Evet başlıkta olduğu gibi ben bir CD yapmak istiyorum, nasıl Anlatayım :) Driverlimi bir araya getirmek istiyorum Formattan sonra yani Windows'u kurduktan sonra Yapmış olduğum CD'yi takıp (CD Rom'a) önümde bir pencere çıkmasını ve sırasıyla driverlerimin görünmesini istiyorum ve bende sırasıyla tek tek tıklayıp kurmak istiyorum , bu kadar Teşekkür Ederim
eee?aynen dediğin gibi yap o zaman..tam olarak anlayamadım da :)
dostum html editörü kullanabilirsen onları kullan eğer kullanamıyorsan word ile bir tane html sayfası yarat. Aygıtın adını yaz buna cddeki yerini gösteren bi köprü kur. Word'de geri al tuşunu yanındaki dünyalı işaret köprü kurmaya yarar.... Mesela ekran kartı yaz buna e:\driver\ekrankartı gibi bir yol belirle cdye nasıl kaydettiysen o yolu yaz... ama bunu nasıl autorun dosyası haline getireceğini bilmiyorum... Hiç yapmadım...
norton ghost kullan ideal bir sistem kur ve norton ghost'la image al. win98 kullanıyorsan cd'ye sığar ama winxp zor benim yedek xp için 1 gbyte. winxp yedeklemen için hdd'nin iki parça olması lazım. Tam anlamıyla senin driver gibi olmuyor ama ayarlarla uğraşmak zorunda kalmıyorsun.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by showtime_0</i> <br />dostum html editörü kullanabilirsen onları kullan eğer kullanamıyorsan word ile bir tane html sayfası yarat. Aygıtın adını yaz buna cddeki yerini gösteren bi köprü kur. Word'de geri al tuşunu yanındaki dünyalı işaret köprü kurmaya yarar.... Mesela ekran kartı yaz buna e:\driver\ekrankartı gibi bir yol belirle cdye nasıl kaydettiysen o yolu yaz... ama bunu nasıl autorun dosyası haline getireceğini bilmiyorum... Hiç yapmadım... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
World değilde başka bir program olduğuna inanıyorum ama hangi program mutlaka bilen bir arkadaş çıkacaktır İstediğimi aynen senin anladığı gibi
ya benim anlatmaya çalıştığım word ile yaplıan sadece hangi driverini seçeceğini gösteren sayfa... mesela dergi cdlerine autorun.inf diye bi dosya olur ve içinde şunlar yazar [autorun] open="start index.htm" icon="cdicon.ico"} benim anlatmak istediğim sadece bir tane html dosyası hazırlaman... Anlatamadığımsa cdyi cdroma sokunca bunun ekrana nasıl geleceğini bilmioyrum....
CD'yi CDRom'a taktığında ekrana gelmesi kolaydır bence işin son kısmı o Önemli olan giğerleri yani CD'yi takınca ekrana gelecek olan görüntünün şeklini ayarlamam ve üzerindeki yazılar örneğin Ana Kart ve buna tıkladığımda anakar Driver'in setup'u devreye girmesi ve diğerleri tabi
yaa bak dediğim gibi wordu aç... Boş web sayfası oluştur bölümüne gel... oraya ekran kartı yaz. sonra ekran kartı yazısını seç... yukarıdaki köprü düğmesine tıkla. oradan dosyanın veya websayfasının adını yazın bölümüne (örnek olarak)e:\\drivers\ekrankartı\setup.exe tarzında bişi yaz sonra buna benzer şekilde modem, ses kartı vs. şeklinde uygula. Daha sonra bu sayfayı web sayfası olarak kaydet.. Bunu da cdnin içine at. ama dedğim gibi cdyi takınca bunun nasıl açılacağını bilmiyorum.......
yaa bak dediğim gibi wordu aç... Boş web sayfası oluştur bölümüne gel... oraya ekran kartı yaz. sonra ekran kartı yazısını seç... yukarıdaki köprü düğmesine tıkla. oradan dosyanın veya websayfasının adını yazın bölümüne (örnek olarak)e:\\drivers\ekrankartı\setup.exe tarzında bişi yaz sonra buna benzer şekilde modem, ses kartı vs. şeklinde uygula. Daha sonra bu sayfayı web sayfası olarak kaydet.. Bunu da cdnin içine at. ama dedğim gibi cdyi takınca bunun nasıl açılacağını bilmiyorum.......
Boş web sayfası oluştur'ru bulamadım ismi başka bir şey olmasın veya tam olarak nerede gerçe ben baktım ama göremedim
bildiğim bir program vardı seup hazırlamayla ilgili sanırım.bütün hakları sana ait oluyor sanırım adı kursoft setup dı..önce driverlerin hepsini bir yerde topla ..programı kullanırken setup olarak topladığın dosyayı göster...türkçe zaten kolayca anlayabilirsin.hatta programa kendş adını bile verebilirsin..
Autorun Generator Autorun Hazırlamak İçin Güzel bir program Tafsiye ederim Yani aradıgında bu zatne :))
visual basic bilen birini bul yakasina yapis :) veya frontpage ile kolayca yapabilirsiniz.
selam ben size CD_RAYT olsa cd yapabilirsin...
Evet faklı programlar tavsiye edilmiş Çoğunluğun dediği Programı seçmek isterim farklı yorumları olan veya başka program tavsiye eden varmı ?
Visual Basic 6.0 bilen varmı ve bu program benim işimi görürmü
Yokmu konuda bir usta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme