Şimdi Ara

Bir DOĞUŞ ESENYURT XXX Hikayesi (okumadan geçmeyin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Kardeşim geçmiş olsun.
    Anladığım kadarıyla bu bayi hatırlı müşterisine senin aracı teslim edip onun yerine teşhir aracını sana vermiş.
    Ama dsg problemleri vs dolayısıyla hukuk konusunda cambaz olmuş artık kaşarlaşmış bu adamlarla birey olarak senin başebileceğini düşünmüyorum.
    Bu yüzden kendini daha fazla üzme. Allah'larından bulsunlar de geç. Araçtaki kusurlarıda nazarlık olarak görüp kendini teselli et.
    Yaşadığın bu olaydan dolayı aracından soğuma, zevkle binmeye başla.

benim de aklıma direk hatırlı müşteriye sizin araç verilmesi olayı geldi,

Geçmiş olsun..
  • Çok ilginç ve sinir bozucu gerçekten. geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belalarını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hebulut

İlk satış sözleşmesindeki şasi numaralı aracı vermeleri gerekirdi,keşke teslim almasaydınız.

Nasil diretsin arkadas , tiguanin sasisi verilmis. Tiguana diretemezdi:))

• Aynen,yukarıda arkadaşın söylediği mantıklı.Size verilen araç muhtemelen teşhir aracı.

İyice kontrol ettirin aracı,km düşmüş bile olabilir.

• Doğuş, müşterilerini parasıyla rezil etmeye devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı detay konularında ek bilgi vereyim.

ilk gün sigorta için verilen proforma fatura da yazan şasi Tiguan için.
    Lakin, sözleşmesini imzaladığım bana verilmesi vaad edilen VDF evraklarında rehin konulan araç ise; 204XXX şasi nolu 28-29 aralıkta gelen yeni araç.
    Bana teslim edilen ise; 195XXX şasi nolu eski gelen araç.

Benim imza attığım sözleşmeleri, tutanakla teslim aldığım 195XXX şasi numarasına göre benim bilgim dışında yeniden düzenlemişler.

Yani hukuken dayanağım;
    Bilgim dışında tek taraflı olarak imzalamış olduğum sözleşmeyi ve akabinde aracı değiştirmeleri.

Şimdi sizce: Hukuken kazanma ihtimalimiz nedir?
  • Geçmiş olsun kardeşim.Şu ülkede paranla rezil olmak sanırım budur.
  • Aracı tamamen kontrol etmeden ve olumsuzlukları kayıt altına aldırmadan, teslim evraklarını imzalamak ve aracı teslim almak yanlış.
  • Esenyurt başlı başına fail bir semt zaten
  • Showroomda bulunan aracı mı aldınız? Araç ellerinde hazırmıydı beklediniz mi?Birde st çok önemli.
    Diger önemli nokta şasi numarası farklı neden imzalıyorsunuz kagıtları.O anda vazgeçebilirsiniz.Almanyaya mail atacagım diyorsunuz hukuken kazanma olasılıgı ne diyorsunuz fakat kagıtları imzalamanız ilginç dogrusu.

Direksiyondaki deri kalkması olmaması gereken bir durum.Diger kılcak çizikler takılmayın cam açma dügmesinde kılcak çizige kadar irdelerseniz her marka ile işiniz var.Araçlar dışarda beklediginden yada bayide yıkanırken oluşan kaportadaki kılcal çiziklere ne demeli peki?Mercedeslerde bile var bu.Birde aracı indir/bindir yaparken yada bayide yıkama aşamasında olmuş olabilir büyük ihtimal.Bayiler bu konuda pek önemli degil sanırım.Genel olarak konuşuyorum artık araçdışarda kaç ay kalıyor nasıl yıkıyorlarsa.

