Şimdi Ara

Bir dizi hatırlamaya çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene CNBC-e'de izlemiştim ama ismini hatırlamıyorum. Sadece tek bölümünü izleyebildim ismini öğrenememiştim. Şimdi büyük bir bina var. Devlet dairesi gibi biyoloji alanında vs çalışanlar var. Komedi dizisiydi. Bir sahnesinde tüm ışıklandırmalar, elektronik cihazlar sensörle alakalıydı ve zencileri sensör algılayamıyordu. Zenciler şikayet ediyordu hepsinin yanına beyaz stajer veriliyordu. Onları çaktırmadan takip edip sensörleri çalıştırması için. Bir zenci asansöre biniyordu ardından hemen beyaz adam da asansöre biniyordu çalışması için ama belli etmeden. Bu diziyi hatırlayan var mı acaba?

• Hatırladığın oyuncu felan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 6 Nisan 2012; 23:37:25 >
  • Malesef sadece The Office gibi bir dizi olduğunu biliyorum..
  • Bence bu bir Türk dizisi.Bu fikir anca biz Türklerin aklına gelir.
    Yada seneryoyu yazan adamda Türk kanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Arkadaşlar geçen sene CNBC-e'de izlemiştim ama ismini hatırlamıyorum. Sadece tek bölümünü izleyebildim ismini öğrenememiştim. Şimdi büyük bir bina var. Devlet dairesi gibi biyoloji alanında vs çalışanlar var. Komedi dizisiydi. Bir sahnesinde tüm ışıklandırmalar, elektronik cihazlar sensörle alakalıydı ve zencileri sensör algılayamıyordu. Zenciler şikayet ediyordu hepsinin yanına beyaz stajer veriliyordu. Onları çaktırmadan takip edip sensörleri çalıştırması için. Bir zenci asansöre biniyordu ardından hemen beyaz adam da asansöre biniyordu çalışması için ama belli etmeden. Bu diziyi hatırlayan var mı acaba?

film olmasın?cnbc e yi yakından takip ederim ancak böyle bir dizi olduğunu sanmıyorum
  • Aradığınız dizi "Better Off Ted". iyi seyirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.