Şimdi Ara

BİR DAHA BÖYLE BİR YAZI YAZANLAR BENCE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADMİNLER SİZE SESLENİYORUM SİZDEN İSTEDİĞİM BÖYLE YAZILAR YAZAN KİŞİLERİN ÜYELİKLERİNİ SORGUSUZ SUALSİZ SİLİNİZ LTF

FORUM ARKADAŞLARIM SİZLEREDE SESLENİYORUM BÖYLE GEREKSİZ SAÇMA SAPAN SALA.ÇA YAZI YAZANLARA BENCE HİÇ MSJ ATMAYALIM YAZSINLAR YAZSINLAR NEREYE KADAR BİZİM İÇİMİZDE ATATÜRK SEVGİSİ VATAN SEVGİSİ OLDUKTAN SONRA GERİSİ BOŞ GELİR BOŞU BOŞUNA AKŞAM AKŞAM SİNRİLERİMİZ YIPRANDI.

• quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

ADMİNLER SİZE SESLENİYORUM SİZDEN İSTEDİĞİM BÖYLE YAZILAR YAZAN KİŞİLERİN ÜYELİKLERİNİ SORGUSUZ SUALSİZ SİLİNİZ LTF

FORUM ARKADAŞLARIM SİZLEREDE SESLENİYORUM BÖYLE GEREKSİZ SAÇMA SAPAN SALA.ÇA YAZI YAZANLARA BENCE HİÇ MSJ ATMAYALIM YAZSINLAR YAZSINLAR NEREYE KADAR BİZİM İÇİMİZDE ATATÜRK SEVGİSİ VATAN SEVGİSİ OLDUKTAN SONRA GERİSİ BOŞ GELİR BOŞU BOŞUNA AKŞAM AKŞAM SİNRİLERİMİZ YIPRANDI.

Haklısın kardeş Akşam Akşam bende deli oldum ya kişiliksiz herif kendisi bu millt için bir kere ne yaptıda böyle konuşuyosa...

• Konu açtığınızda olayı da anlatsanızda biz de bilelim noluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Konu açtığınızda olayı da anlatsanızda biz de bilelim noluyor

aynen
  • Atatürk'e edilen pis lafları okumadınız sanırım bi okuyon bence ondan bahsediyor arkadaş...DH sallanıyo siz uyuyonuz...
  • yaw linki nedir ne olmuş resim felan diyorlar ama anlamadım ben bu olayları dani filth diye biri varmış o bişeyler yapmış ama ne yapmış
    bilmeyenler var aramızda benim gibi onlarda öğrensin neymiş bu
  • resmen ayyaş demiş ya yuh yani başka dicem bişey yok ama bide ben yapmadım fln diyo belki o yapmamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arnom adında bir arkadaş var.http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=71948 bu arkadaş ermeni soykırımının olduğunu söyleyip bizi bayağı tarik etmişti sonunda modların duyarlılığı sayesinde uyarı geldi kendisine adam imzasına bile ermenisoykırımının olduğuna dair bir web sitesi koymuştu uyarıdan sonra silmiş yada silinmiş ama profilinde hala duruyor.Yaptığı nerede ise hakaret içerikli yazılarıda silinmiş.Adam buraya resmen provoke amaçlı gelmiş.
  • site tamamen saçmalık bu sitenin hacklenmesi gerek bence

ilgilenen arkadaşlara duyrulur...www.theforgotten.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: divxman

Atatürk'e edilen pis lafları okumadınız sanırım bi okuyon bence ondan bahsediyor arkadaş...DH sallanıyo siz uyuyonuz...

yok ben o saatte uyumuyordum geziniyordum azıcık
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_13

site tamamen saçmalık bu sitenin hacklenmesi gerek bence

ilgilenen arkadaşlara duyrulur... www.theforgotten.org

bakınız (www.theforgotten.org ) vermiş olduğunuz linkte bize ulaşın var sizde oradan onlara ulaşarak gereken cevapları gereken münasip yerlerine yerleştirseydiniz.. O ermeni soykırımını kim yaptırdı ise emri kim verdi ise keşke sağ olsaydıda bugünde verseydi demekki tam soykırım yapamamışlarki bugün onlardan geriye kalan artıkları hala hırlamakla meşguller

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.