Bildirim
Bir Annenin Feryadı (Mayıs 2017)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gözlerim kanadı bu nasıl bir film 500 yıl yaşasam yine izlemem herhalde bu filmi.
-
Stv dizileri gibi 😳
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN
Stv dizileri gibi 😳
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 500.000 TL destek aldı -
İroni mi yaptınız anlamadım? 500 bin alınca iyi mi oluyor?
quote:
İroni mi yaptınız anlamadım? 500 bin alınca iyi mi oluyor?
Bir şeyler var ki destek alıyor. İyi film yani. -
Neye göre iyi diyorsunuz? İzlediniz mi?
quote:
Neye göre iyi diyorsunuz? İzlediniz mi?
Fragmanından iyi gibi duruyor. İzlemedim. -
10IQ'ya sahip kişiler için çekilmiş bir film. En fazla 50K'ya çekilir şu film. Bir de 500k harcamışlar.
Ne için çekildiğini anlamak için şunu buraya atıyorum.
https://eksisozluk.com/entry/65743458 -
quote:
Orijinalden alıntı: Ron Swanson
10IQ'ya sahip kişiler için çekilmiş bir film. En fazla 50K'ya çekilir şu film. Bir de 500k harcamışlar.
https://eksisozluk.com/entry/65743458
Ne için verilmiş? Ekşisözlük'ü kapatma vakti geldi de geçiyor hep yalan propaganda işiniz gücünüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: parapara
quote:
Ne için verilmiş? Ekşisözlük'ü kapatma vakti geldi de geçiyor hep yalan propaganda işiniz gücünüz.
Ekşi Sözlük de tıpkı bu forum gibi insanların fikirlerini farklı bir üslupla sunduğunu, bu fikir ve üslupların yine sadece yazan kişileri bağladığını hatırlatmak gerekir. Yazılanlar yazı sahiplerini bağlıyorsa sözlüğü ya da forumu kapatamazsın. Bu ilk saçmalıktı, ikinci saçmalığa da cevap verelim. Ekşi Sözlük sadece belirli görüşteki siyasetçi gruplardan ve hatta propagandacı gruplardan oluşmuyor. Solcusu da vardır sağcısı da, emperyalisti de vardır komünisti de, dindarı da vardır dincisi de ateisti de, terör destekçisi de vardır ülke sevdalısı da vardır. Hatta bunların yanında ergeni de orta yaşlısı da vardır, boş konuşanı da vardır her bir kelimesi bilgi kokanı da, sövüp duranı da vardır adamakıllı açıklayanı da... Bu listeyi istediğin kadar uzatabilirsin. Yani her tipte insan var. Binbir türlü alan ve konu üzerinde binbir türlü yazılar mevcut. Sadece siyasetten ve siyasetin belirli görüşlerinden ya da belirli bir görüşteki propagandalardan oluşmuyor. Onun bunun ağzına bakarak, yandaş medya izleyerek ya da sadece birkaç olaya/konuya denk gelip genelleme yaparak sığ düşünmeyin.
Ekşi Sözlük farklı konularda gayet de faydalı olabiliyor. Fayda da kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Demek sana kalsa birkaç aykırı seste komple interneti kapatacaksın. Aynı mantık. Bu arada bahsedilen linke tıklayıp bakmadım bile ki gerek de yok. Söylediklerimin arkasındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Ocak 2017; 9:27:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuyu açan akrol, muhatap almaya değmez
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 22 Ocak 2017; 11:6:14 >
Bu saçma duran filme para mı bağışlamış birde devlet...
YAPIM DESTEĞİ ALAN UZUN METRAJLI FİLM PROJELERİ
1. 6, Melisa Fatma Önel Tecimen, 450.000 TL
2. Ak Ejder, Güven Yalçınkaya 400.000 TL
3. Anabasis - Onbinlerin Yürüyüşü, Hakan Kuvvetli, 200.000 TL
4. Anons, Mahmut Fazıl Coşkun, 750.000 TL
5. Bambaşka, Bahadır Abşin, 500.000 TL
6. Bana Adını Sor, Murat Taner Gündöner, 600.000 TL
7. Baytar Kibar, Ghazi Albuliwi, 500.000 TL
8. Beyaz Güvercin, Emre Yılmaz, 500.000 TL
9. Bir Annenin Feryadı, Mustafa Attila Gökbörü Büncü, 500.000 TL
10. Bu Kabuslar Neden Cemil, Barış Sarhan, 400.000 TL
11. Erkekler De Ağlar, Baran Seyhan, 750.000 TL
12. Eski Köye Yeni Adet, Türkan Şoray, 500.000 TL
13. Hanife Bacı, Bilal Kalyoncu, 900.000 TL
14. Hasret Bitti, Ayhan Özen, 500.000 TL
15. İkimize Bir Dünya, Yılmaz Atadeniz, 500.000 TL
16. Kan Parası, Ali Adnan Özgür, 450.000 TL
17. Kaos, Semir Aslanyürek, 900.000 TL
