DOKTORA GİDİCEM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAŞIM 17 . 1,25 MİYOP HER İKİ GÖZÜMDE AMA SAĞ GÖZÜM DAHA KÜÇÜK. VE LENS KULLANIYORUM GÖZLÜK TAKMIYORUM YANİ. SAĞ GÖZÜME TAKTIĞIM LENSİM YERİNE YATMIYOR,YANİ TİTRİYOR OYNUYOR... BÖYLE BİR HASTALIK VAR MIDIR. TEDAVİSİ VAR MIDIR. YADA İLERDE HER İKİ GÖZÜM AYNI BOYUTA GELİR Mİ
Rep dinlemezsen zamanla düzelir.
Bildiğim kadarıyla insanların sağ ya da sol taraflarında biri diğerinden daha büyük oluyor.Bu kulak, ayak , el için de geçerli.
quote:
Orjinalden alıntı: finisher>
Bildiğim kadarıyla insanların sağ ya da sol taraflarında biri diğerinden daha büyük oluyor.Bu kulak, ayak , el için de geçerli.
onu bende biliyorum. ayak oluyor. sağ ayağı herkesin daha büyüktür. yada solaksa solu daha büyüktür. ayakkabıcıda çalışıyorum ben. ama diğer organlar aynı biliyorum ben
benimkide öyle ama çok büyük bir fark yok
sağ bileğim sol bileğimden daha kalın
sağ ayak parmaklarım soldakilerden daha uzun ama ince
sol elim sağ elimden büyük
quote:
Orjinalden alıntı: ilk kez
quote:
Orjinalden alıntı: finisher>
onu bende biliyorum. ayak oluyor. sağ ayağı herkesin daha büyüktür. yada solaksa solu daha büyüktür. ayakkabıcıda çalışıyorum ben. ama diğer organlar aynı biliyorum ben