Şimdi Ara

Bir chat sitesinde rastladığım hatun ve mükemmel yaşamı. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
13
Favori
12.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede bize küçüklükten yanlış değer yargıları yükleniyor, sonra da kaldıramayıp onları patlıyoruz hepimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adamın özendiği hayata bak. Gören düzenli spor yapan düzenli geziler düzenleyen değişik sosyal aktivitelere katılan yada organizasyonunu yapan bir çifte özeniyor sanacak..

Bu yukarıda yansıttığın yaşam benim gözümde yozlaşmanın bitmişliğin dibe batmışlığın en sonu. Bildiğin batak orası nesine özendin.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

Konuyu acan arkadas kusura bakmasin,herkezin bu postu okumasinida istiyorum ayrica.

Bu tip vakalar genelde tr'de apacinin bir gomlek ustu insanlar oluyor.Boyle zamaninda her seyi mas mavi goren.Gelicek adina hic bir fikri olmayan elemanlar.Turkiyedeki sozde sosyal hayati HAYAT sanip suyun akisina kapilan insanlar.Lise donemini khardasim,qnq, diyerek.Babalarindan harclik alip o kafe senin bu kafe benim dolasip 1 bardak caya 4,1 bardak kahveye 8 lira veren sonrada resim cektirip face atip surekli yer bildirimi yapan ozlu giderli sozler paylasan,kendini tr'deki olmayan sosyal hayata kaptirmis insanlardir.

Aradan vakit gecer.Yas gelir 19-20'ye.Kafelere gidip yer bildirimi yapmaktan sikilip boyle konu acarlar.Yurt disindaki sosyal hayati gorup oturur aglarlar.Bunca yasadigim ergenlik,apacilik bosunaymis.Hayat yurt disindaymis derler.Oturup guzel ulkeme laf atarlar.Yok tr boyle yok tr soyle.Fakat is isten gecmistir.

Tabi bu durumdan kurtulmanin yollarida var.Yazlari work and travel yapabilirsiniz.Sizi kesmedi mi? gidin erasmusa abi.1 yil pasa pasa dolas.Aylik 500 euro harcligin cebinde? olmaz ama.Buradaki ortaminiza nolacak? yazik size.

Aylik belli bir geliri olanlar icin TR cennetdir.Bunun altini ciziyorum.Ha gidin gencliginizin bir bolumunu yurt disinda yasayin.Oralarinda bir tozunu attirin.Buradaki insanlar yurt disina hep + yonlerini dusunuyor.Gidin,gidinde gorun - yanlarini.Bir dahada benim cennet vatanima laf atmayi kesin.

Gecirmis,gormus birisi...(mobil yazdim,imla hatasi varsa affola)

Katılıyorum, benzer şeyler yazacaktım ama çok üşendim metrobüsteyken

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

quote:

site tr.chaturbate.com

site adult içerir

İcersin. utandin mi?

Oruçluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Devlet-i Aliyye

Ulan özendiğiniz hayatlara bakın kafaya darbe mi aldınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

site tr.chaturbate.com

site adult içerir

İcersin. utandin mi?

Oruçluyum

allah kabul etsin.

• Evet forumda ne çok ergen, işsiz olduğunuda görmüş olduk. Uyuşturucu kullanmam diyorum sadece kızın söylediğini yazdım buraya, bana uyuşturucuya özniyosun diyolar. Şurda yorum yapanların çoğunun okuduğunu yorumlama kapasitesi bile yok, akılları yok fikirleri var. Ama büyüyecek tabi ergenler, ilerde görürüm ben sizi. Biraz mantıklı düşünen kardeşlerim gayet açıklayıcı yorumlar yapmışlar, benimde yanlışlarımı görmeme sebep oldular ama söylediklerimin arkasındayım ve tekrar söylüyorumki bu ülkedende, bu ülkenin bu apaçi, işsiz, kezban gençlerindende bir yol olmaz. Cebinizde 5 kuruş paranız olmadığı halde, siz ilerde para ile mutlu olacağınızı sanmaya devam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

site tr.chaturbate.com

site adult içerir

İcersin. utandin mi?

Oruçluyum

allah kabul etsin.

Amin

• kızı şuan izliyorum özenilecek bir hayatı yok imkanım olsa bende amerikada üni okumak isterdim ayrı
  • Başkalarının hakkınızda ne düşündüğünü ne kadar az iplerseniz o kadar çok huzur sahibi olursunuz.

Hayatım boyunca maddi şeylere önem vermedim. Kimseyi kıyafeti ayakkabısı vs. ile değerlendirmedim. Kullandığı araba telefon hiçbir zaman önemli olmadı.

