Şimdi Ara

Bir chat sitesinde rastladığım hatun ve mükemmel yaşamı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
13
Favori
12.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kisinin mutluluk anlayisina gore degisir her sey. Misal anlattigin hayat bicimi mantiksiz, karamsar ve bos geldi, dusununce bile mutsuz oldum. 23 yasindayim, unv. bitmek uzere. Kendimi isime adamak, hangar icinde bir omur gecirmek istiyorum. Arada bir arkadasimla, kardesimle maxi scootera atlayip ufak geziler yapsam ohh mis.

Daha once okul sayesinde 1 hafta italyada bulundum o kadar. Yarin oburgun is icin gonderseler seve seve giderim ama asla orada hayat kurmam. Niyeyse nefret ettim, sogudum.

Son olarak kacacam edecem havalarindaysan sat varigi yogunu arabani ve git. Genc isci ihtiyaci olan avrupa ulkelerinden birine git. Umarim mutlu olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumları okudum konu bildiğin kamu spotuna dönüşmüş nedir bu uyuşturucu muhabbeti arkadaş , adam orda 2 paragraf yazı yazmış el insaf uyuşturucu alkole mi özeniyosun diyen kızın yüzüne tükürürüm diyen kezbanların peşinden koşarsın anca diyen

"İşte konuyu açan dostum nasıl dışlandın gördün mü ? :) burası Türkiye, kendileri sürünen ancak başkalarına akıl verenler ülkesi.."

Şu yorumu yazan arkadaş o kadar iyi özetlemiş ki , daha okuduğunu objektif olarak değerlendiremeyen reklam tabelası kılıklı insanlar gelmiş sağlık-rehberlik dersi veriyorlar burda ne kadar üzücü

Konuyu açan arkadaşım asıl anlatmak istediğini anlayan bi kaç aklı başında adam var gerisini boşver sen

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Uyuşturucu , alkol kullanıyolar diye mükemmel yaşam mı oluyor? Yaş kaç sincap?

+1

çocuk resmen zavallı denilebilecek bir türe dönüşmüş bu yaşında. Allah ailesine sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 5 Ağustos 2013; 7:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

site tr.chaturbate.com

site adult içerir
  • Konuyu açan arkadaşın söylediklerine dibine kadar katılıyorum.

Bak ne güzel üniversite okuyorsun,imkanın varsa bi work and travel felan yap veya student exchange programıyla değişim yap, hiç değilse azcıkta olsa o yaşamın içinde bulabilirsin kendini. Benden geçti artık uzatmaları oynuyorum üniversite de, hem çalışıp hem okuduğum için yapamadım,giden çok arkadaşım oldu geri dönmek bile istemediler nedeni ise yazdıklarının tamamı.

Bir çok ülkeden geriyiz zihin olarak ve bunu kabullenmek hiçte zor olmasa gerek. Eğer imkanın varsa kaç git bu ülkeden.

Edit'leyip yazdığın mesaj daha açıklayıcı olmuş anlamayan liseliler için.
  • Uyuşturucu alkolle çok iyi yaşam oluyor zaten te Allahim yaa

• Kızın arkasındaki bacak mı?
  • hacı adamlar anlayışlı 3some falan sorun olmaz onlara sor bence
  • Hihi müthiş hayat kanka 45 yaşında ölürsün

• Gene geldi bebe belik ayya kıs kıskıs kıs neyse aga her dedigine harfiyen katılıyorum biz kendimiz için yaşamıyoruz kendini bilip yaşayanada deli gözüyle bakıyoruz o 1 gram beyni olan kızlara klitoris sevdasına kendimizi ayaklar altına aldırıyoruz benböyle çok gördüm grursuz insan.Annesi kapalıymış optimuma açık kadınlar gleiyomuş annesinden utanıyomuş çocugun durumu yerindeymiş annesine 200 tl ayakabı aldırmış diger çocugun drumu yerinde degil babası aglamasın diye canını dişine takmış mesailerle ayakabı almış ona.Ya zenginsende içinde kalsın kendini birşey sanma yukarda allah var.Burdaki hayatının tadını çıkart kız peşinde koşma kendine çeki düzen ver grurunu ezdirme şimdi utandıgın o ana babaya hiç sordunmu seni küçükken o yoklukta nasıl büyütmüşler senin para yedirdigin kızların bogazındaki parayı nasıl kazanmışlar allah kimseye böyle evlat nasip etmesin böyle çocukların ailesine sabır versin bebeyide ıslah etsin ne diyelim arkadaşlar. Herkesde bir ara fotograf makinesi vardı olmayanda mutlaka profesyonel fotograf makinesi anasına aldırıyodu.Telefon vardı gene aynı şekil telefonu zorla aldırıyodu.Neydi lan bir ayakabı vardı giyon tabanı düz bez s.bktan birşey bir ara o vardı herkes ondan aldı.Şimdi renkli pantolon devri çıktı herkes ondan aldı.Eskiden sokakata maç yapardık kim iyi oynuyo vardı şimdi kimin telefonu daha iyi oldu.Bu hayat nereye gidiyo ya valla Aklı olan arkadaşlar okumaya bakın ama bunu kendiniz için yapın hayallerinizi gerçekleştirmek için yapın emin olun şimdi imrendiginiz mahalede yanında kız ile hava atan gençlerin hepsi bir bka yaramıyacak.Anlatayım arkadaşımın babası araba işinde çalışıyo araba yapıyorlarmış bmw ffabrikasında arkadaşım bir kere gittim diyo babam gelmiş 50 yaşına ama 35 yaşında belki daha küçük adama müdürüm demek zorunda çünki işi o adamın elinde diyo.Çok pişmanım ardaşlar çalışmayıpta 2 kız sevdasına dolaştgım için şimdi imreniyorum anadolu lisesine gidenleri görünce ahhh ulan ahh

