Şimdi Ara

Bir anti natalizm hikayesi-cennete 33 yaşında kalkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim çocukluğunu seviyor ? Kimse.Çünkü kişilik mişilik yok.Ben buyum diyebileceğin bir durum hiç yok.Hayvanın işlem kapasitesi yüksek modeli.Tam anlamıyla ruh otomatısın

Emile'de ne yazar.Çocuk anlamaz yok eder,bu yüzden biz yetişkinler(dönüştürülmüş) onlar(doğa) üzerinde terbiye ediciyiz

Yaşlılar ise çocuklaşır ve otlaşır.Neden çocuklaştığına dair psikoloji okuyan arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum.Otlaşma ise basit,dinginleşme+beynin işlevini yerine getirememeye başlaması=ot.Ot olmaya çok meraklı tasavvufçu arkadaşlarımız acaba yaşlılar hakkında ne düşünüyor ?

Peki bu hakikatleri İslamın Tanrısı bilmiyor muydu sizce ? Çok kötü görülen yaşların cennet ''ütopyasında'' yeri yoktu.O yüzden 33 yaş denmiştir

• Fahişe demek yasakmış.Terbiyeli forumun terbiye bekçileri adminler ne de güzel muhafaza ediyor ahlakımızı

Peki insaniyetten nasibi almamış azgınları ve buralara dadanan psikopatları ne yapacağız yüce tanrım pardon adminim

Konu silmek ayrı bir komedi.Bütün mesajlarımın yer aldığı arşiv istiyorum

Ailenizin konu dışısıyla başarılar

Terbiye edilmiş etle kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Mayıs 2020; 23:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Fahişe demek yasakmış.Terbiyeli forumun terbiye bekçileri adminler ne de güzel muhafaza ediyor ahlakımızı

Peki insaniyetten nasibi almamış azgınları ve buralara dadanan psikopatları ne yapacağız yüce tanrım pardon adminim

Konu silmek ayrı bir komedi.Bütün mesajlarımın yer aldığı arşiv istiyorum

Ailenizin konu dışısıyla başarılar

Terbiye edilmiş etle kalın
    Aman usta elestirme daha cok ban atiyorlar bosver

Zaten forumun max 2 3 sene ömrü kaldi guzel guzel takilalim gidelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk cocuk mevzusu bi garip ya

0 10 yas arasi cocuklarin anasini babasini seviyorsam çocuğuda seviyorum sevmiyorsam cocugu da sevmiyorum eskiden deli olurdum cocuklara simdi hic hoşlanmıyorum

Cogu cocuk bana itici geliyor

Ama kendi hayatimda ilk 10 yil guzeldi sonraki 12 yıl çöp

Bu 33 yas olayi sanirim insan en olgun ve en guzel 33 yasinda oldugu için boyleymis diye duymuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.