Şimdi Ara

Bir ankete ardarda oy vermek (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bir yardım istiyorum.Konuyu açarken açıcak yer bulamadım ve buraya yazıyorum, kusura bakmayın.İnternet üzerinden bir ankete ardarda oy vermek için bir program var mıdır acaba? Bunu buraya sormamın nedeni, bir ankette okulca kapışıyoruz ve adamlar kısa bir süre içinde 20bin oy yaptı, çekildi kenara. Ki bizde hileyle oy veriyoruz tabi ama pc başında bekleyerek ve enter tuşuna basılı tutarak.. bu da çok sıkıcı ve yorucu oluyor. Derdimize bir çare gösterirseniz sevinirim:) şimdilik anketin linkini vermiyorum reklam amaçlı olur diye. ki Admin ver derse veririm. Haber bekliyorum arkadaşlar.

heLp me!!

• Öyle bir program bilmiyorum ama sen konu dışı bölümüne yeni konu aç.Anket linkini ver oy iste.DH hiçbir anketi ve oylamayı kaybetmemiştir.

• oy verir DH'deki arkadaşlar ama bu kişisel bir oylama değil ki, okulumuza destek seyirci oylaması:)
  • link versene bişey deneyeceğim
  • speedman konu dışı bölümüne topic açtım ve herşeyi yazdım oraya bakarsanız görürsünüz. Ya bi taktik bi program vs söyleyin

konu dışı bölümüne yazdığım mesaj;

bütün DH'deki arkadaşlara sesleniyorum. Sizden bir ricam var ve bunu yapacağınızdan eminim ki o yüzden konuyu açıyorum. Konuya girelim; Kasdav diye bir şarkı yarışması var ve elenenler için yapılan bir anket var. En iyi destek seyirci ödülü. Ve bizde katılalım dedik, ama orada bir okul var artık program mı kullanıyorlar anlamıyorum bir saatte 20bin oy yaptılar ve şlakk diye geçtiler farkı koydu arkadaşlar:) benim sizden tek ricam, size vereceğim linkten "Zeytinburnu 100.yıl anadolu ticaret lisesi" ni seçip geri kalan bilgileri sallayıp(mail yazan yere;hotmail olmak şartıyla ve adres yazan yere en az 500 karakterle dodurmak ) 1 saat :o entera basılı tutmak:) şaka tabiki, ama 10 dakika 10 dakikadır, 20 dakika 20 dakikadır. Umarım yardımcı olursunuz..
    Oy verilen adres
    Sonuçlar

Ancak sonuçlar geç açılıyor ya da gece 12'den sonra açılıyor, adamların yoğunluğundan dolayı.

Arkadaşlar lütfen ilgi gösterelim de kazanalım şu yarışmayı.. En azından şunu yapabilirsiniz, yatmadan önce siteye girer ve boş olan yerleri doldurduktan sonra enter tuşunun üstüne bir ağırlık yapacak cisim koyup uyuyabilirsiniz şahsen ben öyle yapıyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkürler DH!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omenax -- 3 Nisan 2009; 18:04:08 >

• biraz ilgi göstersek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.