Şimdi Ara

Bir aylık Chery Deneyimlerim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
23.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer mesajımdada belirtmiştim. Aracınız şekil itibariyle hoş duruyor, güle güle kullanın.

Fakat önyargıları yıkmak sizin öneri ve deneyimlerinizle değil, Chery'nin kendisini geliştirip, bunu tüketiciye çeşitli araçlar vasıtasıyla yansıtmasıyla olabilecektir.( Euro Ncap gibi)

Şahsınıza yönelik tek eleştirim, aracı ve markayı fazlaca sahiplenmişsiniz, olumsuz yorumlara pek tahammül gösteremiyorsunuz ve işi sosyo-ekonomik bir yöne kaydırıyorsunuz sürekli. Böyle bir konu açıldıysa, ezici eleştirileride, mantıklı eleştirileride, olumlu yorumlarıda göze almak zorundasınız. Malesef burası herkese, bilene de bilmeyene de açık bir forum.

Çin malı otomobillerde kalite sorunu var, fakat şu da bir gerçek ki Chery'i kötüleyen arkadaşların, birde Gelly'i kullandıktan sonra yorumlarını dinlemek isterim. O zaman bence Chery'nin Çin malı otomobiller arasında değeri daha iyi anlaşılabilir.

• LGSET bizim araba da 2.vites de hantal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

3. Vites 4400 devir 100 km için fazla geldi bana, redline kaç bin devirde? Sanki kısa oranlı şanzıman gibi.

vites oranları normal standart 1.6 benzinli araç ortalama 3 vites 4000 dd 80 km yapar kaldıki bu 1.3 araç ve 4400 dd de 100 yapar vites oranları uzun bile sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

3. Vites 4400 devir 100 km için fazla geldi bana, redline kaç bin devirde? Sanki kısa oranlı şanzıman gibi.

vites oranları normal standart 1.6 benzinli araç ortalama 3 vites 4000 dd 80 km yapar kaldıki bu 1.3 araç ve 4400 dd de 100 yapar vites oranları uzun bile sayılır

O mesajdan hemen sonra attığım mesaj.. Okursanız...

quote:

Düşündüm de fazla değil aslında 1.3 arabaya göre.. Demek ki kesiciye 110-115 gibi girecek..

Dişli oranları var mı elinizde?

• Haklı olduğununz yanlar var ancak biz de insanız her mesajı takip etmemiz imkansız,daha 1 saat önce geldim eve ve geldiğimden beri bu topiği okuyorum,düşünün halimi.

Neyse temizledim topiği,umarım yine aynı yerlere gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

yazdıklarınıza bakılırsa alınmayacak bir araç değil benim merak ettiğim sac kalitesi nasıl dokunduğunuzda az çok anlarsınız

bir aracın sacına dokunarak nasıl sac kalitesini anlarsınız allah aşkına? el ile ittirilip basılıp basılmadıgına bakarak mı? bir sacın kalın olması veya ince olması mıdır kalite kavramı?
  • Ne diye birbirinizi yiyorsunuz anlamıyorum.

Kullanmadan yorum yapanların yaptıkları yorumları kaale almayınız olsun bitsin.

• Gözler biraz araba görsün
  • Hayırlı olsun
  • Kimo yu alan LGSET nickli arkadaş ne yaptı ben merak ediyorum, aracından memnunmu, km si, şu an yakıtı nasıl v.s?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Kimo yu alan LGSET nickli arkadaş ne yaptı ben merak ediyorum, aracından memnunmu, km si, şu an yakıtı nasıl v.s?

bende merak ettim hala buradaysan yazarmısın.
  • Fanatik Kalas çok forumda. Zamanında Japonlarada çinli gibi bakıyorlardı. Ama adamlar çalıştı kendilerini geliştirdi ve bambaşka bir kalite imajı yaratılar. şuan Çinde aynı yollardan geçiyor.

Kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • s.a.

bizde ablam için bitane 0 kimo aldık carsamba felan gelecek araba ben 2005-2006 peugeot düşünürken birden bunu alıverdik.başta cok önyargılıydım ama aracı görünce bu önyargım kırıldı.100bin km ve 5 yıl boya kaporta garantisi vermeside okları bu araca çevirdi resmen.yakıtıda düşükse cok güzel.aracı aldığımız zaman resimlerinide eklerim.Allaha emanet olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

s.a.

bizde ablam için bitane 0 kimo aldık carsamba felan gelecek araba ben 2005-2006 peugeot düşünürken birden bunu alıverdik.başta cok önyargılıydım ama aracı görünce bu önyargım kırıldı.100bin km ve 5 yıl boya kaporta garantisi vermeside okları bu araca çevirdi resmen.yakıtıda düşükse cok güzel.aracı aldığımız zaman resimlerinide eklerim.Allaha emanet olun..

Aleykümselam...

Bazı Çin mallarının garantilerine de güven olmuyor.
    Örneğin Çin malı motorsikletlerde, arıza fabrikasyon hatası olmasına rağmen(ki bu apaçık ortada), kullanıcı hatası diye müşteriye yıkıyorlardı.
    Umarım Chery ve türevleri böyle değildir.
  • konuyu açan lgset arkadaşımız 4 aralıkda 8000 km de satışa çıkartmış acaba bir problemmmi oldu,çoğu chery aracı daha erken km satışa çıkıyor ve hemen hemen hepside takasa razı garip bir durum...

ilan burada
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-13WQQaXQQ19153393WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 20 Aralık 2009; 22:44:36 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.