Şimdi Ara

BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
6.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

2011 model Sony Ericsson var bende, iphone 5 den daha hizli aciyor rehber, takvim, mesajlari falan. Hatta bazi uygulamalarda da daha hizli. İnternette ise az bir sey fark yiyor.

3310'da iphone dan hızlı açılıyor.

Evet ama 3310 akilli telefon degil. Konumuz disinda yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLODIO

dandiPhone 1 hafta kapatmadan kullan bak ne oluyor...

Valla hiç bi halt olmuyo iphone 5 aylardır açık ne donma ne takılma ne zerre kasma şakır şakır akıyo
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    lightning kablosu bulmak yetmez, biliyorsun ki iphone şarj aleti olmayınca taktığın lightning kablosunu bu ürün orjinal aksesuar olmadığından desteklenmiyor diyor ve şarj etmiyor ha birde nasıl buluyorsun dağın başında 3000m rakımda ligthning kablosu söyle de ben de bulayım

Şarj aleti de olur yani bulunur. Dağdaki çoban bile iPhone 6s kullanıyor. Ayrıca bu koyun çobanı değil hemen atlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 29 Ekim 2015; 16:10:51 >

Orijinalden alıntı: berkay1074

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

arkadaşlar iphone 3gs var ios7 kaldırmıyor vede telefon acılmıyor rezelate bakarmısınız . iphonedan bıktım sony kullanıyorum oh mis fotograf sony z3c ile cekildi

BİR DAHA IPHONE KULLANMAYACAĞIM. NEDEN Mİ?

Arkadaşım sen dalga mı geçiyorsun?

2009 model Sony telefonlar ne halde bir bak bakalım.

Ozamanki sonyde android yokdu bildigim kadar ama bunlar ios madem ios7 kaldırmıcak ne satıon telefonu alla alla heves edip aldık ama kullanamadım yazıklar olsun

Evet o zamanlar Sony hala symbian kullanıyordu. 2009'da piyasaya sürülen "Sony Ericsson Satio" var 3GS'e rakip olarak. Zaten işletim sisteminden direkt kaybediyor.

Hadi Sony'ye torpil yapalım Mart 2010'da piyasaya sürülen Xperia X10'a bakalım. X10 1.6 sürümü ile çıktı, 2.1 güncellemesi aldı ve son olarak uzun bekleyişin ardından 2.2 yerine 2.3.3 güncellemesi aldı. Satışa çıktıktan 19 ay sonra destek tamamen kesildi. Zaten piyasaya çıktığında üzerinde güncel olmayan sürüm vardı. 2.1 güncellemesi verildiğinde 2.2 çıkmıştı, yine günceli yakalayamadı. Temmuz 2011'de 2.3 güncellemesini aldı ve Ekim 2011'de 4.0 çıkana kadar güncel kaldı.

Yani telefonun güncel kalma süresi sadece 3 ay.

3GS'e bakalım. Haziran 2009'da piyasaya çıktı ve yeni sürümleri almak için hiç beklemedi. 18 Eylül 2013'te IOS 7 yayınlanana kadar güncel kaldı. Yani 4 yıl 3 ay güncel kaldı. Diğer bir ifadeyle 51 ay güncel kaldı.

Heves edip aldım ama yeni sürüm vermediler diyorsun. Daha fazlasını veren bir firmayı ne gördüm ne duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 29 Ekim 2015; 16:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: areque

Teşekkürler cevap için evet biliyorum çoğu andoid uygulaması Appstore'da da var ancak benim uygulama android için yeni hazırlandı ve ios'da şu anda bulunmuyor. Bu yüzden sormuştum, sanırım iphone'da android çalıştıramıyoruz öyleyse?

Pardon hocam anlamamışım sorunuzu. Yok jb li iphonelarda belki bi yolu vardır ama imkansız öyle bi şey

Don't Buy HP, INTEL, Apple, iPhone... Don't Buy Windows... Delikanlı Adam INTEL önermez... Delikanlı adam INTEL kullanmaz... INTEL önermez...
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    tabi tabi... sdn.net konuları ile dolup taşıyor ama...http://forum.shiftdelete.net/iphone/336854-iphone-5-kasma-ve-donma.html ahada kanıtı...