Sonuç olarak sevdiğim bir eşim ve her zaman yanımda olmuş ve olacak dostlarım.

iyfonlar lakostlar vs vs bunlar size geçici orgazmlar yaşatır.
  • Ben kesinlikle sana katılıyorum dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

Adamın özendiği hayata bak. Gören düzenli spor yapan düzenli geziler düzenleyen değişik sosyal aktivitelere katılan yada organizasyonunu yapan bir çifte özeniyor sanacak..

Bu yukarıda yansıttığın yaşam benim gözümde yozlaşmanın bitmişliğin dibe batmışlığın en sonu. Bildiğin batak orası nesine özendin.

sanki bizdde öyle bir hayat var.

Söz konusu özenilen hayattan çok daha iyi durumdayız. O kadar batmış değiliz en azından.

batmış değiliz?
    bakalım ne kadar batmışız?
    tavuğa tecavüz edeninden tut kendi kızını satanına kadar her türlü pisliğimiz var.
    uyuşturucu alkol zaten gırla.
    üstüne millet aç.
    ülkeyi yönetenler yönetmiyor resmen idare ediyor.
    bir şey üretmiyoruzhep hazır yiyiciyiz.
    kızlarımz o kadar mükemmel ki yemedikleri herze yok.
    o kadar iyiyiz değil mi?

• Zihniyete bak.İt kopuk olmak mükemmel yaşam olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Söz konusu özenilen hayattan çok daha iyi durumdayız. O kadar batmış değiliz en azından.

batmış değiliz?
    bakalım ne kadar batmışız?
    tavuğa tecavüz edeninden tut kendi kızını satanına kadar her türlü pisliğimiz var.
    uyuşturucu alkol zaten gırla.
    üstüne millet aç.
    ülkeyi yönetenler yönetmiyor resmen idare ediyor.
    bir şey üretmiyoruzhep hazır yiyiciyiz.
    kızlarımz o kadar mükemmel ki yemedikleri herze yok.
    o kadar iyiyiz değil mi?

Aynen öyle, burada takılanların çoğu ergen oldukları için ve bunları düşünemiycek kadar beyin yoksunu oldukları için, anlamıyolar bunları. O yüzden hiç tartışmaya gerek yok. Onlar cennet vatanım diye tutturmuşlar öyle devam etsinler.

• Öyle hayatmı olur be okurken midem bulandı
  • Evet haklısın ttürkiyede hayat çok zor okumassan sürünüyorsun devletten destek yok ayrıca türk kızlarının bence %60 70 i güzel değil ama güzelleride aşırı güzel bende bi rusyada yaşamak isterdim yada izlandada ülkemiz çok pahalı asgari ücret ortada geçinmek zor yanlış anlamayın ben türk olduğum için gurur duyuyorum ama bi rusya izlanda yada bi avrupada yaşamakda isterdim bence sigara içmek uyuşturucu kötü hayatın batıyor o kız mutlu deildir hayatından adım gibi eminimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşım 20 demişsinde istersen 40 yaşında ol şunlara özenip şu uyuşturucu kullanmaktan tipi kaymış kızla birlikte olmak isteyenin aklından şüphe ederim. Bu forumun en büyük sorunu bu. Hap atıp her gün birinin yatağında sabahlamayı modern olmak sanıyorsunuz. Kız midemi bulandırdı. Ortam delisi olmuşsunuz artık popi olmak için varınızı yoğunuzu verirsiniz. Nedir bu dikkat çekme çabası? Kezbanlara laf atarsınız ama gerçek hayatta peşlerinden koşarsınız.

Senin koştuğun gibimi koşarız güzel kardeşim? Merak etme hiç koşmadım koşmamda. Uyuşturucu kullanmadım, kullanmamda, sadece kızın bana söylediklerini buraya yazdım ama yanlış bir dille yazdıgımın farkındayım bazı beyin yoksunları anlasın diye daha farklı bir şekilde yazabilirdim, senin gibi mesela. Lan olum bi basgit ya dünyadan 1 gram haberiniz yok gelmişsiniz bana burda erkeklik yapıyosunuz. Senin modern anlayışına bişey derdimde ben şimdi, yaşı küçüktür heralde deyip susuyorum. Bu arada ee olum biz madem kötü çocuklarız, ortam çocuklarıyız. Senin bu saatte pc başında bu konuyu merak edip baştan sona okuyup buraya mesaj atmandaki amaç ne? Seninde dikkatini çekti heralde, belki ondandır. Neyse İyi çocuk ol, sütünü iç ve uyu, yarın kezban arkadaşınla buluşucaksan falan uyanamazsın geç kalırsın hadi bakıyım

