Şimdi Ara

Bir erkeği erkek yapan en çekici özellik nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHzgn

@dix1

Para diyerek yanılıyorsunuz. Benim akrabalarımın ve tanıdığım insanların hiçbiri zengin kocayla evlenmedi... Sizin çevrenizde zengin kocayla evlenen kaç kişi var?

Tek basina para demedim dikkat ederseniz. Hos sadece parasi oldugu icin teyzemin oglu kendinden 10 yas kucuk bir kiz ile evlendi . Tip ve para birlesince sorun Olmuyor dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Sert ama kibar olacaksın.
    Çok iyi dans edip ısrar edeceksin.

:D
  • Çekici değilde, sakal ve saç kesinlikle artıdır :) Tabi sıradan şeylerden bahsetmiyorum. Bu genellikle çok azınlık kesimde olan bişey. Ayrıca, çene! Nedense bana hep çok cekici gelmiştir :) Diş yapısı rengi gülüş vs.'de çekicilik katabilir tabi (sadece bazıları!).
  • Para . Para ama nasıl para bak , benim kastettiğim cebinde parası var diye kızlar geliyor demek istemiyorum.Parası oldugu için güzel giyiniyor,özgüveni tam , saçları bakımlı ve çoğu erkek acaba kızın beklentilerini karşılayabilirmiyim hesabı yapar ama parası olan erkek kızın beklentilerini karşılar ona hediyeler alır gezdirir vs.. Yani kimse kıza parayı uzatıp sevgili oluyor demiyoruz .
  • Bence güçtür. Tüm sayılanlar; para, karizma, tip, hükmedicilik, sempatiklik ne kadar birbirinden ayrı görünse de bu kadının güç anlayışına göre değişen standartlardır.
  • kızların acısından .....okul yıllarında ne olursan ol gel ozellıkle unıversıtede.. okuldan sonra kızların egosunu kım oksuyorsa yıne gerısı hıkaye ..bır kızı soyle dusunun .. kıyıda yasıyor yuzme bılmıyor ogrenıyor acılıyor... hosuna gıdıyor .. bıraz daha acılıyor saga gıdıyor.. sola gıdıyor.. artık kesfettı gordu ogendı ve doydu ... sonra donus vaktı geldı yanı evlılık .. !! ne oldu ?? komık erkek olsun sacı uzun olsun boyu olsun DURUP DURURKEN SENI SEVIYORUM DIYEBILSIN .!!! lab lab lab lab .............. ış evlılığe geldıgınde hepsını at cope .. para = mutlu aıle ..

.... sonuc cok ıtıcı degıl mı ? daha dogrusu cok basıt !! bu mu yanı ? aynen bu kardesım .. dogrulugunu yanlıslıgını tartısmak ayrı bır mevzu ama genele baktıgımda en azından benım acımdan tablo bu ...

... bır erkegı erkek yapan bence ne bılıyormusunuz o etrafda amip gıbı gezen kızcıklar varya !!! hanı dıkkat cekmek ıcın takla atan yada ruhunun aclıgını boyle gıderen ..!! vampirın modern halı .. ıste onlara pabuc bırakmayıp ...

.... yaaa nasıl olurrr ç kurusu .. sınır olduumm yaa !!! .... cumlesınııı onların beynınden dılıne gelene kadar yolda gasp etmek ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

kızların acısından .....okul yıllarında ne olursan ol gel ozellıkle unıversıtede.. okuldan sonra kızların egosunu kım oksuyorsa yıne gerısı hıkaye ..bır kızı soyle dusunun .. kıyıda yasıyor yuzme bılmıyor ogrenıyor acılıyor... hosuna gıdıyor .. bıraz daha acılıyor saga gıdıyor.. sola gıdıyor.. artık kesfettı gordu ogendı ve doydu ... sonra donus vaktı geldı yanı evlılık .. !! ne oldu ?? komık erkek olsun sacı uzun olsun boyu olsun DURUP DURURKEN SENI SEVIYORUM DIYEBILSIN .!!! lab lab lab lab .............. ış evlılığe geldıgınde hepsını at cope .. para = mutlu aıle ..

.... sonuc cok ıtıcı degıl mı ? daha dogrusu cok basıt !! bu mu yanı ? aynen bu kardesım .. dogrulugunu yanlıslıgını tartısmak ayrı bır mevzu ama genele baktıgımda en azından benım acımdan tablo bu ...

... bır erkegı erkek yapan bence ne bılıyormusunuz o etrafda amip gıbı gezen kızcıklar varya !!! hanı dıkkat cekmek ıcın takla atan yada ruhunun aclıgını boyle gıderen ..!! vampirın modern halı .. ıste onlara pabuc bırakmayıp ...

.... yaaa nasıl olurrr ç kurusu .. sınır olduumm yaa !!! .... cumlesınııı onların beynınden dılıne gelene kadar yolda gasp etmek ....