• konuyu acan arkadas hakli , bu ulkede yasam yok gercekten.insanlar cok kiskanc birbirine sıkıntı vermek icin yarisiyorlar. Bir hafta yurtdisina ciktim hersey ruya gibiydi, buraya gelirken pasaport kontrolunde resmen ayaklarim geri geri geliyordu.buraya geldim gene dert,tasa.

• Orijinalden alıntı: GreenSpirit

Yaşım 20 bu 1.si. Ulan türk gençlerinin hayatı çokmu güzel? Türkiye çok güzel bir ülkemi böyle konuşuyosunuz. Ne için yaşıyoruz biz? Niye o kadar paralar döküp alışverişler yapıyoruz? Çünkü dışarıda sosyal ortamda giyinişin güzel değilse ve paran yoksa hayat yok, BU KADAR AÇIK BU KADAR NET. Yorum yapanların çoğu çoluk çocuk bariz belli. Biz kendimiz için yaşamıyoruz bu hayatta bunu detaylıca düşünün anlarsınız ne demek istediğimi. Üniversite okuyoruz çünkü okumayana güzel kızda yok ileride işte yok, güzel bir hayatta yok. Kıyafetlere pahalı markalara tonlarca paralar döküyoruz, sırf dışarda ezilmemek için, 2-3 sene önce Lacoste'un ayakkabı ürettiği bilinmezdi, şimdi herkesin ayağında Lacoste ayakkabı, niye? Çünkü gençlik birbirine hava atmanın peşinde, herkes birbiriyle saçma sapan yarış içinde, sırf 3-5 tane türk kezbanıyla takılabilmek arkadaş olabilmek, ortam yapabilmek için. Mutluluk dediğiniz olay bumu sizin? Hiçmi düşünemiyosunuz bunları? Yaşı küçüklere bişey demiyorum ben onlar kafasına göre konuşsunlar sıkıntı değil. Bakın ben üniversite okuyorum, evet kendimi ön plana çıkarmak için, tonlarca para döker hep alışveriş yaparım, kendime bakarım ne bileyim dışardada gayet iyi bir ortamım var, altımda arabada var eğer yalan söylüyosam sabaha çıkmak nasip olmasın. Ama hayat bumu? Bu değil, herşeyin boş olduğunun farkına vardım ben, ve yavaş yavaş etrafımdakilerden uzaklaşıyorum çünkü artık ne muhabbetleri sarıyo nede başka bişey. BİZ KENDİMİZ İÇİN YAŞAMIYORUZ BUNU KABUL EDİN, DIŞARDAKİ ORTAMA AYAK UYDURABİLMEK İÇİN YAŞIYORUZ VE BUDA İNSANI YORUYOR. Ama şöyle bi hayatın olsa, uyuşturucuyu boşverin içen içer, içmeyen içmesin bende kullanmıyorum. Düzenli bi işin olsa, şöyle bi hatun olsa, başkaları için yaşamıycaksın, o ne demiş bu ne demiş diye uğraşmıycaksın, yanında hatunun olucak dertsiz tasasız bu dünyadaki ömrünü tamamlıycaksın olay bu kadar basit. Hayatın boş olduğunu yaşayan bilir, yaşamayanlarda illaki zamanı gelince bunu anlıycaklar.

+1 Yaş 31 bu arada bekar yaşıyorum kendime yaşıyorum alkol alıyorum sigara içiyorum. Uyuşturucu yok yalnız. Sağolsun arkadaş grubum sayesinde devam. Bunun dışında Üniversite mezunuyum. Hee şu an kazandığım para yetiyormu dersin yetmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultrex -- 5 Ağustos 2013; 11:32:05 >

• Bence özendiği hayat mükemmel.

