Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orienttt

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Bu yuzden olabilir. sokakta yuruyus sahnesi ftw*

bas steroid i sisir her tarafi yak yaglari oh ne ala vucut yapmak. bu alemin en sevmedigim yani budur ama kim kullanirsa kendine.. ilerde bir bir cikacak acisi.. bunlara ozenmeyin gencler dogal vucutlar degil bunlar haberiniz olsun.

steroidle bir alakası yokki hocam vücudun hiç uzun süre spor yaptınızmı ömrünüzde ayrıca elemanın bicepsleri çok kısa kolun yarısı boş kalıyor bildiğin apaçi arkadaş

videodaki ergene 10 basar
  • sizene kardeşim milletin kasından filan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

Oturduğu yerden kolasını içip cips pakedine daldırdığı yağlı elleriyle klavyeye abananlar toplanmış yine.

Hocam yapma ya o işi yapmayalı yıl oldu canımı çektirdin valla.

Cardio+bb yapıyorum. 7-8 kilo fazla kaldı sonra bb ye abanıcam. Amacım daha sağlıklı, güçlü güzel görünüşlü bir vücut. Kızlara beğendirmek falan da değil amacım kendim için yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

quote:

bas steroid i sisir her tarafi yak yaglari oh ne ala vucut yapmak. bu alemin en sevmedigim yani budur ama kim kullanirsa kendine.. ilerde bir bir cikacak acisi.. bunlara ozenmeyin gencler dogal vucutlar degil bunlar haberiniz olsun.

steroidle bir alakası yokki hocam vücudun hiç uzun süre spor yaptınızmı ömrünüzde ayrıca elemanın bicepsleri çok kısa kolun yarısı boş kalıyor bildiğin apaçi arkadaş

Yalnız o biceps olayı genetik, doğuşdan nasılsa öyle geliştirmeyle akalası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

quote:

Alıntıları Göster

evet dostum o konuda haklısın ancak dış biceps bölgesine ağırlık verip açığı belli oranda kapatabiliyorsun
  • quote:

Size kalsa zaten butun vucut yapanlar steroid. memleketimin bilgisiz insanlari...

Siz saniyorsunuz ki igneyi basinca yarini kalkip heryeriniz sisiyor degilmi boyle? ah ah boyle dusunmeye devam.

Steroid dediginiz bile tak diye olacak is degil, ki o bile dag gibi emek ister. anca oyle karsiligini alirsiniz. herkesin yaptigi kendine.. onaylamiyorum tabikide steroidi ama siz de biraz okuyun be kardesim. steroidi basinca direk buyume diye bisey yok...

Jeff seid dediginiz bebe kac yasindan beri spor yapiyor onu bilmek gerek.steroid o pis pis demek kolay.

Bunlardan spor salonlarında cok var bunlar salondaki jay cutlerin resimi gösterip hocam ben böyle olmak istemiyorum ondan agır calışmak istemiyorum diyen tipler 20 kg kilonun altına gırınce hulk olacaklarını zannnedıyorlar :))
  • quote:

quote:

sen steroidsiz vucut yapılmıyormu zannnediyorsun???
  • @Muhammet ve @shipp12 sağolun, konuyu başından beri görmüştüm fakat uzaklaştırmam vardı. Yeni çıktım içerden

Bu kadar spor cahilinin kol gezdiği bir ülkede kime ne açıklama yapacaksın ki ? Yapsan da anlamayacak zaten. Günde 100 mekik çekip fit olan varmış, 500 çekiyormuş o zaman çok kaslanmış o yüzden 100 e indirmiş

Mesela bu adamın soldaki hale gelmek için önce sağdaki halden geçtiğini bilmeden fotoğraflarını koyup soldaki fitness , sağdaki ise ameleliktir demiş cahil biri.
    Sağdaki bulk (off season) yani kas gelişim dönemine ait. Soldaki ise definisyon yani yağ yakımı sonrası + pump (kaslara kan doldurup hacmi artırma) + modellik çekiminde profesyonel ekipmanla çekilmiş bir fotoğraf.
     Bir insan neden kas yapmak ister ?  Bir insan neden kas yapmak ister ?

