Şimdi Ara

BİR GÖZÜM DİĞERİNDEN DAHA KÜÇÜK :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DOKTORA GİDİCEM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA
    YAŞIM 17 . 1,25 MİYOP HER İKİ GÖZÜMDE AMA SAĞ GÖZÜM DAHA KÜÇÜK. VE LENS KULLANIYORUM GÖZLÜK TAKMIYORUM YANİ. SAĞ GÖZÜME TAKTIĞIM LENSİM YERİNE YATMIYOR,YANİ TİTRİYOR OYNUYOR... BÖYLE BİR HASTALIK VAR MIDIR. TEDAVİSİ VAR MIDIR. YADA İLERDE HER İKİ GÖZÜM AYNI BOYUTA GELİR

• Rep dinlemezsen zamanla düzelir.
  • Bildiğim kadarıyla insanların sağ ya da sol taraflarında biri diğerinden daha büyük oluyor.Bu kulak, ayak , el için de geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: finisher>

Bildiğim kadarıyla insanların sağ ya da sol taraflarında biri diğerinden daha büyük oluyor.Bu kulak, ayak , el için de geçerli.

onu bende biliyorum. ayak oluyor. sağ ayağı herkesin daha büyüktür. yada solaksa solu daha büyüktür. ayakkabıcıda çalışıyorum ben. ama diğer organlar aynı biliyorum ben
  • benimkide öyle ama çok büyük bir fark yok

sağ bileğim sol bileğimden daha kalın

sağ ayak parmaklarım soldakilerden daha uzun ama ince

sol elim sağ elimden büyük
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

quote:

Orjinalden alıntı: finisher>

Bildiğim kadarıyla insanların sağ ya da sol taraflarında biri diğerinden daha büyük oluyor.Bu kulak, ayak , el için de geçerli.

onu bende biliyorum. ayak oluyor. sağ ayağı herkesin daha büyüktür. yada solaksa solu daha büyüktür. ayakkabıcıda çalışıyorum ben. ama diğer organlar aynı biliyorum ben

solağım ama sağ daha büyük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.