Şimdi Ara

BİR GENCİN FANTASTİK HİKAYESİ. YENİ BÖLÜM GELDİ! LABARATUVAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

O gün güzel bir gün olmalıydı. En azından ben öyle düşünüyordum. Yani bu gün kız arkadaşımla sinemaya gidecektik, daha iyi ne olabilirdi ki? Sabah %70 adrenalin, %30 heyecanla bir hışımla yataktan fırladım. Hemen lavaboya gidip aynanın karşısına geçtim. Saçlarımla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutmuştum. Sadece 30 dk. kalmıştı ve ben sadece saçlarım yapılı bir şekilde duruyordum. Kıyafetlerimi giydiğimde 10 dk. kalmıştı. "Lanet olsun." Koşarsam yetişemezdim, burası Istanbuldu sonuçta. Babamdan arabayı istedim. Haliyle vermedi tabi ne yapsın adam. Yufka yürekli annemin arabasını istediğimde ise, "Al ama şarampole yuvarlanma güzel yavrucağım." Demekle yetindi. Kaptım anahtarları koşa koşa garaja geldim, çalıştırdım arabayı. E, 5 dk. kalmıştı. Kökledim gazı hayliyle. Öyle bir hızla gidiyordum ki kendime bile inanamadım. 130 mu, hayır 140 la gidiyorum lan ben! Kim bulmuş bu yüksek yolları? Lanet olsun ona da. Yufka yürekli annem, bir anda şom ağızlıya dönmüştü. Vay anasını. Evet, şarampole yuvarlandım. Yere çakıldıktan sonra ön camdan fırladığımı hatırlıyorum sadece. Sonra garip, ekşimsi, ceset gibi bir koku arasında gözlerim kapandı. Umarım bunlar son sözlerim değildir ve yine umarım ki, bu benim kokum değildir!

HASTANE

"Uuh, aaah" Bu nasıl bir tavandır. Evet, aklımdan ilk geçen şey buydu. "Burasının hastane olduğuna emin misiniz?" Tamamen buna takmıştım. "Biraz şakacısın sanırım." Vay canına. Allahım Ya Rabbim. Nasıl muhteşem bir sestir abi bu. "Sen de kimsin?" "Allahım bir kez de şu soruyu sormayan birini gönder bana." Ne diyor bu kız? Bunu sormak gayet de hakkım. Her ne kadar bu küçük cümleciğe sinirlensemde o sesini duyduğum an, tüm sinirimi alıyordu. "Ben Evanlyn. Bizler, seninle birlikte 10 kişi olduk." Derin bir iç geçirdi. Noluyo lan. Ben nereye düştüm böyle. Ne 10 kişisi? Böbrek.avi olmayalım da. Acaba aldılar mı bir böbre... "Sana hiç bir şey yapmadık merak etme. Dostunuz." Oha. Bu kız zihnimden geçenleri okuyor. "Kaza yapman, senin hayatını kurtarmış diyebiliriz. Ceset gibi kokmanın sebebini biliyorum ben mesela" Biliyorum ben. Bu kız kesin zihnimi okuyor. " Yeni bir virüs ortaya çıktı. Buu... Bu gerçekten çok kötü bir salgın, insanlar ölmuyor. Transa geçiyorlar." Yüzümdeki o bakışı cidden merak ediyorum. Şaşkınlık, korku, heyecan. 3 ü 1 arada kahve gibi oldum. "Peki ben, ya da sen niye transa geçmedik?" "Amorphophallus Titanum." "Amoro ney?" "Amorphophallus Titanum. Bu çok pis kokan bir çiçek. Nesli nerdeyse tükenmekte. Senin şansına, arabanla tam onun üstüne düşmüşsün." Elini birden göğüsüme daldırdı. Kafamı oynatamadığımdan yüzünü göremiyordum. Ancak önüme doğru eğildiğinde, birden pis kokunun ardından mis gibi tarçın kokusu geldi. Tabi beni ilgilendirmiyordu, kız arkadaşım vardı yani benim. Ardından sarı saçlar ve yüzü. Yüzü... Yuvarlak yüzü, Buğulu, keskin, badem şeklinde gri renkli gözleri, dolgun, hafif kırmızı dudakları... Tabi bu beni ilgilendirmiyordu çünkü benim bir kız arkadaşım vardı. Sanırım. İçimden Amorpoha Titanum şeysini, yada ismi her neyseyi çıkarttı. Tek yaprak çıktı. O tek yaprak ne iğrenç kokuyormuş. İnşallah üstüme kokusu sinmemiştir diye küçük bir dua ettim. Çünkü kötü kokardım. Ve bunun Evanlyn'la hiçbir ilgisi yoktu. Sadece kötü kokmamalıydım. O kadar. "Annem." Diye fısıldadım, onu tamamen unutmuştum. Lanet olsun. Birden yataktan fırladım ve kapıyı açmaya çalıştım. Arkadan Evanlyn "Nereye gidiyorsun, daha konuşcaktık." Sesi resmen büyülemişti beni bir daha. Ancak irademi toparladım ve "Annemi bulmalıyım. Hemde hemen!" Diye bağırmayı başarabildim. O ise benim arkamdan yavaşça yaklaşarak, "Yatağın yayları çok güzel ama." Dedi. Bu kızın amacı fena, en iyi ondan uzaklaşayım ben (Tamam tepki göstermeyin şu durumda kimseye güvenemem.) dedim içimden. Tam cama doğru yaklaşıp atlamaya yeltenecekken, ellerime kelepçe tatkı. Bir köpek gibi yere düşüp kıvrandım.