Bana neden vücut çalıştığımı sorarsanız anlatacak çok detay var aslında, sağlıklı yaşamdan tut hayatının düzene girmesine, giydiklerinin yakışmasına, fiziksel görünümünün film artizleri gibi olmasına kadar çok detay var
    Sonuçta bedensel görünümünü değiştiren bir iş. Ve ben kısaca soldaki değil de sağdaki olmak istediğim için diyeyim

Bir insan neden kas yapmak ister ? -  Bir insan neden kas yapmak ister ?

sağdaki de 6-7 ay öncesine ait, bu yaz sonu ne çıkacak ortaya göreceğiz inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bana neden vücut çalıştığımı sorarsanız anlatacak çok detay var aslında, sağlıklı yaşamdan tut hayatının düzene girmesine, giydiklerinin yakışmasına, fiziksel görünümünün film artizleri gibi olmasına kadar çok detay var
    Sonuçta bedensel görünümünü değiştiren bir iş. Ve ben kısaca soldaki değil de sağdaki olmak istediğim için diyeyim

Bir insan neden kas yapmak ister ? -  Bir insan neden kas yapmak ister ?

sağdaki de 6-7 ay öncesine ait, bu yaz sonu ne çıkacak ortaya göreceğiz inş

Hocam iyi iş çıkartmışsınız. Devamını dilerim.

Benim de 6 ay kadar oldu bakalım tam 2 ayım kaldı 2 ay daha yaptıktan sonra konu açıcam. Tabi bi de fotoğraflarımı çekecek birini bulursam

Ben de 63kg ile başladım (boy 178) şimdi 71 oldum.
  • @Executor06

İyi açıklamışsınız hocam Umarım birgün sizinle tanışma fırsatım olurda bilgilerinizden yararlanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Özgüven veren bir durumdur kaslı olmak, insanın duruşu bile değişir, insan insan olduğunu hisseder, hele o sporunu yapıp duş aldıktan sonra işe okula gitmenin verdiği haz, keyif, mutluluk sırf onun için bile yapılır kas, üstüne üstlük sosyal olarak katkıları vardır, ilk izleniminiz çok daha etkileyici olur, güven verirsiniz karşınızdakine, karşı cinsi de etkiler aynı zamanda, güçlü kollar geniş omuzlar sağlam göğüsler ve adonislerinizle pek çok kızın ilgisini çekersiniz

Çok acizce bir durum yahu Ama 15-16 yaşında kas yapmaya çalışanların duygusal veya sosyal nedenlerinden ziyade mantığını merak ediyorum ben

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sağlam, dayanıklı olmak ve kondisyonu yükseltmek için Herhangi bir sporla veya güç gerektiren işler için ideal birşeydir.

Bak bu olabilir işte

Bu Adam Neyin Kafasında
  • Basit kızlar kaslı erkekleri sever
  • 1 kaslı erkek 10 tane yağlı erkeği çatur çutur dövebileceği için burda bu kadar gocunmalar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Hele ergense hiç anlam veremiyorum... Zaman kaybından başka birşey değil

Güçlenmek için.
  • Bende spor salonuna başlamaya kararlıyım ama kafamda bir soru var

tek başlamak dan çekiniyorum arkadaş olsa en azından motive olur insan spor salonunda ne yaptığımı bilmiyormuş gibi gözükmekten korkuyorum her zaman hocaya sormaktan utanırım zırt pırt

bi yardımcı olursanız ilk kez spor salonuna başlayacak biriyim
  • konuyu okumadım ama buram buram kıskançlık kokuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: priestess

Bende spor salonuna başlamaya kararlıyım ama kafamda bir soru var

tek başlamak dan çekiniyorum arkadaş olsa en azından motive olur insan spor salonunda ne yaptığımı bilmiyormuş gibi gözükmekten korkuyorum her zaman hocaya sormaktan utanırım zırt pırt

dostum git yazıl salona hoca girdiğinde hareketleri gösterir sen yaparkende hoca programını yazar tek tek gösterir 1 ay 2 ay yapcan der sana sende yaparsın sorunun oldumuda sorarsın zaten bir süre sonra çekinmezsin güven kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

quote:

Orijinalden alıntı: priestess

Bende spor salonuna başlamaya kararlıyım ama kafamda bir soru var

dostum git yazıl salona hoca girdiğinde hareketleri gösterir sen yaparkende hoca programını yazar tek tek gösterir 1 ay 2 ay yapcan der sana sende yaparsın sorunun oldumuda sorarsın zaten bir süre sonra çekinmezsin güven kendine.

Bro haklısında ilk defa gideceğim için insan ister istemez çekiniyor ne yapıcam neler vericekler vs merak ediyor
    sen bu sporu yapıyormusun
  • burda vücut geliştirme zaman kaybı felan demişler ama onlar hiç vücut geliştirme yapmayan insanlar yada 1 ay takılıp bırakan insanlar vücut geliştirme bağımlılık yapar geliştiğini gördükçe hep gelişmek istersin ama o göbeklerini eritemeyenler bu spora anca laf atarlar
  • doğru demişsin kardeşim

bende başlmayı düşünüyorum gaziosmanpaşa istanbuldan başlayacaklar varsa aydın spor okulu var türkiye şampiyonu hoca başlayalım beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 15 Mart 2013; 22:40:03 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.