Ulan erkeğim diye ortada dolaşıyorsun bir gram adamlığın varsa birşey bilmiyorum. Ne beynin var ne bi haltı bildiğin. Akşama kadar karı kız resimlerine bakar forumda kızlara laf atar gerçek hayatta köpek gibi peşlerinde koşarsın. Kuyruklarını yalarsın. Baban biliyor mu bu saatte pc başında oturduğunu? Kızar sonra. Hadi şimdi kaybol git. Kimsin lan sen bende böyle konuşuyosun,hırbo? İzlediğin filmlerden ve iki bacak görme umuduyla girdiğin sitelerden özendiğin hayatı bir gün beğenmediğin bu ülkede bir tarafına monta ederler kendine gelemezsin. Allahın liselisi. Yaşın maksimum 14. Etrafında ki bütün kızlar kezban ve hiçbiri sana bakmıyor. Kızlar birşey sorduğunda suratı kıpkırmızı olan kızların gözünün içine bakamayan toplum içinde 5 para değeri olmayan bir ergensin. Şu koyduğun kızın suratına tükürmem ama sen ona bakarak ağzının sularını akıtıyorsundur. Mesaj atma amacın ne diyor birde keko. Senin gibi abazalar bu forumdan gidene kadar yazacağım konularınıza. Açtığın konunun başlığından bile iki gram beyni olmayan bir ergen olduğunu anladım.Ne saçmaladığını görmek için girdim. Erkeksen çıkar konundan.Asla olamayacağın bir kişi gibi görünüp popi olma çabası içerisinde yaşayıp giden amipin birisin.Baştan sona okuduğumu iddia ediyor bir de ergen. Senin gibi bir tek beyin hücreli canlı için 2 dakikamı feda etmem. İlk 2 paragrafından nasıl bir kafaya sahip olduğunu anladım zaten. Bu saatte yazmam tuhafına gitmiş herhalde. Herkes senin gibi babasından gizli açmıyor pcyi olum. Hadi yallah.

Bak bak bak küçük joo'ya bak nasılda dikleniyo abisine. Şu gecenin karanlığında, odanda kendi ossuruk sesinden bile korkar durumdasın şuanda kabul et bunu. Lan madem bu kadar erkeksin, yaz lan telefonunu, ver hemen facebook, twitter adresini. Senin o tipsiz suratını çok merak ediyorum bi verde bakıp güleyim azıcık Ulan hayattan artık nasıl dışlandıysan nasıl bir kuyruk acın varsa bu kadar şeyi bir anda yazabildin, harbiden Allah yardımcın olsun. Ha yok öyle değil, al ben buyum diyebiliyosan bana buyur hodri meydan, eğer bir tarafın yemiyosa bunu yapmaya bu kadar beyin yoksunuda olma şerefinle defol git.

Senin gram şerefin varsa bu özenti işlerden vazgeç abisi. Neysen o ol kızlar bakmasa da en azından karaktersiz damgası yemezsin. Benim yazdıklarımı bana yazıyorsun kuyruk acısı olan sensin.Belli ki çok sevdiğin kezbanından bi tekme yemişsin.Ben senin gibi boş beleş ortalıkta kalanların özendiği hayat tarzına özenmiyorum.O kızı gördüğün siteye takılmandan bile ne kadar boş beleş bir abaza olduğun belli.Omegle'ye takıl çok kız istiyorsan. Ama text bölümüne gir. O biçimsiz suratını görürlerse değiştirirler hemen iyice kırılır gururun.

Demek yalnızlıktan bıktın ha liseli velet. Olum defol git şurdan, senin gibi bir ergeni karşıma alıp konuştugum için bile kendime kızıyorum. Yalnızlıgınla mutluluklar sana liseli velet

HE-HE-HE-HEAD SHOT YETER HOCAM ÇOK VURMA

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

konuyu acan arkadas hakli , bu ulkede yasam yok gercekten.insanlar cok kiskanc birbirine sıkıntı vermek icin yarisiyorlar. Bir hafta yurtdisina ciktim hersey ruya gibiydi, buraya gelirken pasaport kontrolunde resmen ayaklarim geri geri geliyordu.buraya geldim gene dert,tasa.

