Şimdi Ara

Bir günde kaç film izlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah tanrının kitabını izedim süperdi öğle bi kaç bölüm scrubs izledim akşamda avatarı izledim kafam allak bullak oldu şimdide 17 again i izlemeyi düşünüyorum kafayı bulmuş durumdayım

• 9 saat nasıl dayanabildin
  • 24/1.5

Orijinalden alıntı: Carnige

Yüzüklerin efendisi trilogy extended edition ı bir günde sabahtan akşama kadar izledik arkadaşlarla bu yaptıkların birşey değil daha

sizin o yaptığınız bişey değil ben evde tek başıma mal mal oturup sizin izlediğiniz şeyi akşamdan sabaha izledim ve dalga geçmiyorum, bitirdiğimde ışığı ne ara açtım filan diyodum
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KORKUNÇ BİR FİLM 4 :)))
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24/1.5
    ten 16 film izleme kapasitren var.
    tabi ne kadar zorlanırsın nasıl yaparsın bilemem.
    ama kasmaya gerek yok bir günde 1 en fazla 2 film yeter.
  • ben 10 dk. zor dayanıyom lan izleyemiyom hiç bi filmi
    sıkılıyom hemen

2 bölüm family guy, karayip korsanları 2 ve 3, breking bad 3 bölüm.

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Yüzüklerin efendisi trilogy extended edition ı bir günde sabahtan akşama kadar izledik arkadaşlarla bu yaptıkların birşey değil daha

sizin o yaptığınız bişey değil ben evde tek başıma mal mal oturup sizin izlediğiniz şeyi akşamdan sabaha izledim ve dalga geçmiyorum, bitirdiğimde ışığı ne ara açtım filan diyodum

o bişeymi biz okulu yaktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:21:24 >

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

sabah tanrının kitabını izedim süperdi öğle bi kaç bölüm scrubs izledim akşamda avatarı izledim kafam allak bullak oldu şimdide 17 again i izlemeyi düşünüyorum kafayı bulmuş durumdayım

bütün günüm boş olsa, öğleden sonraya kadar dışarda geçirir, 2 film izler, sonra akşam9-10 gibi çıkar, tekrar bişeyler yapar, sonra dönünce de 1 film izler yatardım.. yani 3 film yeter.. bütün zamanını film ile geçirme derim..

bu konuyu 5 sene önce açmıştım

• 4 film izlediğim zamanlar oldu. 5.filmi izlerken sıkıntı basmıştı bırakmıştım. Ama 4 film ideal. Dizi olarak 1 günde 10 bölüm izlediğim zamanlar oldu.

Bir günde kaç film izlenir Bir günde kaç film izlenir Bir günde kaç film izlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 2 Nisan 2015; 20:01:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:21:35 >

quote:

quote:

quote:

sabah tanrının kitabını izedim süperdi öğle bi kaç bölüm scrubs izledim akşamda avatarı izledim kafam allak bullak oldu şimdide 17 again i izlemeyi düşünüyorum kafayı bulmuş durumdayım

bütün günüm boş olsa, öğleden sonraya kadar dışarda geçirir, 2 film izler, sonra akşam9-10 gibi çıkar, tekrar bişeyler yapar, sonra dönünce de 1 film izler yatardım.. yani 3 film yeter.. bütün zamanını film ile geçirme derim..

bu konuyu 5 sene önce açmıştım

birileri up'lamış olmalı :)

benim için sıradan bir gündü, konu dışına girdim, az kafa dağıtayım diye, üstlerde bu mesajı gördüm, cevapladım..

Pişman mıyım, hayır.. kimse benim film izleme sınırımı test etmeye kalkmasın..

konuyu görünce duygulandım bende

• Ben hic film izlenm toplasan yilda 1 kez anca
    Benim gibi film izlemeyi sevmeyen var mi ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.