Merhaba herkese. Konuya nerden gireceğimi bilemediğimden bodoslama dalıyorum. Ayaklarımda problem var. Çalışmaya başladım , problemi daha yeni anladım. Belkide vücudumda uzun süredir varmış , bilemiyormuşum. Semptomlar ve belirtiler şöyle , ayak şişiyor , kızarıyor , yanıyor. Doktora gittim. Tahlil yaptırdım. İdrar yolu enfeksiyonu dedi , vücudunda çok iltihap var ayağına vurmuş felan dedi. Bir dizi iğne oldum , ilaç kullanıyorum halen antibiyotik. Ancak ben tedavi işe yarar diye düşündüğümdn tekrar işe gittim(rapor almıştım yürüyemez haldeydim) işe gittim ilk gün hafif ağrıdı , ikinci gün balon gibi şişti. Tekrar gittim doktora , daha dur hemen geçmez felan dedi. Onun öncesinde başka bir doktora ayağımı gösterdim , vaskülit olabilir dedi. Vasküliti çok araştırdım ancak bilemiyorum var mı yokmu. Şimdi ne yapayım kararsız kaldım. Doktorum 2 iğne daha verdi 10 gün aralıklarla olucaksın dedi. Antibiyotiğimide içiyorum ama sanki hiçbir ilerleme yokmuş gibi hissediyorum. Ayağımın görüntüsü ve halinden kendimi toplumdan soyutladım , insanlar ayağımı görmesin diye yaz gününde tterlik giyemiyorum. Korkunç görünüyor çünkü. Şimdi geçti. İş yerine 8 günlük rapor vereceğim ancak eğer ilaçlar ve iğne işe yaramazsa yine aynı şekle gelecek ayak ve yine çalışamamama sebep olacak. Sizce başka doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha mı beklemeliyim , antibiyotiği neredeyse 1 haftadır kullanıyorum. Daha önce böyle birşey gelen varmı başına? Gerçekten berbat bir durum , psikolojim mahfoldu. Kendimi sakat gibi hissediyorum.