18. Koca Dünya, Reha Erdem, 750.000 TL
19. Kök ve Dal, Hilmi Zübeyr Şaşmaz, 500.000 TL
20. Körfez, Emre Yeksan, 400.000 TL
21. Kronoloji, Ali Aydın, 450.000 TL
22. Mavi Gece, Ahmet Hoşsöyler, 450.000 TL
23. Miraç, Hakan Tokyay, 500.000 TL
24. Paranın Kokusu, Ahmet Boyacıoğlu, 450.000 TL
25. Paşa-Bir Anadolu Rüyası, Haluk Piyes, 500.000 TL
26. Pırdino “Süpriz Yumurta”, İffet Günay Köker Şahbazoğlu, 450.000 TL
27. Sarı Sıcak, Fikret Reyhan, 400.000 TL
28. Sofra Sırları, Ümit Ünal, 450.000 TL
29. Sol Şerit, Feride Kaytan, 750.000 TL
30. Somuncu Baba “Aşkın Sırrı”, Kürşat Kızbaz 300.000 TL
31. Son Çıkış, Ramin Matin, 450.000 TL
32. Teuta Artık Burada Yaşamıyor, Murat Vela Derman, 500.000 TL
33. The Yetimler, Levent Türkan, 500.000 TL
34. Trileçe, Şenol Sönmez, 500.000 TL
35. Uğur, Ozan Açıktan, 500.000 TL
http://www.radikal.com.tr/kultur/turkan-soraya-devlet-destegi-1292260/
-
Ben az önce ne izledim ? -
quote:
Konuyu açan akrol, muhatap almaya değmez
edit: imla
Troll mü değil mi bilmem de elemanın son derece sığ görüşlü biri olduğunu söyleyebilirim. Zaten burası siyaset yapılacak bir bölüm değil. Kendini uzaklaştırmak istiyorsa yapsın tabi. İtinayla şikâyet ederim.
Kitabını okumuştum yıllar önce.
Beğenmiştim.Dini,manevi değerlerin önemini vurguluyor.
Bakalım filmi nasıl olmuş,gösterime girince izlerim.
Arkadaşlar bu gibi şeyler yani dünya görüşü,yaşam tarzı,dünyaya bakış açısı vb.gibi şeyler kişilerin tercihidir saygı duymasakta saygı gösterelim.
Ben dindarım ama dindarım diye dindar olmayan hatta ateist olanLara hakaret eder aşağılarsam aynı karşılığı alirım böyle bir şey yapmaya hakkım yok.
Aynı şekilde benim yaşam tarzımda olmayan arkadaşlarda empati yapsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hing Hong
Kitabını okumuştum yıllar önce.
Beğenmiştim.Dini,manevi değerlerin önemini vurguluyor.
Bakalım filmi nasıl olmuş,gösterime girince izlerim.
Arkadaşlar bu gibi şeyler yani dünya görüşü,yaşam tarzı,dünyaya bakış açısı vb.gibi şeyler kişilerin tercihidir saygı duymasakta saygı gösterelim.
Ben dindarım ama dindarım diye dindar olmayan hatta ateist olanLara hakaret eder aşağılarsam aynı karşılığı alirım böyle bir şey yapmaya hakkım yok.
Aynı şekilde benim yaşam tarzımda olmayan arkadaşlarda empati yapsın.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. -
quote:
Arkadaşım filme yapılan kültür bakanlığı desteğini sorgulayabilirsin, eleştirebilirsin bunda bir sıkıntı yok.
Bu tarz filmden hoşlanmayabilirsin,sonuna kadar negatif eleştirebilirsin hatta bu tür filmlerden nefret bile edebilirsin bunda da bir sıkıntı yok.
Ancak o tarz filmden hoşlanan izleyen insanları geri zekalı anlamında aşağılaman,hakaret etmen yanlış.
Hayır sonra niye ayrıştık,bölündük,dışlandık vs. diyoruz.
-
Film zaten dışlayıcı, ayrıştırıcı bir film. Fragmandan bunu görmeyip, benim yorumuma takılıyorsunuz. Geçiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 22 Ocak 2017; 21:1:51 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Film zaten dışlayıcı, ayrıştırıcı bir film. Fragmandan bunu görmeyip, benim yorumuma takılıyorsunuz. Geçiniz.
Filmin kitabınıda okudum,fragmanınıda izledim tamamen dini değerlerin önemini güzelliğini vs. vurguluyor,haa sevmezsiniz,hoşlanmazsınız bu türde bir kitabı okumadığınız gibi filminide izlemezsiniz olur biter,ayrışma bölünme olmaz,ne alakası var.
Hocam bir toplumda kesimler birbirlerine hakaret ederek,aşağılayarak,küçük görerek,ayrışırlar,bunu demek istiyorum,anlatmak istiyorum.
Ne yaparsak yapalım birbirimizin yaşam tarzını değiştiremeyiz o halde saygı göstermekten başka çaremiz yok.
Saygılar.
Benzer içerikler
- hayat filmi hangi platformda
- illegal hayatlar meclis izle
- yurt filmi izle dizigom
- yerli film izle
- atatürk filmi
- film indirme sitesi
- türk korku filmleri
- kült filmler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X