Şimdi Ara

BİR GRAM OKULA GİDESİM YOK! PSİKOLOJİM BOZULDU!... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iLK DÖNEM çok iyiydi 4.0 ortalama tutturdum teşekkür aldım ancak ailem karneyi görmedi bile bide getir imzalayayım diyorlar iyice dellendim. Kimseye karşı kinim yok ama gerçekten bu davranıştan ötürü okuldan çok acaip soğudum gidesim gelmiyor hiç böyle olmamıştım değersiz olduğumu hissettim sanki bir an.
    Yani ben çalıştım, ne bileyim belki okul teşekkür etti babam önemsemedi bile...dokundu biraz, neyse..
    Artık ya geç kalıyorum okula (öğlenci olduğum halde), yada gitmiyorum mesela bugün gitmedim çıkışta balkondan bakarken bütün arkadaşlarım niye gelmedin kötüye gidiyon olm vs. şeyler söylediler...

• Kardeş unutmaki aile çocuğuna her zaman değer verir...Sen onlar için birtanesin senden başka neyleri varki? Herşeyleri senin geleceğin için, karnene dikkat göstermemelerinin sebebi bence alışıla getirmişsindir...Her zaman karnen iyiyse artık bakma gereği duymamışlardır yoksa seni umursamadıklarından değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Kardeş unutmaki aile çocuğuna her zaman değer verir...Sen onlar için birtanesin senden başka neyleri varki? Herşeyleri senin geleceğin için, karnene dikkat göstermemelerinin sebebi bence alışıla getirmişsindir...Her zaman karnen iyiyse artık bakma gereği duymamışlardır yoksa seni umursamadıklarından değil...

Beni sevdiklerin şüphem yok o tripte değilim abi ya
    Hayır ben lise1'de zar zor geçtim şimdide benm için başarı yani ama umursamamaları... ne bileyim işte yada banamı öyle geldi
    ama şurası bir gerçek ki okuldan soğudum

• tek bişey söyliycem ailen sana aferin desin diye mi okuyosun? Ailen için değil kendin için oku hayatını kurtar.Onların amacı senin ayakların üstünde durabilmeni sağlamak.

yoksa okuman senin yararına başkalarının değil.. bunun bilincinde olmalı ve bu amaçla okumalısın.Tek bişey olmadı gerçi ama
  • Aynısı bana oldu ( okuldan soğuma kısmı ), devamsızlıktan sınıfta kaldım seneye Amerikadan devam edecem lise3e.
    Bence sabret ve bitir şu nalet liseyi. Başka türlü olmuyor dostum :|
  • benim karnem hep iyiydi benle yaşıt kuzenim var lise1 de o sınıfta kalmıştı ona o zaman telefon almışlardı ben ii bi dereceyle bitirmeme rağmen bana bişey yoktu sadece bi kuru aferin ondan sonra da hep böle oldu üzülmüyom mu üzülüom ama dayan kendin için oku ..
  • tabiki haklısınız ben babama çalışmıyorum ama bu duyguyu anlayabiliyonuzmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babanın karşısına geç dilini ısır ve kafanda bardağı kır

ŞAKA TABİİİKİDE.

Kardeş okuldan soğumak diye bişey olmasın sakın , eğer kendini kötü hissediyorsan hırslanıp daha çok çalışırsın . Öyle olması lazım bence
  • Arkadaşım bizimkilerde öyle genedel 5.00 karne getiriyorum okulda 2 veya 3 kişi getiriyo toplam ama 1 tane 4'üm olsun yüzüme bile bakmıyolar çokta umrumda diyorum. Benim için karne bişey ifade etmiyo. Tek istediğim yaşadığım bu şehirden kurtulup büyük bir şehirde hayata atılmak. Tabiki önce ÖSS geliyor. Yani takma bişeyi derslere yoğunlaş gerisi güsel. :)

Not: lise 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Aynısı bana oldu ( okuldan soğuma kısmı ), devamsızlıktan sınıfta kaldım seneye Amerikadan devam edecem lise3e.
    Bence sabret ve bitir şu nalet liseyi. Başka türlü olmuyor dostum :|

ahhh. o lanet dediğin lise yıllarına geri dönmek için neler vermek isteyeceksin ama olmayacak
  • ooo sen karnene bakmadılar diye okuldan soğursan işin çok zor hatta mutlu olmalısın benim babam karnenin her köşesini incelerdi her sınavdan sonra nasıl geçti diye sorardı özellikle kötü geçen sınavların ardından bu soru beni öldürüyodu şükret bak seni kendi haline bırakmışlar okuyosan kendin için okuyosun okulu bitirdim çalışıyorum hala ailemin bana faydası var benim onlara değil o yüzden trip yapma.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.