Şimdi Ara

'Bir Delinin Hatıra Defteri' mi 'Yaşamaya Dair' mi? (Tiyatro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bir Delinin Hatıra Defteri" adlı oyun, Türkiye'de oynanan ilk tek kişilik tiyatro oyunu, Genco Erkal oynuyor ve oyun tek kelimeyle mükemmel. Gitmeyi uzun zamandır istiyordum hâlâ da istiyorum ama 4 şubatta da yine Genco Erkal'ın "Yaşamaya Dair" adlı oyunu var, Nazım Hikmet'in cezaevinde olduğu zamanlar, sürgün zamanları ve Piraye ile ilişkisi tiyatral olarak canlandırılacak ve Zülfü Livaneli-Fazıl Say'ın Nazım besteleri de oyuna eşlik edecek. Yani bu da mükemmel bir oyun, en az ilki kadar istiyorum. Ama gel gelelim bilet fiyatları öğrenci için 41 tl. İki gün üst üste yol parası vs 100 tl ayırabilecek durumda da değilim yani birini seçmek durumundayım. Siz olsanız hangisini seçerediniz?

Edit: Bir kaç gün önce Rüştü Asyalı'nın seslendirdiği Nazım Hikmet şiir dinletisine gidip hayran kalmıştım, şiire olan ilgimden dolayı gönlüm Yaşamaya Dair'den yana ama çok kararsızım

Edit2: Yaşamaya Dair'de Fazıl Say sahne almayacak, sadece besteleri çalınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 21 Ocak 2015; 21:46:07 >

• Yaşamaya daire git.
  • burdakilerin yarısı hayatında tiyatroya gitmemiş tipler biraz zor bulursun cevabı
  • Tabiki de yaşamaya dair. Fazıl sayın piyanosu, genco ustanın muhteşem sesi... Nazım muhteşem şiirleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir delinini hatyra defteri daha ilginç geldi sadece isim olarak. Delileri severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Bir delinini hatyra defteri daha ilginç geldi sadece isim olarak. Delileri severim.

Konusu da hayli ilginç ve orjinal :)
  • Çok zor bir seçimin arasında kalmışsın, ben olsam "Bir delinin hatıra defteri"ni seçerdim. Ama ikisine de gitme şansın varsa bir şekilde ikisine de gitmelisin :) Ankara'da mı gideceksin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsz

Çok zor bir seçimin arasında kalmışsın, ben olsam "Bir delinin hatıra defteri"ni seçerdim. Ama ikisine de gitme şansın varsa bir şekilde ikisine de gitmelisin :) Ankara'da mı gideceksin?

İzmir'de gideceğim, malesef ikisine de gitmem çok zor gözüküyor dediğim gibi öğrenciyim, umarım ayarlayıp gidebilirim ikisine de, teşekkürler öneri için
  • Bir Delinin Yaşamaya Dair Hayat Defteri tabikide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bilet fiyatlarına bak :O Ben bir ilçede 15 veya 20 liraya "Yaşamaya Dair"e gitmiştim. Tavsiye ederim. Salondan bir kişi bile "Ya şurası da şöyleydi" diyemedi. Temposu hiç azalmadı oyunun ve orta sıralarda olmama rağmen Genco Erkal sanki sırf benim için oynuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Oha bilet fiyatlarına bak :O Ben bir ilçede 15 veya 20 liraya "Yaşamaya Dair"e gitmiştim. Tavsiye ederim. Salondan bir kişi bile "Ya şurası da şöyleydi" diyemedi. Temposu hiç azalmadı oyunun ve orta sıralarda olmama rağmen Genco Erkal sanki sırf benim için oynuyordu.

Bilet fiyatları bana da biraz pahalı geliyor ama günlük hayatta o kadar saçma sapan şeylere para harcıyoruz ki tiyatroya ya da konserlere verdiğim paraya acımıyorum -olduğu sürece-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.