Şimdi Ara

Bir hesabın daha önce ban yediğini anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere açmamış olabilirim sanırım ama merak ettiğim şey şu kendi hesabımı takas etmek istiyorum ve karşı hesabı nasıl kontrol edebilirim bu konuda takıldım da?

• Adama hesabı bir günlük denemek istediğini söyle, sabahtan akşama kadar ırkçılık yap, ana avrat söv, afk kal trolle vs. 5 maç chat banı yerse daha önce banlanmamış demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba olsa sorgulattırırdın da Lol için bildiğim kadarıyla öyle bir kontrol mekanizması yok.
  • sağlıklı bir çözüm değil knk :D benim ilk cezam direk 14 gündü biraz ağır sövdüm ama sonuç böyleydi
  • Anlıyamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulu.mezun

sağlıklı bir çözüm değil knk :D benim ilk cezam direk 14 gündü biraz ağır sövdüm ama sonuç böyleydi

Direk 14 gün de iyiymiş . Ben 1 hesapta perma yedim, başkasında 14 gün falan yedim, şu an kullandığım hesapta her maç ana avrat sövüyorum ama chat banı bile yemedim. Çok ilginç gerçekten.

• ben 2 defa 14 gün yedim 3. muhtemelen perma olcak o yüzden oyun başlar başlamaz herkesi susturuyorum artık kafam rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    forum yine şeyi yemiş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulu.mezun

ben 2 defa 14 gün yedim 3. muhtemelen perma olcak o yüzden oyun başlar başlamaz herkesi susturuyorum artık kafam rahat

Chat'e sa bile yazma da perma yersen itiraz etme hakkın olsun. Çünkü kötü oynarsan ve 3-4 kişi report ederse perma atıyorlar senin hesabın gibi hesaplara. 14 gün=gecikmeli perma gibi bir şey.

• ben 14 gün yemeden direk perma ban yemiştim ama aşırı toxictim diyordum ulan ben niye ceza almıyorum ertesi gün perma yedim haHAA

• Daha ban yemedim, ara ara öyle tilt ediyorlar ki. Etmemek elde değil. İnsanın da bir sınırı var.
  • takdir seviyesinden anlayabilirsin
  • Lolde tanımadığın kişiden almak akil karı değil,kurtarma sorulariyla çok rahat geri alabilir

• Bakın bu altın bilgiyi başkası vermez. Alacağın hesabi arkadaş listene ekle. Listedeki simgesine bak sonra profiline girip simgesine bak. eğer daha önce ban cezası yemiş ve takdir seviyesi duzelmemisse simgesi farklı gözükecektir. Simgeler içinde en alttan 2. Olan gözükür çivili falan bi simge. Chat baninda geçerli değil bu olay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.