Şimdi Ara

Bir Efsane 10 Gol Kara Tren ''Daniel Amokachi''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=6mkv6q0Imsc

4 numaradaki İstanbulspor maçı hayatımda gittiğim ilk maç :) Bursada oynamıştık cezalıydık..

1 numaradaki golde sanırım hepimizin istediği "tank gibi forvet"e bir örnek..

• onun bir altın ZENCİRİ vardı. çok keke dururdu süper bir adamdı ya tam bir tank dediğin gibi.
  • Çok büyük topçuydu be alır giderdi kimse tutamazdı.5 yaşında izlerdim hey gidi hey.
  • deli adamdı, tank gibi kelimesi cuk oturmuş...
  • Bizde de Okocha vardı o sıralar.İkisi de Nijerya Milli Takımının en iyi oyuncularıydı :)
  • Nasıl Alex'in koşsaydım Real'de oynardım lafı varsa, Amokachi'de gerçek profesyonel olup, müzmin sakat olmasa bir premier lig efsanesi olurdu.. Beşiktaş'lı olmama rağmen bendeki Okocha hayranlığı bir başkaydı. Okocha'yı izlemek için sürekli okuldan tek başıma kaçar, Fener'in antreman tesislerine soluğu alır kırmızı kramponlu adamı seyre dalardım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alişen okocho'dan sonra amokachi ilede anlaşmıştı şu günlerde olduğu gibi yabancı kontenjanı yüzünden transferi beşiktaş yaptı.
    İlk oynadığı fenerbahçe maçıydı hatırlıyorum, helikopterle özel olarak maça yetiştirildi yukarda gollerden biri o maç'dan.
    Ferdinand'ın verimini tam hatırlıyamıyorum zaten pek izleyemedik'de, ama amokachi izlediğim en iyi yabancı santrafor du...
  • Trabzona attığı golleri hiç bi zaman unutmam be..
  • Veledken ismini kullanıp ne küfürler türetirdik
  • babamın Amokachi ile ilgili tabiride şudur "zıpkın gibi,bas tetiğe sol kanadı felç etsin" :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Alişen okocho'dan sonra amokachi ilede anlaşmıştı şu günlerde olduğu gibi yabancı kontenjanı yüzünden transferi beşiktaş yaptı.
    İlk oynadığı fenerbahçe maçıydı hatırlıyorum, helikopterle özel olarak maça yetiştirildi yukarda gollerden biri o maç'dan.
    Ferdinand'ın verimini tam hatırlıyamıyorum zaten pek izleyemedik'de, ama amokachi izlediğim en iyi yabancı santrafor du...

ben de ilk avrupa deplasmanında oynadı diye hatırlıyorum

bu arada amokachi için yazılmış bi şarkı

• bi kuntz'a doyamadık bi bu tanka
  • Valencia maçında kaçırdığı gol
  • Yeni geldiğinde gazete posterini vermişti odama asmıştım. Posterde şöyle yazıyordu; Beşiktaşın siyah incisi Daniel Amokachi.

Ercan Tanerde bir başka anlatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Yeni geldiğinde gazete posterini vermişti odama asmıştım. Posterde şöyle yazıyordu; Beşiktaşın siyah incisi Daniel Amokachi.

Ercan Tanerde bir başka anlatıyordu.

Ercan tanerin en deli mac anlattigi zamanlardida ondan :D ismide uygun bagararak anlatmayaa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.