Şimdi Ara

Bir insan 3 ayda bu kadar değişebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
9
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 ay sürmemişti 86 kg dan 72 kg düşmek Gün içinde sadece 5 elma yiyordum sabah 2 öğlen 2 akşam 1 elma

Sabah 5 te kalkıp 7.30 a kadar spor yapıp yarım saat içinde duş alıp 8 de işte oluyordum

Suratımdaki kemikler görünmeye başlayınca yeterli dedim ve bıraktım şuan 1.80 boyunda 80 kg oldum

İsteyince neler oluyor tahmin bile edemessin...
  • sadece vücut olarak değil ya özgüven olsun kültür olsun

• Klibi ilkokullu yapmış
  • değişir (kendimden biliyorum)
  • tip olmadıktan sonra bişeye yaramaz heves kırmak istemem.. kilo verirsin..vücut yaparsın saçına da şekil verdin. yüzüne gdicekmi yüzün güzelmi vücudun düzgün mü ???? doğuştan bu işler bence..
  • Gene klipte IPHONE gözümüze sokmuşlar sonra vay efendim neden marjinal telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Gene klipte IPHONE gözümüze sokmuşlar sonra vay efendim neden marjinal telefon

Klipte ayfon mu vardı cidden dikkatimi çekmedi. Yandex 2 sahnede olmamalıydı. Ayrıca sondaki gözlüğü çıkar tak çıkar olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Gene klipte IPHONE gözümüze sokmuşlar sonra vay efendim neden marjinal telefon

Klipte ayfon mu vardı cidden dikkatimi çekmedi. Yandex 2 sahnede olmamalıydı. Ayrıca sondaki gözlüğü çıkar tak çıkar olmamış.

Aynen Hacı
  • 3 ayda değil 1.5 dakikada değişiyor.
  • 1 günde de değişebilirsin. Gidip dişleri beyazlattır lazerle 1 saat sürer. Yüzdeki tüyler, kaş arası ve üstü temizlenir. Maske yapılır. Saç stili yapılır. Güzel bir giyim tarzı belirlenip giyinilir. Güzel bir parfümde sıktın mı tamamdır.
    Sadece saç bile insanı değiştirebiliyor.
    Vücut tabi ayrı bir şey, zaman lazım onada.
  • Değişir. Bknz. Ben
  • kötü şarkı klibe fazla para harcamış bence...değmezmiş o şarkıya...3 dk zor dayandım..
  • Para varsa hızlı biçimde vücut da yapılır, üstüne yakışan zengin görünen kıyafetler de alırsın, adam gibi saçını da keserler....

Money talks..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.