Şimdi Ara

Bir buçuk sene sonra... nihayet 3 kırmızı...(resimli) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah adaş saolasın...Saolun arkadaşlar...Şu an hiç moralim falan bozuk diil:D bu geçmiş olsunlar bana mı geliyo acaba diyorum.Ya o kadar vesvese yapılcak bi konu deilmiş ya da ben hala olayın şokundayım bu arada xbox larınızın kıymetini bilin özellikle falcon kullanan arcade ve elite kullanan arkadaşlar sonra benim gibi dersiniz ki aaa ulan daha geow2 gelcek ee re5 de var...Xbox 360 şarttt.

edit:premium kullanıcılarından hiç söz etmiyorum...Hepiniz göreceksiniz hocam 3 k yı..."her canlı ölümü tadacaktır" hesabı:D
    quote:

Orjinalden alıntı: Puerco

Çok geçmiş olsun Tolga...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 1 Ağustos 2008; 3:06:25 >
  • Geçmiş olsun dostum. Bu 3K acısını bilirim çünkü başıma geldi çok kötü bir durum ama XBOX360 ile yola devam her zaman.
  • Hocam 2.sorunu görmemişim...Valla ben bilmiyorum pek takmıyodum yataymış dikeymiş,hava sirkülasyonuymuş falan bilen arkadaşlar vardır ama o konulara çok takılmamak lazım ayrıntı onlar..Tabi sen şeytan ayrıntıda gizlidir diyosan bilemem...saçmalamaya başladım yatıyorum...iyi oyunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Anar

quote:

Orjinalden alıntı: Noktalama

Şu Microsot Live'dan baya para kazandı. Çoğu kullanıcının Live alıp kullanamadan konsolu gitti. Adamlar herşeyden para kazanıyor.

Geçmiş olsun.

bari para verip dogru duzgun bir online oyun oynuyoruz ps3teki gibi degil

@Tolga_pan_11
    kardes iki sey dikkatimi cekti
    1.senin konsolun ustunde xbox 360 stickeri gibi bisy var o bende yok kutunun icindenmi cikio acaba
    2.senin konsolun ortami kapali giby mis benimki ondan daha kucuk bisy olurmu (2-3 gune kalmaz vga hd kablo alicam monitorumde oyniyacam)

• quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Eyvallah adaş saolasın...Saolun arkadaşlar...Şu an hiç moralim falan bozuk diil:D bu geçmiş olsunlar bana mı geliyo acaba diyorum.Ya o kadar vesvese yapılcak bi konu deilmiş ya da ben hala olayın şokundayım bu arada xbox larınızın kıymetini bilin özellikle falcon kullanan arcade ve elite kullanan arkadaşlar sonra benim gibi dersiniz ki aaa ulan daha geow2 gelcek ee re5 de var...Xbox 360 şarttt.

edit:premium kullanıcılarından hiç söz etmiyorum...Hepiniz göreceksiniz hocam 3 k yı..."her canlı ölümü tadacaktır" hesabı:D
    quote:

Çok geçmiş olsun Tolga...

Ağzını hayrı aç şomluk yapma.

• Öncelikle geçmiş olsun.Benim 01-06-2006 üretim li ntsc-j premium konsolumda birkaç hafta önce 3k görmüştü.Hata kodu 0020 idi ve bu başlığı gördüm aklıma konsolum geldi şimdi açma tuşuna bastım konsol açılmıyor ışık mışık yok yani..
    0020 hata kodunun tam anlamını bilenlerden yardım bekliyorum.3k ye bile razıyım noldu buna ya..
  • 02.06.2006 üretimli ntsc j asia premium pack hitachi dvd rom lu Xboxlar bozulmaya başladığına göre sanırım sıra yavaş yavaş benim;
    02.11.2006 üretimli ntsc j asia premium pack hitachi dvd rom lu Xboxuma geliyor. Yakında bende 3 kırmızıyı görücekmiyim yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: risingforce

geçmıs olsun bır yıgıdı daha topraga verdık ama savaşımız sürecek

Bu gidişde bu savaşı biraz zor kazanırsınız..

