Şimdi Ara

BİR HAYALMİ YOKSA GERÇEK OLABİLİRMİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung s800 verdiğin özelliklere uyuyor, tabi kağıt gibi olan makinelerden istemiosan. 1/1.8 sensör 8 MP manuel ayarlar ve mükemmel foto kalitesi örnekler forumda var

Orjinalden alıntı: hunterorion

Samsung s800 verdiğin özelliklere uyuyor, tabi kağıt gibi olan makinelerden istemiosan. 1/1.8 sensör 8 MP manuel ayarlar ve mükemmel foto kalitesi örnekler forumda var

Samsunglarin hemen tum modellerinde rastlanan ve makianin kafasina gore fotolarda "kenar yumusatma" yapmalarina gicik oluyorum desem dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 17 Ocak 2007; 4:11:10 >

Ayrıca arkadas ince kasalı bir model arıyor.Bunları düşündüğümüzde en uygunu fuji f30 geliyor
    hem sattığının aynısını almak neden anlamsız olsun anlamadım. benim z750'im vardı, amerikadan almıştım, düşürdüm ve kırdım, ve y casio z850 çıkmıştı o anda z850 aldım. o çıkmamış olsaydı yine z750 alıdım. eğer memnunsam hatta daha iyisi yoksa neden başka marka alayım ki. bu konuda çok iddialıyım, ultra compact sınıfında casio z850'den daha iyi bir digital fotoğraf makinesi tanımam, fiyat performas oranı en iyi makine bu. dikkat ultra compactlarda diyorum.
    fiyatı 600 ytl..

Orjinalden alıntı: akhenaten

aradığın özelliklerin tamamı casio z850'de var hocam (sadece sen 6 cm makro istemişsin, z850'de 10 cm).
    hem sattığının aynısını almak neden anlamsız olsun anlamadım. benim z750'im vardı, amerikadan almıştım, düşürdüm ve kırdım, ve y casio z850 çıkmıştı o anda z850 aldım. o çıkmamış olsaydı yine z750 alıdım. eğer memnunsam hatta daha iyisi yoksa neden başka marka alayım ki. bu konuda çok iddialıyım, ultra compact sınıfında casio z850'den daha iyi bir digital fotoğraf makinesi tanımam, fiyat performas oranı en iyi makine bu. dikkat ultra compactlarda diyorum.
    fiyatı 600 ytl..

Evt Z850 gercekten gerek manuel kullanim ozellikelri gerekse tasinabilir/ultra compact yapisi ile takdire şayan bir makina

• Pininfarina senin aradığın fotoğraf makinesini bulmanı ben de çok istiyorum. çünkü sen bulursan bende bulacağım. o yüzden takip ediyorum ama bugün de hiç msj yazılmamış, benim de arkadaşım amerikadan gelecek şubat sonunda o zamana kadar bir karar vermem lazım. ordan aldırcam yani ama bir türlü karar veremedim. bekliyorum o yüzden sana verilen cevapları
    imza mimza yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.