Şimdi Ara

Bir çayın en önemli özelliği nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Bir çayın en önemli özelliği nedir ?

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2015)
Giriş
  • Dünyanın en çok çay tüketen toplumuyuz malum benim merak ettiğim bu kadar çay markası arasından neye göre seçiyosunuz

Ben önüme geleni alıyorum o yüzden bazen çok güzel bazen tadı kötü geliyo ama hangisi güzel onu çözemedim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 12 Kasım 2015; 11:02:37 >

• Suyu sağlam kaynamış, ardından da en az 15 dakika demlenmeye bırakılmış olacak. Ayrıca 90-60-90'lık kız gibi ince belli bardakta servis edilirken 2 tane de şeker şart.
  • Rizeli olmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Suyu sağlam kaynamış, ardından da en az 15 dakika demlenmeye bırakılmış olacak. Ayrıca 90-60-90'lık kız gibi ince belli bardakta servis edilirken 2 tane de şeker şart.

Çayın tadı şekersiz içmeye alışınca anlaşılıyor aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çayı şekersiz icerseniz aromasını ve tadını alırsınız şekerli çayda hepsi ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berrakligi. Bazilari camur gibi bulanik oluyor, icilir mi o be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ulvi-

çaya eskiden 5 şeker atan birisi olarak katılıyorum zor alıştım ama böyle daha lezzetli

@Zuko

çamur gibi olsun tadı güzel olsun

Tad sanırım birazda suyla alakalı suyun tadı güzel olmayınca çayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 12 Kasım 2015; 18:34:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi intikam şekli nedir?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Suyu sağlam kaynamış, ardından da en az 15 dakika demlenmeye bırakılmış olacak. Ayrıca 90-60-90'lık kız gibi ince belli bardakta servis edilirken 2 tane de şeker şart.

Bu kadar iyi başlayıp sonunda batırmak..
    Çay şekersiz içilir.

• kimsenin tad için içtiğini hiç düşünmüyorum. İçmesi biraz uzun sürdüğü için yıllardır hobi olarak içiliyor işte + sade olması. Mesela kahve ve Oralet falan 2 3 bardak içmek istemezsin ama çay sade olduğundan içmek istiyorsun. Bu arada çayı 1 sene kadar şekersiz içmiştim gerçek çayın tadı o zaman anlaşılıyor gerçek bi tat alıyorsun ama şeker koyunca özelliğini kaybediyor başka bir şey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 12 Kasım 2015; 18:40:15 >
  • Bütün şıkları işaretledim küsmesinler diye ..

• Çayı, şekersiz içerimciler doldurmuş konuyu.

Hadiyin lan ordan diyerek çay-şeker koalisyonuna karşı olanlarla muhattap dahi olma gereği duymadığımı belirterek ayrılıyorum konudan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içerken öylede marketten alırken lezzetli olduğunu bildiğini seçersin bence

herkes lezzet demişte 3 bardağa farklı çaylar koysak ne olduğunu söylemesek markayı bilebilecek var mı aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

kimsenin tad için içtiğini hiç düşünmüyorum. İçmesi biraz uzun sürdüğü için yıllardır hobi olarak içiliyor işte + sade olması. Mesela kahve ve Oralet falan 2 3 bardak içmek istemezsin ama çay sade olduğundan içmek istiyorsun. Bu arada çayı 1 sene kadar şekersiz içmiştim gerçek çayın tadı o zaman anlaşılıyor gerçek bi tat alıyorsun ama şeker koyunca özelliğini kaybediyor başka bir şey oluyor.

Kesinlikle katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.