Şimdi Ara

Bir garip ekrana görüntü gelmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah notebook kendiliğinden kapandı. Sonra açtım ekrana görüntü gelmedi. Anakartın üzerinde çiplerin olduğu yeri ısıttım oturttum, inverter ı söktüm taktım. Data kablosu oynamıştır belki dedim onuda çıkardım taktım ama ne yaptıysam bir türlü düzelmedi. Sonra topladım notebook u tekrar kontrol ettim yine yok ama belki 500 defa açıp kapamışmdır. Olmayınca bende attım çantaya ve bir yere misafirliğe gittik. Orada arkadaşa hurdaya çıktı buda dedim düğmeye bastım ve ekrana görüntü geldi. Çok şaşırdım. Bu problem ne problemi olabilir? Aklıma data kablosunda bir kopukluk, temassızlık vs.. olabileceği geldi ama bilmiyorum. Aynı problem tekrarlarsa nereye bakmalıyım?

• Statik elektrikten dolayı yapmış olabilir. Bütün enerjiyi kesip (batarya ve adaptörü çıkar) açma tuşuna 20-30 saniye bas ve sonra batarya takmadan adaptörle çalıştır. Statik boşaltmış olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tempuslacrima -- 27 Nisan 2012; 12:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tempuslacrima

Statik elektrikten dolayı yapmış olabilir. Bütün enerjiyi kesip (batarya ve adaptörü çıkar) açma tuşuna 20-30 saniye bas ve sonra batarya takmadan adaptörle çalıştır. Statik boşaltmış olursun..

Allah razı olsun kardeşim. İşte düzelmeden önce farkında olmadan aynen bu dediğin şeyi yapmıştım. Demekki tesadüfen düzeltmişim. Sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.