Bu arda tolgapan geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

02.06.2006 üretimli ntsc j asia premium pack hitachi dvd rom lu Xboxlar bozulmaya başladığına göre sanırım sıra yavaş yavaş benim;
    02.11.2006 üretimli ntsc j asia premium pack hitachi dvd rom lu Xboxuma geliyor. Yakında bende 3 kırmızıyı görücekmiyim yaaa

Ne alakası var.Bu işler sırayla değil.O zaman benim 2005 model 360'ım nasıl çalışıyor canavar gibi maşallah

• 1.5 sene güzel kullanmışın ama yinede beklenen sonla karşılaşmışsın
  • geçmiş olsun birader.bende 7. aydır kullanıyorum premium.hiç bi sorun olmadı ama olacak diye çok korkuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: expander_

02.06.2006 üretimli ntsc j asia premium pack hitachi dvd rom lu Xboxlar bozulmaya başladığına göre sanırım sıra yavaş yavaş benim;

Ne alakası var.Bu işler sırayla değil.O zaman benim 2005 model 360'ım nasıl çalışıyor canavar gibi maşallah

+2005 .Taş gibi maşallah.

• SONY_55

Dikkat ettim de girdiğin her topic i karıştırmada üstüne yok bro ne iştir?
  • Geçmiş olsun arkadaşım,içimizde ki oyun aşkı bize2.,3. makinaları aldırıyor.Ee bir tv alsak ve bozulsa 2. sefer aynısını alırmıyız?Sırf korsan oyun için bu .oktan makinayı tekrar tekrar alıyoruz,üstüne birde donanımı taş gibi olan konsola karşı körü körüne savunuyoruz.Duygusal fanlık bu olsa gerek.Bedava gecekondu konaktan iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: risingforce

geçmıs olsun bır yıgıdı daha topraga verdık ama savaşımız sürecek

Bu gidişde bu savaşı biraz zor kazanırsınız..

Bu arda tolgapan geçmiş olsun.

kardes su an zaten kazanioruz
    neden dersen birsuru nedeni var
    exclusivleriniz gitti
    update ile makinalariniz bozuldu
    haa bu arada daha cell cozulmedi dimi dogruya

• quote:

SONY_55

Dikkat ettim de girdiğin her topic i karıştırmada üstüne yok bro ne iştir?

Ben karıştırmam düzeltirim.Sadece orda arkadaşın şakasına latife yaptık o kadar.
    Bu arada hangi başlığı karıştırmışım merak ettim.
  • Ufak çaplı bir gözlemdi şimdi tek tek postlarını aramamı bekleme.Kargaşa olan yerde nickin gözüme çarpıo sürekli onu demek istedim.Milletin seninle bir alıp veremediği mi var acaba
  • quote:

Ufak çaplı bir gözlemdi şimdi tek tek postlarını aramamı bekleme.Kargaşa olan yerde nickin gözüme çarpıo sürekli onu demek istedim.Milletin seninle bir alıp veremediği mi var acaba

Olabilir.Herkes birilerini sevmek ya da sevmemek zorunda değil.Çok doğal bir şey.Genelde savunma modundayımdır.Ondandır beni bu kadar tarışmanın içinde görmen.
    Ayrıca burda baya arkadaşımda vardır xboxseverler olarak.Onlarlan bir sorunum.Mesala senlende olmayabilir.Burda çok öyle ilk başta kızıpda samimi arkadaş olduğum kişiler var.Koray mesala belkide en koyu xbox fanıdır.Ana aramız gayet iyidir.Gül gibi geçinip gidiyoruz.Çünkü koray gibi gerçek xbox fanlarını severim.Halbuki önceleri koraylanda kavgalıydık.Ne demişler asıl dostluklar kavga ile başlar.İşte buda bunu gibi bir şey.Sadece şunu söylüyorum beni yanlış tespit etmişsin.Dost olabiliriz.

• Geçmiş olsun.
  • kasayı ne kadara satıyosun xboxun
  • Geçmiş olsun. Sıcak yaz günleri sadece 360 değil hiçbir elektronik alet çok çalıştırılmamalı. Ben de dayanamıyorum saatlerce oynuyorum daha birşey olmadı Allaha şükür.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.