Şimdi Ara

Bir Hollywood Yıldızına Nasıl Ulaşırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek eglencelı bır konu olmadıgının farkındayım ama , yıne de sormak ıstedım -,- .

'Bır Hollywood Yıldızına Ulasmak Istesenız , Nasıl Ulasırdınız? '

• Ajanslara kayıtlı olmazlar çok ünlü olanları, kişisel menajerleri olur.
    O menajerlerin de asistanları olur. O asistanlara ulaşırsan menajerlere ondan sonra da ünlüye ulaşırsın.
    Ünlüye ulaşmak kolay değil, menajere gidebilmek için de önce asistandan ciddi bir teklifle geçmen lazım falan filan.
    Sonuç olarak sıradan bir insan olarak yapabileceğin tek şey onu Broadway'de falan görüp imza istemek, şanslıysan bi foto çekinmek.

Çok ciddiysen kendine tümörlü hücre falan enjekte ettir, bkz. Make a Wish Foundation :)
  • O kadar da unlu bır yıldızdan bahsetmedım aslında , ılla ornek vermek gerekırse Elle Fannıng gıbı ortalama bırısınden , Angelına Jolıe gıbı bır yıldıza pat! dıye elbette ulasamayız. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tezcxn

O kadar da unlu bır yıldızdan bahsetmedım aslında , ılla ornek vermek gerekırse Elle Fannıng gıbı ortalama bırısınden , Angelına Jolıe gıbı bır yıldıza pat! dıye elbette ulasamayız. (:

ele fanning'e de senin tabirinle pat diye ulaşamazsın....
  • ünlüleri Türkiye ye getirenleri bulup twiterdan takip et.ordanda paylaşımlarına yorum yapıp beğen sonra sohbet etmeye başladımmı gerisi kolay
  • Hollywood da yaşayanlar genelde bircok ünlüyü sokakta gördüklerini söylüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.