Almanya'ya mail atsanız ne olacak?.Bile bile lades demişsiniz şase numarasının farklı oldugunu farkediyorsunuz ve buna ragmen imzalıyorsunuz.Ya aracı almayın para iadesi yapsınlar yada kabullenin.En önemlisi bahsettiginiz hatalardan göze çarpanı direksiyon olmuş.Onu düzelttirmeye bakın.Kapı açma kolundaki sanki bir kimyasal degmiş gibi.Cila sürdükten sonra tebeşir tozu gibi beyazlaşır ya öyle.

Her ihtimale karşı aracı bayiden çıkarmadan kaporta kontrolü yaptırın boyanan kısım var mı diye.Bayi buna yanaşmaz büyük ihtimal.Her ne olursa olsun yaşadıklarınız olmaması gereken şeyler.

• hileli emisyon olayına ve doğuş otonun her zamanki ilgisiz tavırlarına rağmen memlekette başka araba yokmuş gibi hala gidip vw alıyorsanız sonuçlarına da katlanacaksınız
  • Yani bu kadar alavereye dalavereye ne gerek var satış temsilcisinin birisi gelip durumu adam gibi anlatamaz mi yani bu kadar zor bı kadar mı duydunuz

• Öncelikle geçmiş olsun ama sizinki bile bile lades. Birincisi burda hergün Doğuşu kötüleyip kötüleyip gidip hala arabalarını alıyorsunuz. Defalarca müşterisini rezil eden doğuşun hikayeleri anlatıldı. Hala gidip başka araba kalmamış gibi ordan araba almaya çalışıyorsunuz. İkincisi hadi hata ettiniz aldınız o belgeleri neden imzalıyorsunuz ? Birgün daha sarksın işiniz ama sağlam olsun.

Yine de bence haklısınız ve hukuki olarak sizin kazanacağınızı düşünüyorum. Sonuçta sizden habersiz sözleşmede değiştirilen şase numarası var ortada.
  • bir tane mercedesi olan arkadaş vardı, adama yaşattıkları sıkıntı ve mağduriyetleri okurken nefesim daraldıydı ,, bir tane nissan qq şanzıman mağduriyeti vardı ,, bir tanesinin komple motor değişimi vardı ,, bu konuları okuyup halinize şükretmenizi tavsiye ederim,, bunlar nahoş şeyler ama insanların başına geliyor,bugün piyango size vurmuş, yarında bizim başımıza gelebilir ,bunlar gelir geçer allah devasız dert vermesin
  • Doğuş Grubu birdaha tövbe benimde burnumdan getirdiler daha bakalim ne sorunlarla karşılacağım doğuş bayi kontrolü iyi yapmıyor

• Eğer bunlar gerçekse durum çok vahim. Basit bir sıfır araç satışında bunu yapan daha neler yapar neler. Bunlara birileri haddini bildirmeli... Senin yerinde olsam Edevletten cumhurbaşkanlığına mesaj atmaktan başlarım başabakanlığa mesaj, sanayi bakanlığına bizzat başvuru, tükatici hakem heyetlerine, ticaret mahkemelerine bizzat başvuru, bulunduğum ilin valisine olmadı kaymakamına gider sadece haberleri olsun diye olayı anlatırım ordan savcılığa geçip adam kandırmak, verilen sözde durmamak ve dolandırıcılıktan şikayetçi olurum ordan da tek tek haber ajanslarını ve haber kanallarını haber değeri oluşturacak şekilde bilgilendirip röportaj isterdim ve tüm insanlara o adamların yaptığı haksızlığı anlatmaya çalışırdım ki milleti yolunacak kaz gibi görmek neymiş görsünler.
  • bazat f/p araci 3 serisiyle kapişir yeeaaaa
    golf varken 1 serisi neymiş yeaaa
    dsg de sorun yok nerden çıkarıyosunuz yeeaaaa
    Doğuşun kapısından araç alırken 10 kere düşünmek lazım,fanboyları bu haldeyse st leri de böyle oluyor haliyle.
  • geçmiş olsun, bişey çıkacağını zannetmiyorum ama yine de pek takmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.