Şimdi Ara

Bir Ayakkabıya En FAZLA Ne Kadar Verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bir Ayakkabıya En FAZLA Ne Kadar Verilir?

(En Son Oy Tarihi: 27.1.2021)
Giriş
  • Şurada ki ayakkabıları düşünüyorum ama acayip pahalı. Fakat düşününce en son ayakkabı 3 4 sene önce almışım. Baya giyiliyor yani. Yoksa daha az verip her sene mi ayakkabı almak mantıklı?

http://store.nike.com/tr/tr_tr/pw/erkek-g%C3%BCnl%C3%BCk-giyim-ayakkab%C4%B1lar/7puZoneZoi3?sortOrder=overallrating|desc&ipp=120

• Kargo bedavaysa en fazla 19,90 veririm
  • Bu Ayakkabi fetişi nerden cikti ki

Salak sacma seyler , 3 ay sonrada en kalitelisini de alsan cöp oluyorlar. Plastikten uretiliyorlar hava almiyorlar luzumsuz pahalilar aptalcalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 IN 1 -- 10 Mart 2017; 16:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 999999 IN 1

Bu Ayakkabi fetişi nerden cikti ki

Salak sacma seyler , 3 ay sonrada en kalitelisini de alsan cöp oluyorlar. Plastikten uretiliyorlar hava almiyorlar luzumsuz pahalilar aptalcalar

nike için mi diyorsun?
  • 400 lira verip 4 yıldır kullandığım ayakkabı var bence bilindik kaliteli ayakkabılar parayı sonuna kadar hak ediyor

• 400 lira versem mezara kadar kullanirdim ben onu , en son tabani kalana kadar kullanirim , sonra tabanini da ayagima iple baglayip oyke gezerim

Kapitalizm kopekliginde basarilar dilerim

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ayakkabi markasi

Nike bir ayakkabi markasiysa tümden gelim uygularsak
    O zaman ooooo eveeeet nike da dahil
    Simdi nike i savunacak bana muhtemelen
    Sanki babasinin firmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 IN 1 -- 10 Mart 2017; 18:1:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

400 lira versem mezara kadar kullanirdim ben onu , en son tabani kalana kadar kullanirim , sonra tabanini da ayagima iple baglayip oyke gezerim

Sağ olun hocam ilk günkü gibi duruyor kendisi o zaman fiyatı yüksek telefonları da almayın 3310 işinizi görür sonuçta. Bana saçma geliyor bana bu mantık
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatIfIWas

quote:

400 lira versem mezara kadar kullanirdim ben onu , en son tabani kalana kadar kullanirim , sonra tabanini da ayagima iple baglayip oyke gezerim

Sağ olun hocam ilk günkü gibi duruyor kendisi o zaman fiyatı yüksek telefonları da almayın 3310 işinizi görür sonuçta. Bana saçma geliyor bana bu mantık

tamam hocam sizin 2500 liralik nike iniz fiyat/performansta en iyi ayakkabi

Bi ayakkabiya 200 ,300 lirayi asan bir fiyat versem benim psikolojim de kendimi buna inandirmaya baslardi yani suclayamam

Edit:fiyati yuksek bi telefona sahip degilim en fiyat/performans i yuksek gordugumu aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 IN 1 -- 10 Mart 2017; 18:13:22 >

• 999999 IN 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Nike olduğunu nereden çıkardınız bottu o kadar para verdiğim. Yurt dışından aldım x3 yapınca 390 liraya denk geliyor sanki bir eşyaya bu kadar veren tek benim sizde böyle düşünmeye devam edin gram şey değiştiremezsiniz kaç milyon insan bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatIfIWas

Hocam Nike olduğunu nereden çıkardınız bottu o kadar para verdiğim. Yurt dışından aldım x3 yapınca 390 liraya denk geliyor sanki bir eşyaya bu kadar veren tek benim sizde böyle düşünmeye devam edin gram şey değiştiremezsiniz kaç milyon insan bu şekilde.

Kac milyon insan senin seklinde asil , pahaliysa iyidir ucuzsa kotudur.

Ben scooter marka botum var 180 lirara aldim 3. Sezonunda da giydim, hala gayet saglam 2,3 sezon daha götürecek beni gibi gorunuyor

İyi sandigimiz , kaliteli zannettigimiz , hixbir sey kaliteli degil cunku. Cunku kapitalizmin hedefi maksimum kar saglamaktir ,sana ucuz ayakkabida ayni kârı eder , pahalida da , sen daha pahali ayakkabiyi tercih etmeye baslarsan ucuz ayakkabinin fiyatini da pahalininkine yaklastirip pahaliyi daha da pahalandirir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 IN 1 -- 10 Mart 2017; 18:26:8 >

• 999999 IN 1 kullanıcısına yanıt
    Tamam bende onu diyorum işte gram şey değiştiremezsin kaç milyon insan benim gibi
  • Zaten en kalitesiz seyleri alabilecegimiz en yukses fiyatlara aliyoruz bari ucuzunu da alin da fiyatlar giderek yukselmesin

Talep olusturmayin yani

• nike spor ayakkabı almam şahsen sokakta başka birinde görmek istemem giydiğim kıyafet ya da ayakkabıyı o parayı vereceksem under armour salomon skerchers modellerine bakar bunlardan birinden alırdım
  • 200'den fazlasını ben bir ayakkabıya veremem.Durumum şükür el veriyor ama gönlüm el vermez,yazık günah.Ayakkabı la sonuçta.

Bot hariç bu arada sonuçta 3-4 senede bir alınıyor.Bot için limitim 400

• Tek bir ayakkabıya ortalamada 150 Euro veririm ve en az 1 sene kullanırım. Bot olacaksa biraz daha fazla fiyata alırım ama en az 5 yıl kullanırım. Şu anda 2 adet yeni botum var ama kış da geçti ne yazık ki. :D Aksilik çıkmazsa 5 yıl kullanırım dediğim gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

200'den fazlasını ben bir ayakkabıya veremem.Durumum şükür el veriyor ama gönlüm el vermez,yazık günah.Ayakkabı la sonuçta.

75 TL ye LCW den bot almıştım 5 6 sene oldu su bile geçirmiyor. Ayakkabı ile bot aynı şey değil bence bot daha az giyiliyor o yüzden bota çok vermek mantıksız. Ama ayakkabı her dışarı çıktığında ayağında oluyor bence tam tersi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

200'den fazlasını ben bir ayakkabıya veremem.Durumum şükür el veriyor ama gönlüm el vermez,yazık günah.Ayakkabı la sonuçta.

75 TL ye LCW den bot almıştım 5 6 sene oldu su bile geçirmiyor. Ayakkabı ile bot aynı şey değil bence bot daha az giyiliyor o yüzden bota çok vermek mantıksız. Ama ayakkabı her dışarı çıktığında ayağında oluyor bence tam tersi.

Senin için öyle.Ben Trabzon'da okuyorum

Hadi Bursa'da oldum diyelim o zaman da dağa çıkarım kışın yine gümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 10 Mart 2017; 19:16:1 >

• 399

• Nixe😃

Abibas😃

Cuma😃

Favori markalarim 29.90 tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.