Aynen öyle kardeş.Güzel kadınlara bak hepsi kel göbekli ama düzgün bir işi olan erkeklerle evliler.
  • Bence herzaman guclu gorunen erkekler kazanmiyor. Asil kazanan nerde nasil davranacagini bilen erkektir. Ortamda kut gibi durup agir bir sekilde bira yudumluyorsa hep muhabete katilmiyorsa o is olmaz. Agir olmasi gerektiginde agir olacak, gerektiginde de yumusamayi bilecek. Sakal falan bunlar hikaye yasi geldiginde her erkekte sakal cikiyor. Ayrica mesela kiz seni gel beni al dedi ve sen kendini agirdan veriyosun gelemem diyosun olmaz o is gideceksin ama gec gideceksin boylece kiz geldigini bilecek ama neden gec geldigini merak edip soracak isim vardi diyeceksin cildiracak. Herzaman kizi umursamamak ise yaramiyor.
  • ne konuda çekici? bu konuda farklı klasmanlar var. orta halli bir kızla uzun soluklu bir ilişki için mi, yoksa fıstık gibi bir hatunla kısa süreli ilişki için mi?

ortak nokta tiptir, ortalamanın üstü olan tipler her zaman iş yapar. bu iş hayatında da böyle, sosyal hayatta da, karı kız meselelerinde de. yakışıklı/güzel bir insan her zaman daha fazla ilgi ve saygı görür.

o paraydı, çeneydi bilmem neler tipi ortalama olan elemanların tesellileri. tabi asosyal iki laf edemeyen biri de olmayacaksın. herhangi bir konuda çok itici olursan hiçbir şey kurtaramaz seni.
  • dalganın uzunluğu
    rüzgarın şiddeti
  • Babam otur biyoloji çalış evrim çalış.
    En ufak sorun olursa pm at çekinme.
    Para güç cesaret kıl tüy yakışıklılıık boy kilo vs.
  • -Yurt çapında 5 konser

-5000 aktif fan

-Gözlük

-İki üç dergi kapağı

-Al sana yüzyılın erkek güzeli, genç kızların sevgilisi.
  • Bir erkek kolay kolay evde kalmaz. Hepiniz bir gun evleneceksiniz. Orta halli kizlarla da uzun sureli iliskileriniz olacak. Ama burada konu ; super model tarzindaki guzel ve seksi kizlarin kimleri tercih ettigi.

Önce Güc. Bu guc her sey olabilir. Para, agzin laf yapmasi, hukmetmek vsvs. Okan Bayulgen, Cagatay Ulusoy, Nejat İsler, Tamer Karadagli vsvs. Bakin hepsinin de ozellikleri ayri ve kadin hayranlari cok.

Tip ucu acik bir kavramdir. Mesela Cagatay Ulusoy gibi bir tipiniz olsa size bakmayacak bir kiz olmayacagini sanirsiniz. Ama kimisi de sarisin seviyor ille de Kivanç diyor. Biz erkekler de oyleyiz. Kimi esmer sever kimi sarisin.

Para aractir. Kırolarda da para var. Kebapcilarda da var. Paran olursa sık giyinirsin, kafan rahat olur, ozguvenin tam olur, araban olur, evin olur vsvs.

Kizlarin iki tip erkek hayali vardir ;

1- İcgudusel olarak yani cinsellik yonunden Sawyer, Brad Pitt, Gerard Butler tarzi erkeksi, ustun erkekler.

2- Lost dizisinden Jack, Beyazit Ozturk tarzi aile babasi, cocuklari seven, statu sahibi olan, eve para getiren, yaninda gururla ''iste bu benim kocam'' diyerek dolastiracagi erkek isterler.

Benim okuduklarim, gozlemlediklerim budur. Ve sunu dusunun. Ben bu hayatta nasil bir kizi cekici bulmam ? Sisman olmasi mi ? Kufur etmesi mi ? Kotu giyinmesi mi ? Cahil olmasi mi ? Bunlari dusunun ve empati kurun. Kizlar da dogal olarak bakimli, orta tipli, fit vucutlu, ozguven sahibi esprili birini isteyecektir.

Tasiyamayacagindan fazla ego zarardir bunyeye. Ama gel de bunu bizim istekleri bitmek bilmeyen Türk kizlarina anlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bir erkek olarak kızların sadece dış görünüşüne vurulanları da anlamıyorum.Nice güzel kızlar var ama çoğu beyinsizin önde gideni.
  • Tabi çok zengin ya da ünlü erkekler zaten 10-0 önde. Onların sevgili/eş bulamama sorunu olmayabilir. Ama bizim gibi halktan insanlar için bu soruyu soruyoruz. Benim aylık 2000 lira maaşım olsa araba da alırım, güzel de giyinirim. Geriye beyni kullanmak ve fit bir vücut yapmak kalır...

Bir erkeği erkek yapan en çekici üç özellik
    1-Baskınlık, hükmedicilik
    2-Fit bir vücut, kendi giyim tarzını oluşturmak
    3-Sosyal statü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Bence güçtür. Tüm sayılanlar; para, karizma, tip, hükmedicilik, sempatiklik ne kadar birbirinden ayrı görünse de bu kadının güç anlayışına göre değişen standartlardır.

şu sözün ustune sanırım sayfalarca yazmanın manasi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Bir erkeği erkek yapan en çekici özellik nedir?

Ben de cevabımı yazacağım.

Çene diğerleri hikaye
  • b.ku çıkarılmadan önce kirli sakal+siyah deri ceket denilebilirdi.
  • redpaw66 dışında yorumları saçma buldum o yorum da kendi içinde bir kanıt taşıdıgı için çürütülemez.
  • simdi bisi dicem bu bolumdende uzaklastirilacam Anladınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.