Şimdi Ara

Bir Fenerbahçeli olarak hakemin art niyelti olduğunu düşünmüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşünmüyorum çünki Galatasaray bu sezon ilk defa hakem sayesinde 3 puan aldı ben dahada skora etki eden hakem hatası görmedim koskoca sezonda gs lehine.

• Galatasaray son yılların en temiz şampiyonluğunu yürüyor.
    Ne lehimize büyük hatalar yapıldı ne de takım çirkeflik yaptı şuan ligde oyun olarak da şampiyonluğu en çok hak eden takım Galatasaray.
  • Kesinlikle iyi niyetli idi. Cok iyi yönetri bence. 1 2 hata haricinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Galatasaray son yılların en temiz şampiyonluğunu yürüyor.
    Ne lehimize büyük hatalar yapıldı ne de takım çirkeflik yaptı şuan ligde oyun olarak da şampiyonluğu en çok hak eden takım Galatasaray.
    Katılıyorum şu ana kadar benimde gördüğüm tek kritik hakem hatası buydu en çok hakeden takım GS bence bu sezon umarım olursunuz.
  • dengesizherif kullanıcısına yanıt
    Bu haftaya kadar hakederek geldi ama bu hafta batirdi hakem muslera kırmızı kart arti penalti olup 3 2 yenilcekken haftaya yedek kaleci ile çikcakken şimdi her şey ellerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengesizherif

Katılıyorum şu ana kadar benimde gördüğüm tek kritik hakem hatası buydu en çok hakeden takım GS bence bu sezon umarım olursunuz.

Alıntıları Göster
    Saol dostum.
  • Aslında bize biraz çirkef oyuncu lazım.Ama takımda hiç mi çirkef adam olmaz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam anlatamazsınız.. Bjk nin senenin başından beri lehine olan hakem hatalarını toplayalım bide bizimkilerini tartalım, terazi bjk lehine çökecektir. Ben anlamadım bu adamları, haftaiçi hayali koltukla maçtan kaçtılar, herşeye bir bahane, gelgegelim kendileri ak kaşık mübarekler.. onları çöküşü önce kupada fenere elenince başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

görmezler bunu.
  • Maç sonu yorumlara baktım öyle yazmışlar ki görende sanır 1 metre ofsaytı görmedi hakem. Hatta olayı hak yemeye getirmişler yüzsüz yüzsüz. Pozisyon zor pozisyon göremeyebilir ofsayt değilse bile zor pozisyondu. Aynı şekilde ofsayt vermediği Muslera'nın kurtardığı pozisyon daha net bir pozisyondu ama göremediler. Ben hakemi beğendim. İyi yönetti maçı genel olarak.
  • Aaahahahha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Hakemlerle nerelere geldiği aşikar olan bir takımın taraftarının bu sene hakemler biraz dengeleyince nasıl da içsel sıkıntılar içine düştüklerini görebiliyoruz kahkahalar eşliğinde zaten.
    Maç boyunca hakem Alanyalı Sackey ve Sakala'yı oyunda tutmak adına herşeyi yaptı.
    Maçın tamamını izlemeyen trol bazlı arkadaşlar bunları bilmiyor ya da bilmek işlerine gelmiyor zaten.
    Ayrıca ofsayt diye söylenenler, pozisyonun ne kadar ortada olduğunu ve bu durumda hakemin suçlanamayacağını, anlık karar verildiğini, kaldı ki pozisyonun ofsayt olmadığını DOĞRU AÇILARDA görmüşlerdir insafları mevcutsa.
    Bu da kural kitabının 2018 versiyonu buyrun. Ofsayt ve kırmızı kart tezleri de çürüdü bakalım şimdi nereden yürüyecekler.
    Bir Fenerbahçeli olarak hakemin art niyelti olduğunu düşünmüyorum

Burnunun ucuna üflediğinde kendini yere atarak hafta içindeki kupa maçını çığrından çıkaranlar, bugün çıkıp hakemleri suçlayamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Nisan 2018; 14:36:37 >

• Sezonun ilk yarısında özellikle ilk maçlarda Beşiktaş lehine yapılan hatalar ve ikinci yarısında Başakşehir lehine hataları burada sıralasak sayfa yetmez. Bizim lehimize yapılan hata sayısı aleyhte hatanın yarısı etmez. Biz Sivas'da hakem yüzünden 3 puan bıraktık.

Bu sezon en az lehte hata ilk dörtteki takımdan Galatasaray ve Fenerbahçe adına oldu

• arkadaşlar burda hakem hatası yok o pozisyonda ofsayt. hakem hatası olan ofsaytıda muslera önledi boşuna çırpınıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İki Direk Arası

Bu haftaya kadar hakederek geldi ama bu hafta batirdi hakem muslera kırmızı kart arti penalti olup 3 2 yenilcekken haftaya yedek kaleci ile çikcakken şimdi her şey ellerinde
    GS lehine 1 hata yapıldı. Oda kritik zamanda yapıldı eyvallah. Hakemin orada art niyeti olsa maç içinde birçok konuda da olurdu. Hakem maça müdahele etmek istese envayi çeşit şey görürdük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.