Don't Buy HP, INTEL, Apple, iPhone... Don't Buy Windows... Delikanlı Adam INTEL önermez... Delikanlı adam INTEL kullanmaz... INTEL önermez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLODIO

tabi tabi... sdn.net konuları ile dolup taşıyor ama...http://forum.shiftdelete.net/iphone/336854-iphone-5-kasma-ve-donma.html ahada kanıtı...

neresi neyle dolup taşıyor beni pek bağlamaz ben kullandığımı bilirim, iphone 5 cihazımı ios 7 ile kullanıyorum aylarca kapatmam zerre kadar kasılma donma yok ister inan ister inanma...
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\

• Su tartismlari okumak cok zevkli oluyor

• GLODIO kullanıcısına yanıt
    birader sen kaç mesajdır insanlara neden hakaret ediyosun problemin ne senin? zaten nasıl bir değişik olduğun imzandan da belli ..lakaplara ithamlara bak ya bu kadar nefret dolu olma sakin ol biraz
    Son 2 aydır ip6 kullanıyorum ve diyorumki ben telefon gilan kullanmıyıyormuşum söyliyeyim..
    Tamam android'e göre eksileri var mesela netten doysa indirmek ve telefona müzik atmak gibi ama bunlarda aman aman çözülmeyecek sorunlar değil yani pire için yorgan yakmaya gerek yok...
    İOS candır Canandır

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Koyu bir android kullanıcısıyım ve ayrıca sony hastası fanıyım diyebilirim...
    Eski Sony Xperia Z2 konusunda bakabilirisniz mesajlarıma...
    Son 2 aydır ip6 kullanıyorum ve diyorumki ben telefon gilan kullanmıyıyormuşum söyliyeyim..
    Tamam android'e göre eksileri var mesela netten doysa indirmek ve telefona müzik atmak gibi ama bunlarda aman aman çözülmeyecek sorunlar değil yani pire için yorgan yakmaya gerek yok...
    İOS candır Canandır

Z2 den avantajlari nedir yazabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Android'e çamur atanlar, note5 dediğimiz cihaz da android işletim sistemiyle çalışa bir telefon.
    Ve burada beyan edilen kullanıcı yorumlarının, olumsuz durumların hiç biri yaşanmıyor.

Her android telefonu nasıl aynı kefeye koyarsınız? Bütün çekikgözlüler japondur o zaman.
    Bu en sık yapılan yanlış. Android ile Ios olağan şekilde kıyaslanmıyor. Donanım faklılıkları arz eden cihazlar olmasına rağmen bütün androidler tek cihaz gibi algılanıp apple modelleri ile kıyaslanıyor. Bu çok yanlış.

Yapılması gereken şey Google play ve Appe Market uygulamalarını kıyaslamak olabilir. eş donanımlara sahip cihazlarla birbirlerini kıyaslamak olabilir.
    Fakat Ios mu Android mi sorusu çok saçma.

Sadece bakkala gidip ekmek alacağım. Mercedes mi Şahin mi? ne yorum yaparsanız yapın her yorum yapan haklı bu konuda :)
    Şimdi ip6'yı 5 gün açmadığım oldu ne çökme nede ağırlaşma oldu daha ne olsun ayrıca şarjdan kokuyodum hiçte kotkulacak gibi değil idareli kullanıldığı zaman 2 gün bile buluyo şarjın gittiği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 30 Ekim 2015; 0:10:58 >

• iPhonelar çoğu dandroid telefonla kapıştırılır. Ama sıra 100-200 liralık dandroid cihazlara gelince niye onları kabullenmezsiniz?

Anlayın artık şunu. Dandroid açık kaynaklı bir işletim sistemi. 100tllik cihazlar da bir dandroiddir. Google saldım çayıra mevlam kayıra. İnsan bir kontrol eder hangi marka işletim sistemimi kullanıyor diye. Daha ne idüğü belirsiz çokkkk cihaz çıkar bu dandroidten denetim yok ne de olsa

• S2 s4 s6 note 1 note 2 note4 nexus 4 kullanmış biri olarak. Lütfen android kasmıyor demeyin. bir kere söylediğiniz androidin alt yapısına ters. Tamamen darma duman bir sistem. Google düzeltmeye çalışıyor şu aralar ama 1-2 yılı daha var. Bence en sağlıklısı sistemi en baştan kurmak olur. İphone 5 kullandım şu an elimde 5c var yarın 6s e geçicem. İos da bizim yaşadığımız kasma takılmalar (iphone 5 e kadar) androidin en stabil hali. Android zamanlarımlarımda 3. Parti yazılımlar yükler dururdum daha stabil olsun diye miui cya vs vs. İos da bunlara gerek yok. Evet 9.0 8.0 gibi sürümlerde yavaşlamalar oluyor. Ama tüm sistemi etkileyen yavaşlamalar değil spotlight kısmı vs vs. 3-4 haftada bir güncelleme alıyoruz her güncellemeyle daha iyi oluyor. Bir kere sistemleri karşılaştırmak saçma. Alt yapıları farklı. Androidin ve ios un şu an ki amiral gemilerinin donanımlarına bakıp karşılaştırın. Androidin yarısı etmeyen donanımıyla ios androidden kat ve kat stabil.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.