Şimdi Ara

Bir daha kimseye yer vermem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün otobüste oturuyordum yaşlı bitane teyze geldi yanındada torunu (muhtemelen) vardı çocukta en az 7-8 yaşlarında küçük değil kadın ilk önce biraz başımda dikildi baktı yok ben yer vermiyorum utanmadan sen gençsin ben yaşlıyım kalkta ben oturim dedi kaltım 1 dk sonra arkaya bakınca kendisini ayakta gördüm çocuğu otutturmuştu ve inene kadarda öyle oldu 26 yaşında insanım tutupta 7-8 yaşlarındaki çocuğa otursun diye yer verdim çok zoruma gitti bidaha kimseye yer felan vermem ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Come Come İs The Banana -- 21 Eylül 2017; 22:15:1 >

• Tabi çocuk oturacak,hadi yaşlıya falan yer verme ayakta rahat durabiliyosa da ayakta çocuk varsa ben kendim yer veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçükken nezaman otobüste otursam beni hemen kaldırırlardı sen çocuksun çocuklar oturmaz derlerdi şimdi büyüdüm sen gençsin diye kalk diyolar insan değilmiyiz ulan biz bizimde 2 kolumuz 2 bacağımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Tabi çocuk oturacak,hadi yaşlıya falan yer verme ayakta rahat durabiliyosa da ayakta çocuk varsa ben kendim yer veririm

Nefret ederim birinin ufacık cocugu koltuga oturtmasına. Kucagına alınacak yaştaysa kucagına alırsın, değilse ayakta durabilir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Tabi çocuk oturacak,hadi yaşlıya falan yer verme ayakta rahat durabiliyosa da ayakta çocuk varsa ben kendim yer veririm

Nefret ederim birinin ufacık cocugu koltuga oturtmasına. Kucagına alınacak yaştaysa kucagına alırsın, değilse ayakta durabilir zaten.

8-9 yaşındaysa kucağa da alınmaz ama ayakta da durma sıkıntı olur hele kız çocuğuysa o kadar insanın içinde

• Authorized kullanıcısına yanıt
    Kadına yaşlı diye yer verdik 60-65 yaşları civardında kadın gitti çocuğu oturtturdu çok zoruma gitti
  • Biz ayakta durabildiysek çocukluğumuz boyunca onlarda duracak okadar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadının yaptigi benim de sinirimi bozdu. Bundan sonra daha çok ayakta duramayacak,sakat hamile gibi insanlara yer vermen daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir fiziksel engeli yoksa ve hamile değilse hayatta yer vermem öyle bahane felanda bulmicam direk yüzüne söylicem kalkmıyorum diye
  • quote:

quote:

quote:

8-9 yaşındaysa kucağa da alınmaz ama ayakta da durma sıkıntı olur hele kız çocuğuysa o kadar insanın içinde

olmaz bir şey. oturduğun yere yakın tutarsın olur biter. Yer verdiğim kişi kalkıp cocugunu oturtsa bende rahatsız olurdum. Sonuçta yaşlı insan, ayakta durmakta zorlanır düşüncesiyle yer veriyorum. Madem durabiliyor ayakta ben oturmaya devam edebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

olmaz bir şey. oturduğun yere yakın tutarsın olur biter. Yer verdiğim kişi kalkıp cocugunu oturtsa bende rahatsız olurdum. Sonuçta yaşlı insan, ayakta durmakta zorlanır düşüncesiyle yer veriyorum. Madem durabiliyor ayakta ben oturmaya devam edebilirim.

Ben olay hakkında yorum yapmadım ki,kadının yalan söylemesi yanlış zaten

• Hamile ve engelli yoksa yavaş hareket etmiyorsa yer vermem.

Kudurmus yaşlılar emekli çekmeye koşa koşa gidiyor otobüste yer bekliyorlar

• bi insan hamile sakat vede yaşlı değilse ona yer vermek gerizekalılık kibarlık falan degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.