Şimdi Ara

Bir avedon hikayesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bikaç ay önce kronosta belki tanıyan vardır azzionth nickli bir warriora +8 raptor sattım ama sadece +7 avedonu vardı 3 gb kadar bir açık oluyordu sonra bikaç gün içinde vericem dedi bende raptoru verdim avedonu aldım sonraları arkadaş slm dahi almamaya başladı sağlık olsun dedim peşinde koşmadım.
    aynı avedonu +1 rebirthden +6a rebirthe kadar bastım sık görülen bir upgrade değil paylaşmak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=jy_P-8WNqIY

+1 den +2ye

+2den +3e

+3den +4e

+4den +5e

bu da son hali +6 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 27 Aralık 2010; 13:33:12 >

• KingHarami (sonun ona benzemesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 26 Aralık 2010; 12:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

KingHarami (sonun ona benzemesin)

gördüm o konuyu kendi itemim yanmış gibi üzüldüm ama +7 rebirth düşünmüyor değilim 190 ap axe harika bişi olur :)
  • Güzel item olmuş
  • cok guzel olmus eline saglik =) bu arada clan exp clan mi?
  • Exp clan ama biz bir hayrnı göremedik Hayırlı olsun bence bir yerde durmak lazım
  • efege, She Is Of Ren 4HeaveN teşekkür ederim

clan exp clandı ama artık baydı exp paramun slotu bırakıcam kas kas nereye kadar pk için clanda değişiklikler yapmaya başladım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wolf'un Mageler üzerinde etkisi
    14 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theguitarist

helal olsun kardeşim

teşekkürler
  • fazlasına gerek yok güzel item . Elindekini kaybedesen muhtemelen oyunu bırakmak isteyeceksin. Upgrade etme ;)
  • bence bu kadar yeter artık basma

forumdan bir arkadaşta reb +1 aldıgı raptoru reb+7 yaptı reb+8 yaparken güm gitti inş seninkide yanmaz
  • eğer yaksaydım shell setimi arkadaşıma verip çıkıcaktım oyundan ama geçti :)
  • Daha zorlama istersen :)

Hayırlı olsun
  • Bende İonia 'da Avedon +3 reb. ten +4 e basarken yakmıştım o aklıma geldi seni görünce tebrik ederim.
  • Hayırlı Olsun. +7 Reb den Sonra Dahada Basma Derim
  • Vakti zamanında, +5 rebirth'den +10 rebirth'e sherion basmıştım. O geldi aklıma. Güzel item tebrikler.
  • Reb upgrade işine hiç bulaşmadım böyle yavas yavaş artırmak işime gelmedi desem yeridir.
    eldeki satılmayan gbler ile denesem mi
    Not:+7 reb basılmamıs hb arıyorum ne kadar satan varsa hepside reb yapmıs reb yapmaya gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 27 Aralık 2010; 13:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

Reb upgrade işine hiç bulaşmadım böyle yavas yavaş artırmak işime gelmedi desem yeridir.
    eldeki satılmayan gbler ile denesem mi
    Not:+7 reb basılmamıs hb arıyorum ne kadar satan varsa hepside reb yapmıs reb yapmaya gerek yok bence

kronosda 850 900m arası cinete geldiğim bir anda tezgahtan 7 çekip 8 yapmıstım :)
  • Hayırlı olsun bencede daha fazla zorlama 2 attack için avedonun sonunu getirme
  • Süper item güle güle kullan.
    Aman diyeyim fazla zorlama. Yanarsa sen kadar biz de üzülürüz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.