LABARATUVAR

Lanet karı. Bide gözüme gözüme biber gazı sıktı. 2 tane adam beni kollarımdan tuttu ve bir yere sürüklemeye başladı. Bulanık görme yetim ile etrafa bakmaya çalıştım ancak gözlerimi ne kadar çok açarsam, o kadar mızrak giriyor gibi hissediyordum. Yine söylüyorum, lanet karı. Beni bir yere yatırdılar. Gözüme daha çok mızrak giriyordu sanki. Ulan bir kere de başıma iyi bir şey gelsin ya. Ne güzel bir gün olacaktı halbuki. Aniden bir ses, değişik bir ses, sanki özel hastanelerde bulunan, kocaman MR cihazına girmişim gibi, valvalvalvalvilvilvilvilcalcalcalcalvirvirvirvir böyle garip sesler geliyor. Gözlerimdeki acıya katlanmazsan daha büyük bir acı geliyor gibi hissetmeme sebep olan bir ses. Korkuyla merak karışık, gözlerimi sonuna kadar pörtlettim. Lan üstümde 15 tane farklı farklı kesici alet. Napcak beni bunlar yiycek mi lan. Evanlyn geldi. Pislik kadın. Gülerek bana yaklaştı ve "Güzel bir geleceğin olabilirdi." İşte tam küfurlük bir sözdü bu. "SENİN 7 CEDDİNİ UÇAMAYAN UNİCORNLA S...VERİRİM NE OLDUĞUNU ANLAYAMADAN ...ÜNDEN UNİCORN TOZLARI ÇIKAR." Keşke demeseydim lan. Pis bir bakış attı ve "Work motherf..ker machines!" Diye bağırmaz mı. Keşke İngilizce bileydim lan ne dediğini anlardım. Makına daha da bağırmaya başladı. Tam bir tanesi kalbime girecekken, biri makinaya, diğeri Evanlyn in omzuna ve sonuncusu da makina mühendisinin kalbine karbon uçlu olarak tahmin ettiğim ok girdi.

Biraz daha tutarsa tabi ki de gelicek devamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 31 Temmuz 2014; 14:00:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tek nefeste okudum paragrafı direk üzgün sonla bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 30 Temmuz 2014; 22:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence tutmaz ama bekliyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Apocalyptic

Tek nefeste okudum paragrafı direk üzgün sonla bitti

Gerekirse döndürürüm hikayeyi sorun Değil

• tutmaz
  • bekliyoruz (oha ben niye bu kadar yaratici degilim)

• aman tanrım didim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • No messi no neymar yes kiristiyano.

• tutar

• Yeni bölüm updullahı.

• Yukarlara hafiften up 2. Sayfaya gecmeye usendn uyedaslar var.

• Yerimizi alalım.

• C
    S
    B
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

C
    S
    B

Kardeş kafamdan hikaye yazıyorum, ancak iyi hikaye anlamında diyorsan teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

C
    S
    B

Kardeş kafamdan hikaye yazıyorum, ancak iyi hikaye anlamında diyorsan teşekkürler.

berbat. boşa yorma ellerini bence. dost acı söyler
  • şok kelepçesi demesen eyiydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

C
    S
    B

berbat. boşa yorma ellerini bence. dost acı söyler

Görüşün için teşekkürler, ancak yazmaya devam edeceğim. Hem zaman geçiriyor. Kim bilir, hem belki tutar?

• Hocam hikaye doğru olabilir ama anlatış tarzın çok yapmacık
  • beğenmedim
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.