinseller bile gelip "ben eşcinselim ama bunu ben tercih etmedim" diyor, sen eşcinsel olmadığın halde, aslinda bu konuda hiçbir fikrin olmadığı halde gelip "ı ı, tercihtir, kesinlikle tercihtir yok yok öyledir, eminim tercih bu yok yok mümkünatı yok olmaz tercih bu lalalalalala dinlemiyorum terciiiih terciiiih" benzeri şeyler söylüyorsun ayrıca bir de yıllardır eşcinselliği gayet normal olarak goren, hastalik sınıfından çıkaran tıpı referans göstermeye çalışıyorsun klinik tavsiyeleri sunarak. Saçmalıksın. Ayrica bilime o kadar inansaydin insanların da bilimsel olarak hayvan sınıfında incelendiğini bilirdin. Onu geçtim, zaten hayvan örneği bunu doğal bir şey olduğunun bir nevi kanıtı olarak veriliyor. Senin klinik dediğin yer muhtemelen imam, hoca, büyücü falandır, anca öyle bir şey beklerim sizin gibilerden. Zavalli olarak görüyormuş, peh. Emin ol burada eşcinsel olan-olmayan birçok kişi yazdıklarını görünce sana karşı aynı şekilde düşünecek.
    Tamam.

daha uzmanların bile kesin karar veremediği(hormonal bozukluk değil tam olarak suan genlerden gelen bir anamoli gibi duruyor) ve insanların açık görüşten yoksun ve populasyonun cogunlukla 14-18 yaş oldugu bir forumda bunu tartışmak cok garip ve komik açıkcası.bu konuyu kişiliği oturmuş kişilerle tartışmak daha doğru yoksa işler karışacaktır
  • Bu tarz şeyler ufak yaşlarda başlar zaten 20 sinde bir adamı yada kadını o hale getirmek zor. Tecavüz Ve içten gelen bir duygu o hale getiriyormuş onları ..
  • O değilde forumda eşcinseller de varmış öğrenmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

O değilde forumda eşcinseller de varmış öğrenmiş olduk.

vardır elbet gayet normal binlerce var 3 -5 tane değil
  • Doğuşdan olanlar vardır bide sonradan olanlar peki nasıl olur bu iş dersen

Kişi zamanla asosyallik, kendini yalnız hissetme vs. gibi nedenlerden hem cinslerine ilgi duyabilir

Veyahut doğuşdan eşcinseldir fakat daha önce farkına varmamıştır
  • Ben cemil ipekciyle ilgili bisey duymustum kucukken normalmis kiz arkadasi varmis ama cik sismanmis kiz arkadasi da dalga gecmis sisman diye o da tercihlerini degistirmis
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.