Şimdi Ara

Bir Aldatma Hikayesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
110.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana sadakat gösteren bir insanın hayatını sadakatsizliğinle zehir edip dünyayı başına yıkmak nasıl bir karaktersizlik,nasıl bir psikolojidir ben anlamadım arkadaş !

Hangi düşüncelerle bu tarz davranışlarda bulunuyorlar.Eşleri,çocukları gözlerinin önüne gelmiyor mu aldatırken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Aldatma potansiyelin varsa evlenmeyeceksin arkadaş. Uçkuruna sahip olamıyorsan, gördüğün her güzel kadına atlıyorsan ev-len-me-ye-cek-sin. Kimsenin, başka birisini bu ve bu gibi durumlara düşürmeye hakkı yok.

Katılıyorum.
  • Elindekiyle hiç bir zaman yetinemeyen , gözü doymayan , farklı tatlar arayan abaza kişiler aldatır ve şu da var SEVEN KİŞİ ASLA ALDATMAZ ASLA
  • //edit

Tamam hepsini okuyunca anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 2 Kasım 2009; 14:55:31 >
  • normal açıklama: aynı şeyi karşındakinin yaptığını hayal et hoşuna gidiyorsa yap, gitmiyorsa yapma...

inançlılar için açıklama: zina en büyük günahlardandır. bunu bilen bundan sakınır zaten, o anlık gaflete düşenler veya düşecek olanlar tekrar düşünsün.

sanane ulan benim inancımdan diyenler için açıklama: yorum yok

inançsılar, ataistler, kedi kesenler için açıklama: size her şey serbest bu dünyada, yardırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 2 Kasım 2009; 15:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

normal açıklama: aynı şeyi karşındakinin yaptığını hayal et hoşuna gidiyorsa yap, gitmiyorsa yapma...

inanlar için açıklama: zina en büyük günahlardandır. bunu bilen bundan sakınır zaten, o anlık gaflete düşenler veya düşecek olanlar tekrar düşünsün.

inançsılar, ataistler, kedi kesenler için açıklama: size her şey serbest bu dünyada, yardırın...

Yazıyı okuyamadım ama mesajım bulunsun sonra kesin okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Elindekiyle hiç bir zaman yetinemeyen , gözü doymayan , farklı tatlar arayan abaza kişiler aldatır ve şu da var SEVEN KİŞİ ASLA ALDATMAZ ASLA

Aldatır her türlü. Aldatmanın cinsel doyumsuzlukla alakası yok. Bakıç açısıdır. Maddi durumu iyi olup senelerce evli kalan erkeklerden kaçı tek gecelik ilişki yaşamamıştır...
  • quote:

normal açıklama: aynı şeyi karşındakinin yaptığını hayal et hoşuna gidiyorsa yap, gitmiyorsa yapma...

inanlar için açıklama: zina en büyük günahlardandır. bunu bilen bundan sakınır zaten, o anlık gaflete düşenler veya düşecek olanlar tekrar düşünsün.

Ateist olan kötü insan mıdır, Türkiye' de ateist olupta evrensel etiğe (ahlaka) bağlı yüzbinlerce insan vardır, çoğu müslümanla etik yönünden karşılaştırılamayacak kadar üstündürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 2 Kasım 2009; 15:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Aldatan insan zavallıdır çevrenizde aldatan insan varsa karakter analizi yapmaya çalışın ne demek istediğimi anlarsınız.

+1

Ben de 6 yıllık nişanlımdan ayrıldım sebebi aldatma sayılmaz ama psikolojik sorunları vardı. 2 günde bitirdi.

sonuç olarak kişilikte bitiyor iş.
  • quote:

inançlılar için açıklama: zina en büyük günahlardandır. bunu bilen bundan sakınır zaten, o anlık gaflete düşenler veya düşecek olanlar tekrar düşünsün.

Eğer ahlak kurallarına inancın gerektirdiği için uyuyorsan sen AHLAKSIZIN önde gidenisin.
    Ben ahlak kurallarına inancım olmamasına rağmen uyuyorsam gerçekten ahlaklıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BM Mançoloji

quote:

Ateist olan kötü insan mıdır, Türkiye' de ateist olupta evrensel etiğe (ahlaka) bağlı yüzbinlerce insan vardır, çoğu müslümanla etik yönünden karşılaştırılamayacak kadar üstündürler.

hocam sen 3. şıktaki tanımlamaya uyuyorsun. bende cevabımı vermişim zaten: yorum yok...

tekrar tekrar yazdırmayın yaw. herkes fikrini yazmakta özgürdür.

sende bana yazabilirsin " şşşt müslüman, hadi yardır bakalım sana serbest" diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 2 Kasım 2009; 15:20:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BM Mançoloji

quote:

hocam sen 3. şıktaki tanımlamaya uyuyorsun. bende cevabımı vermişim zaten: yorum yok...

tekrar tekrar yazdırmayın yaw. herkes fikrini yazmakta özgürdür.

sende bana yazabilirsin " şşşt müslüman, hadi yardır bakalım sana serbest" diye

Ahlaktan nasibini ne kadar aldığın belli.
  • geçmiş olsun ne diyelim...
  • Bu konuda din kavgasına dönüşsün plaket vericem size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

Ahlaktan nasibini ne kadar aldığın belli.

@Arukard

burada ortaya bir şey yazdım. topic'i kişisel tartışma panosuna dönüştürmek uygun değil. ayrıca tartışma konusu kurallara aykırı. varsa söyleyecekleriniz pm ile iletişim kurunuz.
  • Ayşe Aral'ı okuyordum bu iletiler ilginç geldi.