• "Kalpler ancak ALLAH'ı anmakla mutmain olur."
    (Râd suresi.28.ayet)

Mutmain
    sf. esk. İnanmış, gönlü kanmış, emin olan.
  • Buna mı özeniyon la kafana ne düştü acaba

• Herkes çok yüklenmis arkadaşa.Ama bende yazanlarla aynı fikirdeyim özenilecek bir tarafı pek yok .Uğuşturucu falan yazmışsın orda sıçmışsın.Hadi dersin bir sevgilim olsa onla yaşasak benim sevdiğim hoşlandığım şeylerden hoşlansa birlikte zaman geçirsek toplumsal yargıları bir kenara bıraksak falan anlarım.Ama bu hayatı yaşamak istemezdim uğuşturucu insanı mahvediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 5 Ağustos 2013; 11:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Arkadaşa kimse katılmamış herkes örgütlenmiş gibi olmuş ilk kez şaşırttınız beni.

Adamın anlatmaya çalıştığını ya anlamamışsınız yada o yaşamın size göre kötü taraflarını eleştirmişsiniz.

Türkiye'deki yaşam tarzını beğenmiyorum diyor ve sebeplerini açıklıyor.

Kız arkadaş konusuna gelirsek , böyle sevgili istemesi gayet normal. " Hadi aşkım alışveriş merkezine gidelim , annem gile gidelim , yemeği akşam dışarıda yiyelim. " gibi konuşan biriyle evlen mutlu bi' aile yaşamın olsun bıdı bıdı. Bazıları bunu istemez. Daha punk daha zen ruhlu kızlardan hoşlanır. Bu size ters gelince olmaz , saçmalama öyle hayat mı olur ! Hem istediği hayat sizin anlattığınız değil ki ! Öyle bi' hayat olamaz zaten. Çalışan , akşam çay yerine uyuşturucu içen , tv yerine pc'de oyun oynayan bi' aile olabilir. Ne saçmalıyorsunuz siz ! Konu dışı diye iyice vurmuşsunuz , anlamamazlıktan gelmişsiniz. Taşları yeriden dizeceğinize , yerlerini değiştirirseniz mümkün olacağını görürsünüz.

Kelimesi kelimesine katılıyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi

ozendigin seylere bak , oyun oyniyim , s*x yapiyim, ee para nerden gelicek? bu kafayla biz gelisemeyiz

sex yapmak sansürlenmiş, bizi geliştirecek kafaya bakar mısınız
    hülooooooooğğğğ
  • Hem wow oynadım hem kız arkadaşımla beraber wow oynarken bu tarz bir hayatımızda oldu da konuyu açan adam çok ağır ve görmemiş trollün teki bastım bloğu

• Konuyu acan arkadas kusura bakmasin,herkezin bu postu okumasinida istiyorum ayrica.

Bu tip vakalar genelde tr'de apacinin bir gomlek ustu insanlar oluyor.Boyle zamaninda her seyi mas mavi goren.Gelicek adina hic bir fikri olmayan elemanlar.Turkiyedeki sozde sosyal hayati HAYAT sanip suyun akisina kapilan insanlar.Lise donemini khardasim,qnq, diyerek.Babalarindan harclik alip o kafe senin bu kafe benim dolasip 1 bardak caya 4,1 bardak kahveye 8 lira veren sonrada resim cektirip face atip surekli yer bildirimi yapan ozlu giderli sozler paylasan,kendini tr'deki olmayan sosyal hayata kaptirmis insanlardir.

Aradan vakit gecer.Yas gelir 19-20'ye.Kafelere gidip yer bildirimi yapmaktan sikilip boyle konu acarlar.Yurt disindaki sosyal hayati gorup oturur aglarlar.Bunca yasadigim ergenlik,apacilik bosunaymis.Hayat yurt disindaymis derler.Oturup guzel ulkeme laf atarlar.Yok tr boyle yok tr soyle.Fakat is isten gecmistir.

Tabi bu durumdan kurtulmanin yollarida var.Yazlari work and travel yapabilirsiniz.Sizi kesmedi mi? gidin erasmusa abi.1 yil pasa pasa dolas.Aylik 500 euro harcligin cebinde? olmaz ama.Buradaki ortaminiza nolacak? yazik size.

Aylik belli bir geliri olanlar icin TR cennetdir.Bunun altini ciziyorum.Ha gidin gencliginizin bir bolumunu yurt disinda yasayin.Oralarinda bir tozunu attirin.Buradaki insanlar yurt disina hep + yonlerini dusunuyor.Gidin,gidinde gorun - yanlarini.Bir dahada benim cennet vatanima laf atmayi kesin.

Gecirmis,gormus birisi...(mobil yazdim,imla hatasi varsa affola)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.