Şimdi Ara

Bir ben mi çikolata ve peyniri aynı anda yiyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben ekmek arasına nutella sürer üstüne karpuz yada kavun koyarım nefis
  • hehe revani ile zeytin veya revani soğan dehşet oluyo!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galip1907

hehe revani ile zeytin veya revani soğan dehşet oluyo!

Üstüne bide çökelek peyniri attım mı tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galip1907

hehe revani ile zeytin veya revani soğan dehşet oluyo!

millet iyice çoştu.. bütün iğrençlikler ortaya saçılıyor sonunu merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Acı koyda görelim

Ya denedim ama tadını bozuyor ya..
  • Nutella-Balık-sucuk
  • ben her turlu peynırle sevıyorum nutellayı. aynı tarıf ettgın gıbı cok hosuma gıdıyo. bıde tursu suyu+ pamuk sekerı denedım fuarda oda guzel oluyo
  • Karbonhidrat ve yağ manyağı olup deli gibi enerji mi almak istiyorsunuz?

Bol şekerli kaymak + Bal yemenizi öneriyorum.

Bir ben mi çikolata ve peyniri aynı anda yiyorum?
  • Çok super tat oluyor ben de öyle yiyorum. Nutellalı ekmeği yiyorsun, hemen sonra güzel bir koyun peyniri atıyorsun ağzına. Mükemmel oluyor.

Düzeltme: Yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenus42 -- 5 Eylül 2008; 23:33:16 >
  • kahvaltıda yenince 2 side aynı yere gidiyor saten ister ilk ye ister koy ekmeğe ister son ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hard_ALL

Nutella-Balık-sucuk

iğrenç

karpuz kabuğunu yiyen varmuı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzeynepp -- 5 Eylül 2008; 23:53:38 >

• iyi benden başka yiyenlerde varmış, çevremde bi insan bulamayınca dedim burdada bulamazsam heralde ben yanlış yapıyorum ama kek üstüne ketçap banada garip geldi, benim kardeşim bi ara ketçapı sıkıp kaşar peyniri banıp yiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 5 Eylül 2008; 23:56:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

iyi benden başka yiyenlerde varmış, çevremde bi insan bulamayınca dedim burdada bulamazsam heralde ben yanlış yapıyorum ama kek üstüne ketçap banada garip geldi, benim kardeşim bi ara ketçapı sıkıp kaşar peyniri banıp yiyodu

Bana da amcamdan geçmiş.. O da ekmek arası; çilek reçeli, salam, kaşar, ketçap, turşu karışımına bayılır.. Ben henüz o saffaya erişemedim..

• Babam Ekmek arası Yumurta pekmez yapıp yiyo ne midesiz adam
  • Reçel + Tam yağlı peynir acayip çok severim...
  • nutellayı ekmege sürücen üstünede ya krem peynir yada normal yumuşak ezine peyniri sürücne ikisini aynı anda yicen çok güzel oluyor bazıları böyle yapamaz midesi bulanır ama o tatlı üstüne tuzluyu yiyince çok güzel oluyor korkma yalnız değilsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.