Şimdi Ara

bir insan derslere ne kadar önem vermez sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anadolu lisesinde 9 da diploma puanı (obp) 50, 10 da 52, 11 de 51, 12 de dershaneye gitMEmek ve açık liseye geçerek 65 e çekmek ve şu anda ilk mezun senemdeyim. mezun olan insanlara bakıyorum hepsi gene çoğu konuyu yarılamış az biraz biliyorlar bazı konuları atlıyorlar ben daha ilk konularda 0 olarak başladım olaya ortalama 30-50ayt neti yapıyor çevrem bense 5lerdeyim
    sizce bir insan lise hayatını en fazla ne kadar boş geçirebilir tekrar soruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN0NYM0US -- 26 Kasım 2019; 20:26:16 >

• Meslek lisesi + staj + bilinçsizlik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 milyonun icindekilerden birisin hocam. Yani buyuk ihtimal okudugun okuldan dolayi full batakla falan gecmis lisen. Buyuk kayip. Ben de pc oynayarak gecirdim. Pismanim ama uniye gecince oynamaya devam edecegim

• benim sınıfımın hatta okulumun %90'ı böyleydi. çalış hacı elinden ne geliyorsa yap, en azından mezuna kalırsan tekrar elinde bir birikim olur. şu 6-7 ayı full dolu geçirsen sınavda da istediğini alma ihtimalin var. ha diyelim ki istediğini alamadın veya hedef daha da yükseldi o zaman çok daha fazla birikimli başlarsın.
  • Aynen abi pc den keyifli bir sey yok su an benim icinde uni sınavı bitsin sistem falan toplucam kendime ışıklı mışıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    AYT'den sonra net kafeye gidip sabahlayacagim kral Sistem toplamak 1 hafta surer o kadar sabirli degilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.