Şimdi Ara

bir gm ancak bu kadar salak olabilir ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

insanlara yardım etmek yerine sen bo konuda customer supporta bilgi verdinmi diyo..

verdik ama otomatik ceva geliyo ama bunu man kafası algılayamıyor cunki zeka özürlü bir gm

• Benimde +5Rebirth Shard Gitti .. Giden Itemler Gelicek Diye Bir Soylenti War.. Oyle Olacagını Sanmıyorum ..

Arkadaslar Customer Supporta Mesaj At Demişlerdi ..

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 21 Aralık 2006; 23:46:51 >
  • gm suan x1 de
    sacma sapan seyler peşinde

kartopu savaşı yapıyo suan
  • gm suclamak yerin sorununu customer supporttan gidermeyi denesen ?ticket kısmnda itmlerle ilgili bir bölüm var oraya yaz. benm trinam gelmemisti oraya yazdım ertesi gun geldi. gm leri suclama o salak dedigin herif aynı anda 3 program kulanıyor + knight acık + 12313 tnae salakca pm bi de msnde kız arkı titresim atsa ha bire ya greeen nerdesin yaa dese adam haraboluyordur.
  • Nealakası var salaklıkla ? Adam sana yapman gerekeni yazmış. Online GM öle konularda yardımcı olmaz zaten en fazla erkek charını bayan yapar.
  • bi arada csler kaybolmuştu olanda olmayanda ticket atmıştı ticket atanlara gitmişti şimdi ben chitin shieldim kayboldu diye ticket atsam banada verirler mi acaba
    gmler harbiden anlama özürlüsü bi dünya şey yazıyon anlamıyolar
  • Digitalman :) olm adam napsın gm dediğin zaten elinde kumandası olan birisi. nuteye basıyor, sesini kısıyor. Program değiştirip event yapıyor. arada bi zap layıp boss indiriyor bunun dışında bi özelliği yok. sadece oyun içinde gözetmenler. bunların dışındaki işler ağabeyler ilgileniyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. ticket atmadıgımı nerden cıkardınız
    2. adama yazdım diyorum sonra cevap yok
    3. gm ise yardım etmek zoruna sonucta bu sadece benim başıma gelen bir olay degil
    4. kendileride bu durumun farkında ama bir acıklama bile yapmaya geek diuymuyorlar
    5. boyle düşünen ko oyuncuları olarak sizler herseyi hakediyorsunuz
    banlanmayıda soyulmayıda itemlerinizin kaybolmasında
    cunki çok demek bile az kalır aşırı fazla bir sekilde olaylara duyarsızsınız

hyer ne kadar bu oyunda adalaet olmasada bu oyunu cok sevsenizde biraz olsun bazı seylere tepki gosterin
    sesinzi duyurun
    ama nerdeeeeeeee
    tek derdiniz nasıl dupe yaparım
    ne yaaprımda cok np kasarım
    mileti nasıl dolanırırım
    bak bunun degeri 10m ama cok satılan bir sey birini 100 m e koysam adam salaktır belki aalır koşe olurum
    aha bos cıkmış adamlar kesiyo 2 tane vurup ks yapayım bana gelmeyen item kimseye gitmesin
    anasına küfür edeyim bacısına soyuna kufur edeyim

gibi seyler varken bunları yapmak varken

bana ne kardesimsenin itemin kaybolmuş ustelik o item 1-2 yıllıkmış bana dertmi begenmiyorsan oynama

ŞEKLİNDE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

• Customer Support'a gelen cevaplar zaten otomatik olur çoğunlukla. Güzel bir müşteri desteği yok. Üstelik oyundaki sunucu yavaşlığı, event olduğu zaman birçok kişinin sunucudan bağlantısının kopması dikkate alındığında şöyle düşünüyorum: Bu oyuna para veriyoruz. Fakat bedava oyunmuş gibi hizmet alıyoruz.

Bu oyunun firmasının, sanıyorum müşteri desteklerine not veren bir sitede idi, notu F. Örneğin Blizzard Entertainment'ı ele aldığımızda notu BBB oluyor, bu da B- veya B+'ya denk geliyor onu tam hatırlamıyorum. Her şey ortada, fazla konuşmaya lüzum görmüyorum. Keza kişisel düşüncelerimi fazla beyan etmekten hoşlanmıyorum. Her kişisel düşünce bir açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 22 Aralık 2006; 10:34:18 >
  • Drop itemim olan Elf Belt'im gitti yine aynı harpyden düşen md gitti demek bosslar ve diğer monster charakterler de dupe yapmayı öğrenmiş..
    Banada dupe dedi geri zekalı herfiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LivingForNothing

Nealakası var salaklıkla ? Adam sana yapman gerekeni yazmış. Online GM öle konularda yardımcı olmaz zaten en fazla erkek charını bayan yapar.

ya ben her zaman pm atıom beni hala kız yapmadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

quote:

Orjinalden alıntı: LivingForNothing

Nealakası var salaklıkla ? Adam sana yapman gerekeni yazmış. Online GM öle konularda yardımcı olmaz zaten en fazla erkek charını bayan yapar.

ya ben her zaman pm atıom beni hala kız yapmadılar

Gençlere kötü örnek olma
  • GM = SÜSLÜ TAVUK

GM = GEREKSİZ MAHLUKAT
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

GM = SÜSLÜ TAVUK

GM = GEREKSİZ MAHLUKAT

• diesdede find event yapıyo humanlarda orc kılığına girio beni bulana 99999.. pot dio item mitem kendisini bulanıda yazıyo (altta notice:... seklinde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

GM = SÜSLÜ TAVUK

GM = GEREKSİZ MAHLUKAT

• bu silinen itemler hakkinda bisey duydum bu itemler dupe bus ile basilmis o yuzden silinmisler benim ark da silindi birkac itemi +6 dv +7 basmis dupe bus ile eger dupe bus la basindiysa itemleriniz silinmistir
  • onlar bişey yapamıyosa adminler ilgilensin onların yetkisi var yetkisi olmayan birini neden gönderiyolar sorunlarımızı çözsün diye ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkmen_28_

onlar bişey yapamıyosa adminler ilgilensin onların yetkisi var yetkisi olmayan birini neden gönderiyolar sorunlarımızı çözsün diye ?

olay budur
    +2007
  • k2 ve gmlerin slk lığını bide ben anlatayım;

oyundaki tbl le oynayıp seri ve manasız cs atabiliyosun(ben atıyom)ama frieznko da(lisanssız bide)oynadığında asla açmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.