vallahi doğru bu olay türkiyeden çıkarken böle sanki pres makinasından kurtulmuş gibi oluyorum tüy gibi oluyorum lakin ne zaman sınıra girsem yok arkadaş üstüme pres basılıyomuş gibi dert tasa yok birisi anana bacını kesiyor mu laf atıyor mu bıktım açıkçası
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Yaşım 20 bu 1.si. Ulan türk gençlerinin hayatı çokmu güzel? Türkiye çok güzel bir ülkemi böyle konuşuyosunuz. Ne için yaşıyoruz biz? Niye o kadar paralar döküp alışverişler yapıyoruz? Çünkü dışarıda sosyal ortamda giyinişin güzel değilse ve paran yoksa hayat yok, BU KADAR AÇIK BU KADAR NET. Yorum yapanların çoğu çoluk çocuk bariz belli. Biz kendimiz için yaşamıyoruz bu hayatta bunu detaylıca düşünün anlarsınız ne demek istediğimi. Üniversite okuyoruz çünkü okumayana güzel kızda yok ileride işte yok, güzel bir hayatta yok. Kıyafetlere pahalı markalara tonlarca paralar döküyoruz, sırf dışarda ezilmemek için, 2-3 sene önce Lacoste'un ayakkabı ürettiği bilinmezdi, şimdi herkesin ayağında Lacoste ayakkabı, niye? Çünkü gençlik birbirine hava atmanın peşinde, herkes birbiriyle saçma sapan yarış içinde, sırf 3-5 tane türk kezbanıyla takılabilmek arkadaş olabilmek, ortam yapabilmek için. Mutluluk dediğiniz olay bumu sizin? Hiçmi düşünemiyosunuz bunları? Yaşı küçüklere bişey demiyorum ben onlar kafasına göre konuşsunlar sıkıntı değil. Bakın ben üniversite okuyorum, evet kendimi ön plana çıkarmak için, tonlarca para döker hep alışveriş yaparım, kendime bakarım ne bileyim dışardada gayet iyi bir ortamım var, altımda arabada var eğer yalan söylüyosam sabaha çıkmak nasip olmasın. Ama hayat bumu? Bu değil, herşeyin boş olduğunun farkına vardım ben, ve yavaş yavaş etrafımdakilerden uzaklaşıyorum çünkü artık ne muhabbetleri sarıyo nede başka bişey. BİZ KENDİMİZ İÇİN YAŞAMIYORUZ BUNU KABUL EDİN, DIŞARDAKİ ORTAMA AYAK UYDURABİLMEK İÇİN YAŞIYORUZ VE BUDA İNSANI YORUYOR. Ama şöyle bi hayatın olsa, uyuşturucuyu boşverin içen içer, içmeyen içmesin bende kullanmıyorum. Düzenli bi işin olsa, şöyle bi hatun olsa, başkaları için yaşamıycaksın, o ne demiş bu ne demiş diye uğraşmıycaksın, yanında hatunun olucak dertsiz tasasız bu dünyadaki ömrünü tamamlıycaksın olay bu kadar basit. Hayatın boş olduğunu yaşayan bilir, yaşamayanlarda illaki zamanı gelince bunu anlıycaklar.

@@Taxi-Driver @brotherarcher @[Fe4R] @prınglesss @Dean. @lalala25 @fenerliso @carisma_eko @RiXoN @Italiano @mahmutzahitcelik @-Stealth. @KIYAMETT @qer_1st_k @Daniel Agger @YSOFT @gmtalha_44 @34Kurşun @a4technic @forum1 @vozdovi @thestell @menelas @F L A S H @Treth @intenseLight @Ulu Manitu @HitlerinAbisi @Devlet-i Aliyye @AkumaRaion @KralCıplak @Françuezli Ançuez @farego @The Peacemaker @xwireless55 @-MoYk- @Dreamwalker23

Şu yorumuna +1, ilk yorumuna sallayanlar buna cevap veremezler çünkü bu yorumunda sonuna haklısın, sürüden ayrılanı pasifize etme olayını da bir türlü çözemedim.He adamlar sığır gibi yaşıyolar he içki içip sıçıyolar.Ama sana şunu söylemek istiyorum hala böyle bir hayat için kararsızsın , korkuyorsun eğer böyle bir sorunun olmasaydı adımını atardın.Çevremde her gün yeni telefon, borcunu zar zor ödeyeceği arabalar alanlar var giyim'e değinmiyorum bile paha kıstasımız oldu güzel giyinmek önemli değil.Fight Club'cılık oynamak istemem ama durum bu.Alt kesim ve orta kesimden durumları bildirdim, zenginleri bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F7 -- 5 Ağustos 2013; 19:25:16 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.