Şimdi Ara

bir daha format atmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce şöyle bir başlık açtım fakat ne yazık ki yardımcı olan pek çıkmadı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86775820/f_//tm.htm#86775820

bu gece artık bu sorunlar canıma tak ettiğinden dolayı (birkaç dakika önce sadece internette dolaşıyorken pc aniden dondu, hoş olmayan bir ses ile beraber takıldı kaldı.) formata girişicem.

fakat bu son olsun,

en stabil hali ile bilgisayarımı kullanmak istiyorum.

bu konuda tavsiyelere acığım,
    elimde win 7 ultimate cd si var sadece, fakat sanırım güncellemeri açık mı bırakayım yoksa kapatayım mı? açık bırakırsam nasıl bir önlem almam gerekir, kapalı tutarsam ne yapmalıyım.

bunun dışında tertemiz bir başlangıç için başka nasıl bir öneriniz olabilir.

• Recovery cd si mevcutsa öneririm. Ama format atacaksanız güncellemenin açık kalması birşeyi değiştirmez.
  • yok vericem formatı, sinir etti beni.

windowsu yenidne kurduktan sonra güncellemeleri açık bıraktığımda orjinal değilsin hedehödö yapıyor diye kapatmıştım. anti virüs programı yeter demiştim, acaba bu sağlıksız bir olay mı oldu diye düşünüyorum.

ek olarak şunu sormak isterim, böyle pc nin perfonmansını arttıran, gereksiz iş yüklerinden arındıran bir program önerebilir misiniz. madem bir iş yapıcam tam yapayım diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.