Şimdi Ara

Bir anda gelen umutsuzluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir anda umutsuzluk geliyor başaramayacağımı hissediyorum. Yaparım ben ya hedef 5k havalarına giriyorum bazen. Ama düşünüyorum binlerce konu onlarca ders. Konu anlasam bitirsen 3 güne unutuluyor. Çevremde zeki olarak nitelendiriliyorum ama kendimi salak gibi hissediyorum böyle olunca. Millet harıl harıl çalışıyor bende bi icraat yok. Çalışsam 2 soru yapamıyorum moral yine gidiyor. 100k bile zor geliyor sonra. Bi mutsuzluk çöktü yine. Hemde daha ağustosken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladığım kadarıyla hedef mesleğin yok ?

çabucak hedef meslek belirler,üni yi hayal et , ilk maaşını eline aldığında yapacaklarını düşün

başla çalışmaya koçum haydi
  • zeki insanlar hep mutsuzdur dostum unutma :)
    ayrıca dostum bu kadar erken havaya girersen biran korku basar tabikide.
    herşey kademe kademe olsun tamam hedefin 5k ama sen şimdiden ben 5k yaparım dersen çalişmadıgın her dk her sn için la acaba yapamazmıyım dersin.
    yani dostum anlayacagın ÇALİŞMAYA ÇALİŞ.zeki oldugunu söyledin ve bunu çalişarak süslendirirsen inanki 5k çok rahat yapılır.
    benim gibi zeki olmayan ama çalişan bir insan bile çok iyi olmasada iyi bir yere gittim.
    UMUTSUZLUK KALBİME GİRDİGİ AN HEDEFİN VE ZAMANI GELİNCE YAPACAGIN ÇILGINLIKLARI DÜŞÜN :)
  • Motivasyon videoları izle

• sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi her konuda görüyorum merak ettim nereye yerleştiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitx98

Hocam sizi her konuda görüyorum merak ettim nereye yerleştiniz ?

YYÜ diş kardeşim :)
    ayrıca kardeşim ne yapım yaw sabah gezip tozuyoruz akşam oldu yemin yapacak başka bir şey yok bende buralarda geziniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 27 Ağustos 2016; 23:44:12 >
  • Tam sıraniz kacti hocam hi sakincasi yoksa tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Tam sıraniz kacti hocam hi sakincasi yoksa tabiki

ne sakıncası olacak kardeşim.
    21090 (ben gelecegini hiç beklemiyordum hatta 4.seneye kalacaktım.tam kitaplarımı filan hazırlayacakken güzel bir süpriz oldu sanırım benim için)
    Hayırlı olsun hocam darısı bizlerin başına :)
    haklısın valla yapcak bişe olmayınca buraya takılıyo insan.bide sınav var diye insta snap wp sildim herşeyi mecbur dh de takılıyoz :D
  • böyle şeyler düşünme ders çalış. bi de erken yat erken kalk mutsuzluk daha az çökecek.

• quote:

Hayırlı olsun hocam darısı bizlerin başına :)
    haklısın valla yapcak bişe olmayınca buraya takılıyo insan.bide sınav var diye insta snap wp sildim herşeyi mecbur dh de takılıyoz :D

şu anda dh biraz durgun.
    tatilden dönecek arkadaşlarla yine neşelenir ortam umarım öyle olur :))

ayrıca inşallah diş degilde tıp yada bogaziçinde,koçta bilkente güzel mühendislikler olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 27 Ağustos 2016; 23:49:08 >
    Valla hocam ben dh de yani takılmaya başladım siz eski topraksınız galiba ortamı falan kurmuşsunuz :)
    Gönlümde tıp var inşallah olur :)
    Yok hocam zekam konusunda kendim birşey söylemiyorum. Fakat insanların yanında iki dk bilim felsefe konuşunca hemen bakış açıları değişiyor zeki damgası vuruyorlar. Buda insana acaba mı dedirtiyor. Ama sonra olmadığımı hissediyorum. Gerçekten çalışarak herkes başarabilir fakat bende o çalışma yeteneği de yok

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Tutarsizlik var cumlelerde . Calismayip 5k yaparim dusuncesi onun uzerine 2 soru cozemeyince 100k olurum kafasi 😅 . Desen ki cidden cok calisiyorum bazen bosluga dusuyorum ben de diyecegim ki ders calismaktan uzaklasmissin o yuzden bu tarz dusunceler sarmis aklini tekrar saril . Ama ortada fol yok yumurta yok neyin derdi 😞

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

anladığım kadarıyla hedef mesleğin yok ?

çabucak hedef meslek belirler,üni yi hayal et , ilk maaşını eline aldığında yapacaklarını düşün

başla çalışmaya koçum haydi

Hedefim boun fizik ama mutlak değer yapamayan kuantum nasıl yapacak diye düşünüyorum. Zaten parası olan bi hedef değil. Tek isteğim bilimle uğraşmak

• quote:

Valla hocam ben dh de yani takılmaya başladım siz eski topraksınız galiba ortamı falan kurmuşsunuz :)
    Gönlümde tıp var inşallah olur :)

olur olur kardeşim.:)
    kimler kazandı kimler sende onlardan olacaksın inş:)
    bizde 1 sene boyunca buralarda az takılmadık.:)
  • Evet hocam böyle saçma salak bi durum. Kısaca 40 yılda bi çalışmaya oturuyorum onda da yapamayınca salak gibi hissedip bırakıyorum

İnşallah hocam güzel dileklerin için çok teşekkürler :)
    Sen ilk senendemi kazandın kardeşim
  • quote:

İnşallah hocam güzel dileklerin için çok teşekkürler :)
    Sen ilk senendemi kazandın kardeşim

3
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Seni engelleyenleri bulup tek tek hayatindan atmak zorundasin . Ders disi ilgini cekecek seylerden hizlica kurtulacaksin bak bakim ne oluyor o vakit 😊

Misal telefonun iyise kurtul ondan daha vasat birsey kullan .

Bilgisayari sadece ders icerikleri icin kullan . Youtube da sacma videolar izlemeyi birak . Tv yi izleme sacma dizileri takip etme . Bir iki tane olabilir .

Bunlar baslarda zor gelecek ama inan alisacaksin iyi amac icin cunku bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.