Şimdi Ara

Bir basketbol forumu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Biraz önce adını vermeyeceğim bir basketbol forumuna üye olmaya çalışırken ]{ l ]) ]) şeklindeki nickim yüzünden banlandım. Daha da ilginci ise banlanma nedenimin "saçma nick" olması!!! Öncelikle sanırım çoğu kişi ilk görüşünde de daha bu nickin KIDDin biraz hoş şekilde yazılmış olduğnu anlayabilir herhalde. Sonuç olarak banlanmam gerekse bile bunun nedeni SAÇMA NICK olmamalı. Diğer arkadaşların da bu konu hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Ha bi de acaba kullandığım karakterler yüzünden mi diyecem ama forumda !!!รєгђคภ!!! şeklinde nicki olan biri var daha birşey diyemiyorum yani. Yorum sizin...

• İlk bakışta bende saçma harfler gördüm yazmasaydın kıddin şekilli hali diye anlamazdım.
  • dostum söylemesen bana da tuhaf gelecekti :)
  • helal olsun nerden buldun o nicki
  • Vay be ben de anlaşıldığını düşünüyodum. İyi tamam abi o zaman anlamadı onu da kabul ediyorum da küfür değil birşey değil niye direk banlarsın be adam. Ne zararımı gördün daha ilk dakikadan.
    Nick de ne bileyim abi Kidd yazdım kabul etmedi başka kullanıcı varmış ben de böyle yaptım hoş olmamış mı yani.
  • o durum çok kez başıma gelmiştir, bir kullanıcı seçersin, başka biri kullanıyordur bir türlü istediğini tutturamazsın :) Hatta konusu açılmışken paylaşayım xD
    http://www.ismetdumlupinar.com/blog/tabid/58/articleType/ArticleView/articleId/71/Osurugu-Pis-Kokan-Kiz.aspx
  • Hocam o da komediymiş ya. Tam da orjinal bi nick bld derken şutlandık yaw. Sinir oldum ben de bu sefer de sinirlenip YOK ARTIK diye bir nick alıp bu sefer neden böyle saçma bir konudan banlandığım hakkında bir topic actım. O topic de hemen kapatılıp o üyeliğim de banlandı tabi. Tüm basketbolseverleri bu siteyi boykot etmeye davet ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil futbol oyunu hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

helal olsun nerden buldun o nicki

Bir basketbol forumu!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.