Şimdi Ara

Bir insan neden sigaraya başlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sigaraya başlamanın hiçbir sebebi yoktur. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Nikotin bağımlılığından daha çok psikolojik bağımlılık daha önemli. Her sabah uyandığında, çaydan yemekten sonra, kitap okurken, duygu değişiminde vs vs içersen, ve bunu da rutin haline getirirsen işin zor. Birden yapmayı kesince beyin hem yapmanı fazlasıyla istiyor hem de nikotin eksikliği kendini gösteriyor. İkisi birleşince iradenin çok iyi olması gerek ki ' sus lan a* beyni içmeyeceğim' diyebilesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gider bi paket alırım herhalde cok canım sıkkın
  • Canı sigara içmek istiyordur ve içer bu kadar basit içmek istiyorum ve içiyorum içmek istemeyince içmiyorum
  • burada yazanlardan nikotin bağımlısı olmuş canı isteyince içtiğini iddia edenler de var. arkadaşım sigara eğer stresine iyi gelen keyife keyif katan bir şey olsa hiçbir şey yazmayalım ama o çubuğun öyle meziyetleri yok. ben 2 sene önce bıraktım.

bıraktıktan sonra anladığım ilk şey seni kalitesiz yaşattığı aksırık tıksırık öksürük ve resmen göğsünün üstüne oturduğudur. yorgun ve keyifsiz yaptığıdır. sorun şu ki sigarayı bırakanlar kötüden az kötüye çıkmayı keyif zannettikleri için uzun vadede beynini çok defa kandırmış oluyorlar.

bu kandırmacayı arzulamayı keyif artırıcı zannettiğiniz sürece isterseniz ayda 1 paket için bağımlı oluyorsunuz. psikolojik bağımlılık en leş bağımlılıklardan dır.

bırakmanın iradeyle de alakası yoktur kendini sistematik olarak saat başı öldürmek asıl irade ve güçlülük oluyor bu durumda iradeyle bırakırsın ancak geri dönersin içme listenin altında hala bir şeyler yazıyorsa.

bu b.kun reklamını en iyi yapanlar da içicilerdir. avrupada içen kalmadı çok mu dertsizler ya da keyif mi kaçırıyorlar içmeyerek. hepsi safsata tek gerçek var sigara konusunda o da nikotin bağımlılığıdır. nikotine bağımlı olursun bunun için içersin.

bunları kabul etmediğin sürece de sigarayı bir tuzak olarak göremezsin. gg olursun benden demesi. ömür boyu içersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

sigara içmek bir madde bağımlılığıdır eroin kadar bağımlı yapar ama çekilme kolay olur. yaşadığınız dünyanın b.klugunu bu maddenin yasal olmasından anlayın. nikotin bağımlılığını araştırın allen carr videolarını ve emre üstünuçarı takip edin. sigara keyif vermez seni krize sokar sonra krizi bitirmek için normale dönmek için içmeyen birisindeki hsle gelmek için tolerans geliştirmiş vücuduna o maddeyi sokmadan seratonin üretemez hale getirir. büyük bir kalpazanlık büyük bir tuzaktır. erken öldürür kalitesiz yaşatır ancak bunların hiçbiri sigara içicisi üzerinde etkili olmaz. nikotine tolerans geliştirmiştir çünkü. ve tek çözümü içme isteğini bitirmektir. o madde stresine iyi gelmiyor stres kaynağıdır. o madde içici olmanın ek stresini küçültür. bu gibi yanılgılarla üretilmiş şeytani kapital düzenin insan kontrol fraktal alt yapısının bir koludur sigara. hi tech bir üründür. 50 kuruşa saat bsşı içmeyen birisindeki keyif huzur mutluluk seviyesine 1 saatliğine geri döndürür. ne kadar az yeterse o kadar çok gerekir ne kadar çok gerekirse o kadar az yeter. dünyada bunu içen aptal ülkelerden biriyiz. maalesef. aslında yasak olması lazım içine dogdugun dünyayı buradan hesap et
    yasak olması sözünüze aynen katılıyorum ,diğer türlü biz üretiriz satarız siz içmeyin demek kadar saçma iş olamaz
    tüm insanlığın bu meretten kurtulması için mutlaka uyuşturucu statüsüne sokulmalı ,ilk zamanlar insanlar biraz sıkıntı yaşar (kullananlar) birkaç ay sonra normale dönmeye başlar

o kadar sigara karşıtı yayınlar yapıldığı halde ,hiç azalma olduğuna inanmıyorum ,bırakanlar vardır ama bence yeni başlayanlar onlardan çok daha fazladır

aslında bazı kanallarda saat başı sigara karşıtı video gösterilmesinden de şüpheleniyorum ,sanki merak uyandırmak için yapılıyor gibi bir görüntü var
    haftada bir veya ara sıra gösterilse çok normal olur ama yayın saatini doldurmak için saat başı gösterirsen mutlaka merak uyandırır (benim fikrim)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.