Şimdi Ara

Bir Bakar mısınız, X360 Fiyat nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımdan X360 alacağım. Ben biliyorum makine pek kullanılmamış makine ve oldukça temiz. Br arıza hata falan da yok.
    Makina NTSC-J, 10/2005 Üetim , Premium paket. 20 GB HDD ve 2 tane wireless gamepad var. Extradan monitöre bağlamak için VGA kablo var. 25-30 Tane de oyun var.

Şimdi bu makineye ne kadr verilir ? 400 TL nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffersezen -- 6 Aralık 2009; 2:58:38 >

• aşırı pahalı,biraz daha koy sıfır arcade al derim.
  • Dostum zaten 450 liraya Jasper Arcade var hemde sıfır, onu seçmek daha mantıklı olur. Zira Xboxların zaten hatası var bir de ilk üretimlerden bu, bence bunu alma; alacaksanda 400 çok ona.
  • Eski Xbox 360'lara hiç bulaşma hocam elinde patlar. En az falcon(2008 civarı) olsun alacağın makine,jasper olursa daha iyi olur (2009)
  • E işte 4 senedri bozulmamışsa, demek ki sağlam diye düşündüm:) Bu Xbox lar bozulunca 1-2 senede bozulmuyor mu ??
    Hem extra 1 gamepad ve 20 GB HDD var. Üstelik 25 tane falan da oyun.
  • Patlama süresine az kalmış bomba gibi hiç bulaşma 25 daha koy sıfır Arcade Jasper al.
  • Arkadaşım bencede sıfır daha mantıklı ama şunuda Düşünmek gerekli 25 oyun+20GB HDD+1 kol Bunların değeri en az 150 Tl eder.
  • Kesinlikle sıfır arcade al. Extra kol ve oyun var kara geçerim diye düşünürsün sonra cihaz elinde patlar bu sefer daha fazla zarara girersin. Arkadaşlarında dediği gibi 450 TL ye arcade ler var. Ayrıca 4 seneden bahsediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 6 Aralık 2009; 4:34:12 >
  • 25 daha koyacak ama tek gamepad'i ve harddiski olmayan bir makine alacak. Tabi 25 oyunu ve vga kabloyu alamamasıda cabası.

Tabi ki 2. el tehlikeli, ama fiyat bakımından fena değil bence. Karar senin...
  • 4 senelik makine höt desen 3k verir yaw. tercih senin
  • elinde patlar aman ha sakın bulaşma bozulduktan sonra 20 gb hdd'nin ne önemi war al bi arcade yada biraz daha bekle ztn biriktirmişsin para biraz daha sabret...
  • kesinlikle elinde patlıycak istanbuldaysan atik,endem,özkan elektronikden git arcade al
    ankaradaysan git konsoltürk den veya ırmak toyslandden al
  • ben alma derim 3-4 ay sonra makine 3k verirse sıfır almadiğina pişman olursun 50 tl daha ver korkmadan oyunlarını oynarsın
  • O makinaya 200 bile fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

O makinaya 200 bile fazla

+10000

hocam sakın öyle bir hataya düşeyim deme. 430 tl ye sıfır 360 arca jasper alabilirsin ( jasper microsoftun xbox için üretmiş olduğu en son anakart . 2009 tarihli ) . kesinlikle öyle bi hataya düşme . yok arkadaşım vs diye.
  • biraz para daha koy ve kesinlikle yepyeni vi xbox360 arcade(pal olsun) jasper boardlarda artık sorun verdiği de yok makinelerin , 400 liran boşa gitmesin.
  • arkadaşın içeriğin fazla olması gözünü bürümüş xbox'la tanısırken 2.el konsolla tanışma bence cok sacma 3k görünce aletten soğuman mantıksızlık. 2'i gamepad'i 45-50 arası forumdan alırsın hdd'de aynı fiyat 100TL 2005 üretim olduğuna göre oyunlarda eski oyunlardır bence böyle bi olaya girme
  • Sakın öyle bi hata yapma abicim 400 verilirmi hiç 2005 üretimli makineye hemde.. İsterse yanında 10 tane gamepad 250 tane oyun versin yinede etmez 400 lira o makina.. Üstüne 50 lira koyup sıfır hem de Jasper almak varken ...

Yanındaki aksesuarlar senin için önemli değil şu durumda bence çünkü 400 lira verip alıcağın şeyler sadece aksesuarlar olucak yani makina kısa bi zaman sonra 3k vericek kesinlikle ardından bi makine daha alıcan 450 liraya çok daha maliyetli olucak ..
  • Alacağın oyunlar önemli değil arkadaş yanında çünkü konsol ile oyunların tadına varamadan konsol uçacak büyük olasılık . 2008 ve sonrası üretim bulabilirsen ondan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Sakın öyle bi hata yapma abicim 400 verilirmi hiç 2005 üretimli makineye hemde.. İsterse yanında 10 tane gamepad 250 tane oyun versin yinede etmez 400 lira o makina.. Üstüne 50 lira koyup sıfır hem de Jasper almak varken ...

Yanındaki aksesuarlar senin için önemli değil şu durumda bence çünkü 400 lira verip alıcağın şeyler sadece aksesuarlar olucak yani makina kısa bi zaman sonra 3k vericek kesinlikle ardından bi makine daha alıcan 450 liraya çok daha maliyetli olucak ..

yok moruk ben öyle olsaydı alırdım :D 10 tane gamepad tanesini 40 tan satsan 400 ediyo. yanına 250 oyun kalıyo :P bağlantı kabloları filanda saymıyorum bak hiç ^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.