Şimdi Ara

Bir Ekran Kartı Alamadım Paramla.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan tam 220 ytl param var.250 ye kadar da limitim var.Agp destekli 8x oluyor en çok kaldırdığı kart.
    GaziAntep'te yaşıyorum bilgisayarcılara soruyorum anlatıyorum.Adamlar fx5500 diyolar .
    Ben diyorum daha iyi bişey lazım iyi bişey olmaz 8x destekli seninki diyolar.ben gt 6600 yada x 1600 pro alsam olmaz mı ?Kullanamazmıyım.Kartın grafiği iyi olmalı.Bir de kıyaslanacak olursa bu kartlardan hangisi iyi ve parama uygun?

• arkadaşım bence formda 2 el ilanlara bak orda kendine uygun bi kart bulursun kargoylada yollarlar uygun fiyata güsel kartlar düşüoo
  • Anakartın agp olduğuna göre 6600 veya 6800 den sonrası bi kartı kullanamazsın. komple upgrade yapayım dersen de amd bir sisteme geçiş yap bence.
  • formdan 2 el de bi arkdş satıo anlaşabilirsen 6600 gtı

http://forum.donanimhaber.com/m_7694929/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _okN_ -- 20 Haziran 2006; 17:58:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wallcry

Anakartın agp olduğuna göre 6600 veya 6800 den sonrası bi kartı kullanamazsın. komple upgrade yapayım dersen de amd bir sisteme geçiş yap bence.

ewet arkadaşa katılıyorum ya AGP ekran kartını alacaksın yada işlemci ve anarkartını değiştireceksin, bide bunun yanında ramler de anakart ile uyumlu değil ise ramlari da değişeceksin sen en iyisimi şimdilik kullanım amaçlı 6600 GT AGP bulursan al. Daha sonra sistemini kopmle değişirsin. Diğer arkadaşların dediği gibi forumda 2. el de bulma imkanın var AGP biraz zor ama bulursun inşallah

• ben 6600 gt yi geçen sene 375 ytl ye almıştım. şimdi çerez parasına satıyolar
  • şimdi 6600 gt alsam o kadar paraya 1 yıl sora boşa mı gider.bunu söleyinki ona göre sistem değişmeyi düşünürüm.Ve sistem değişmem ne kadara mal olur.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam anakartın ne marka???
  • bu günün şartlarıyla en son model makinayı bile toplasan 2 sene sonra çerez parasına anca satarsın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

Şuan tam 220 ytl param var.250 ye kadar da limitim var.Agp destekli 8x oluyor en çok kaldırdığı kart.
    GaziAntep'te yaşıyorum bilgisayarcılara soruyorum anlatıyorum.Adamlar fx5500 diyolar .
    Ben diyorum daha iyi bişey lazım iyi bişey olmaz 8x destekli seninki diyolar.ben gt 6600 yada x 1600 pro alsam olmaz mı ?Kullanamazmıyım.Kartın grafiği iyi olmalı.Bir de kıyaslanacak olursa bu kartlardan hangisi iyi ve parama uygun?

en iyisi kargo dostum
  • hım.anakart gigabeyte .gt 6600 alalım ozaman ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.