A.S

Ayşe Hanım, bu bence bir aldatma değil. Sevgilisi olarak gördüğünüz kişi aslında onun doktoru! Hanımefendi, size çok duygusuzca gelebilir ama eski eşinizin bence sıkıntısı evdeki berbat seks. Birlikte resimlerinizde gülümsemesinde gerçekten samimiyet görebiliyorsanız iyi bir doktormuş diye düşünebilirsiniz. Tedavisi iyi yapılıp evine gönderilmiş adam mı sizi haberiniz olana dek mutlu eden? Bunu anlamanızı beklemiyorum. İyi günler dilerim.
    --------------------------------------
    Denizcilerin Arjantin meyhanelerinde "kötü" kadınlarla
    beraber yarattıkları bu dansın asıl hikâyesi, gidecek olanı
    istemektir. Tango kalıcı olanların değil, hep gidecek olanların dansıdır.
    Ele geçirilemeyenler arasında bir sessiz bir kavga...
    Beraber bir tuzağın koynuna düşmeyi çok isteyen ve bunu ilk kimin
    söyleyeceğini yoklayan bir kadınla bir adamın dansı...
    Çok korkan belli etmeyen iki kişinin birbirine meydan okuyuşu... "Sevdim
    de vermediler" ağlaşması değil, "Ben seni hiç sevmedim" yalanı.
    Kim önce dökülecek, kim önce teslim olacak sınanması...
    ---------------------------------------------------------------------

Bu tip hikâyelerin son perdesi hep aynıdır ama farklıdır da. Senin gibi başarılı kadınlar bir şeyi hep unuturlar oda kocalarının sadece eve para getiren biri olmadığıdır!

Bir erkek değer görmek ister, fark edilmeyi bekler ama karısı onu evin köşesinde duran yılların masası ile karıştırıp sadece davetlerde üzeri süslenecek bir nesne olduğunu sanır. İşte bu durumda zaten pek zeki olmayan erkek içinde eksikliğini hissettiği ama zekâsının düşüklüğünden dolayı adlandıramadığı bu boşluğu onu ağına düşürmek isteyen kurnaz bir kadında aramaya başlar.

Bundan sonrasında erkek yoktur hep o ikinci kadın var ve tüm olayların onun kaleme aldığı senaryo içinde gelişir zavallı aldatan erkek ise-artık fark edildiğini sanıp cinsel bir varlığı olduğunu sanan enayi-bu komedide sadece rolünü oynar.
    -------------------------------------------------

Şaka gibi. Ama gerçekten de hissettiğim şey bu! Tabii ki ilk keşfettiğimde mahvoldum. Şu koca dünyada bir başıma, küçücük kalmış hissettim kendimi. Ama geçti, geçiyor. Bu yok olma isteği, yerini taptaze bir hayat heyecanına bırakıyor.

Eğer kendine izin verirsen...

Benimki de işte, binlerce aynı hikayeden bir tanesi. Üniversite yıllarında tanışma, o ilk büyük gençlik aşkı. Artık sadece bir o vardır dünyanda ve o hep olacaktır. Öyle hissedersin ya. Problemli de olsa, huysuzluk da yapsa, hep kendince onu haklı çıkarırsın içinde. Ne kalbinde ne aklında kimselere yer yoktur. Arkasından çok da üzerinde düşünülmemiş evlilik gelir. Beraberce kariyer yükselişi. Daha iyi evlerde oturma, daha iyi arabalara binme. Ama hep çok derinlerde bir yerlerde bir şeylerin doğru gitmediğini bilme...

Düşünsene, karizmatik, zeki, komik, ağzı laf yapan bir adam. Ama sürekli bir hayranlık arama hali. Nerede ona bakan bir çift göz bulsa, mıknatıs gibi oraya çekilme durumu. Üstelik güzelmiş, çirkinmiş, tanıdıkmış, karının yakın arkadaşıymış hiç fark etmez. Yeter ki aşk olsun, pardon biri ona aşık olsun!

Tabii hiçbir zaman konduramıyorsun. Duyana, görene kadar. Hissettiklerinin üzerini adeta kokmasın diye toprakla örtüyorsun. Ama aslında, esas sorun aldatılmak değil, hayatı senin için bir şekilde çekilmez hale getiren, aslında yapıyor gibi görünüp seninle hiçbir şey paylaşmayan, ne bileyim hastalığında yanında olmayan, zor gününde iş seyahati çıkarıp giden, sürekli kendi derdiyle, kendi istekleriyle meşgul olan birisi. Fakat sen bir çeşit miyopi geliştiriyorsun, içinde bulunduğun ortamdan uzağı göremiyorsun. İşte beraber büyümüşsün, ortak anılar, tanıdıklar, aileler filan...

Ama bir gün aldatıldığını da öğrendiğinde, bir şekilde bardak taşıyor. Oysa aldatmasına ne gerek var. Çoktan bitmeliymiş zaten. İşte ben de, bir gün arkama dönüp bakmadan çıktım o evden dönmemecesine. Aradan geçen 13 senede ne mi oldu? Dünya tatlısı iki çocuk, hem süper baba hem süper koca olabilen adam gibi bir adam. Ve aşk evliliği. Bir gün bile kocam “Beni aldatıyor mudur?” diye düşünmedim. Yapamayacağından mı? Asla! Yapmayacağından. Değmeyeceğinden...

Heey eski koca! Sözüm şimdi sana, sen ne durumdasın bilmiyorum ama burada hayat, sensiz çok güzel. Beni aldattığın için teşekkürü borç bilen eski karın..

Ne diyorsunuz annesinin biricik gözdesi sevgili erkek forumdaşlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 18 Kasım 2009; 11:26:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.